- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Nasıl yapılır Şöyle ki ev dışında bir mekânda imkansz bizim için evde nasil fantazi yapılır kocam biraz bu konuda zayıf kendim biseyler yapmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka birisinin kayıt yapacağı filan muhalefet olmayın saygı duyun bir fikriniz yoksa neden muhalefet olmak için yazıyorsunuz?Ev dışında bi yerde ya Allah muhafaza biri kayıt falan yapar nolur nolmaz başınıza hiç yoktan iş açılır :) Tedbil-i mekânda ferahlık vardır derler .
Bu yorumunuzla zaten kafadan gelecek yorumları ekarte etmiş oldunuz.Ne alaka birisinin kayıt yapacağı filan muhalefet olmayın saygı duyun bir fikriniz yoksa neden muhalefet olmak için yazıyorsunuz?
Ben muhalefet için demedimki güzel kardeşim , sadece olabilitesi yüksek olan bir durumu yazdım .Ne alaka birisinin kayıt yapacağı filan muhalefet olmayın saygı duyun bir fikriniz yoksa neden muhalefet olmak için yazıyorsunuz?
Aynen yaa öyle demek istemiş , sen yazınca tekrar tane tane okudum anladımKonu sahibi noktalama işaretlerine dikkat etmemiş diye herkes yanlış anlıyor . Ev dışında imkansız , ev içinde neler olabilir diyor![]()
Kusura bakma yanlış anlaşılma olmusAynen yaa öyle demek istemiş , sen yazınca tekrar tane tane okudum anladım
Aynen yaa öyle demek istemiş , sen yazınca tekrar tane tane okudum anladım
Kız ne guzel yazmış işte. Bişey dememiş nie bi anda bu tepki verdinizNe alaka birisinin kayıt yapacağı filan muhalefet olmayın saygı duyun bir fikriniz yoksa neden muhalefet olmak için yazıyorsunuz?
Bi komple yazılanı okuyun yanlış anlaşılma olmusKız ne guzel yazmış işte. Bişey dememiş nie bi anda bu tepki verdiniz
Ben en son hannazı okudum cevap attım zaten. Sen bi melisa çayı falan iç bi gevşe boyle fantazi olmazBi komple yazılanı okuyun yanlış anlaşılma olmus
Isinize bakar msnzBen en son hannazı okudum cevap attım zaten. Sen bi melisa çayı falan iç bi gevşe boyle fantazi olmaz
Gayet tabi.Isinize bakar msnz
Canim fantazi mantezi yok, bam bam bam
Yani fantezi kisisel birsey yani, ne denilir ki
Sen öyle seversin, ben böyle severim bir de
Aklima en fazla fantezi gecelik geldi bak
Galiba bizim evde fantazi yok