Kızım 4,5 aylık 1,5-2 aydır fantomalt kullanıyoruz. İlk olarak fiyatından dolayı çekinen arkadaşlar için; doktorunuz rapor yazar ise mamaya ücret ödemiyosunuz. Bizim doktorumuz ayda 4 kutu kullanmalıdır diye rapor yazdı ve ücre ödemiyoruz. Fantomalt bebeklere özel bir mama değil zaten kutusunun üzerinde de yazıyor. "enerji alımı yetersiz kişiler için Besin takviyesidir" diyor. Zaten eğer bebeğiniz yeterli enerji yani kalori alamıyorsa kilo da alamaz.
İkinci olarak, bebeğiniz bir seferde ne kadar mama yiyorsa örneğin eğer 90 ml yiyorsa 1 kaşık fantomalt 2 kaşık yediği mamadan koyup hazırlıyorsunuz. Güünde 8 ölçeğe kadar fantomalt verebilirsiniz. Kızım 1,5 aylık iken emmeyi bıraktı ve sonrasında Marketlerde satılan milupa aptamil (mavi kutu) mama vermeye başladık. Sonrasında kızımın kilo alması yavaşalayınca doktorumuz Milupa Aptamil Milumil i önerdi ve o mamayı kullanıyoruz. Şu an piyasadaki en kalorili mama Milumil. Ve biz Milumile ilave olarak Fantomalt kullanıyoruz. Başka sorusu olan var ise sorabiilr. Sağlıkla, mutlulukla...
biz de bugun aldık ilk kez ve kilo alımı az oldugu için verdi dr.umuz.
ama kilo almasından ziyade günlük alması gereken karbonhidrat ve proteini almadıgını dusundugu için takviye verdi. umarım işe yarar.
merhaba ben 2 aydır fantomalt mama ara ara kullanıyorum çok şükür kullanmaya başladığımız ay 540 gr ikinci 650 gr aldı..şu anda gelşimi iyi 1 aydaha kulanıp bırakacağız..iştahımızdada genel bir düzelme oldu..
sizin bebeğiniz kaç kilo ve ne kadar ay ve ne miktarda kullanmanızı önerdi doktor..
Bu aya kadar iyi gidiyorduk bizde ama 8.ay kontrolümüze gittik bugün ve yaklaşık 200gr vermiş.
Doktor bizede fantomalt önerdi,şimdi burda yazılanlarıda okuyunca kafam karıştı.
Doktorunada söyledim günlük yediklerini gayet iyi buldu.
Yani yeterli kalori aldığını düşünüyorum ama kilo vermiş.
aman allahım demek kilo alımını sağlayan mama var !!!!!benim kızım 3 aylık ve sadece mamayla besleniyor milumil kullanıyoruz ama kilosu çok düşük 3060 doğdu şimd 4900 gr bir türlü kilo almadı dr dr gezdik çaresi yok yapısı bu dediler kilo aldıran mamadan hiç bahsetmediler bile şimdi umutlandım kızlar hemen alıp denesem mi yoksa yine dr a mı danışsam
eşimi ikna edemiyorum dr a soralım diyorum dr vermez diyor güya kilosu iyiymiş bebeğimizin şişman olup ne yapacakmış dr a kalsa o da ortalama da kilosu diyor kafayı yemek üzereyim artık 3 aylık bebek 4900 neresi iyi bilmiyorum boyu kilsuna göre iki basamak yukarda old. için zayıf görünüyormuş
Kızım 4,5 aylık 1,5-2 aydır fantomalt kullanıyoruz. ılk olarak fiyatından dolayı çekinen arkadaşlar için; doktorunuz rapor yazar ise mamaya ücret ödemiyosunuz. Bizim doktorumuz ayda 4 kutu kullanmalıdır diye rapor yazdı ve ücre ödemiyoruz. Fantomalt bebeklere özel bir mama değil zaten kutusunun üzerinde de yazıyor. "enerji alımı yetersiz kişiler için Besin takviyesidir" diyor. Zaten eğer bebeğiniz yeterli enerji yani kalori alamıyorsa kilo da alamaz.
ıkinci olarak, bebeğiniz bir seferde ne kadar mama yiyorsa örneğin eğer 90 ml yiyorsa 1 kaşık fantomalt 2 kaşık yediği mamadan koyup hazırlıyorsunuz. Güünde 8 ölçeğe kadar fantomalt verebilirsiniz. Kızım 1,5 aylık iken emmeyi bıraktı ve sonrasında Marketlerde satılan milupa aptamil (mavi kutu) mama vermeye başladık. Sonrasında kızımın kilo alması yavaşalayınca doktorumuz Milupa Aptamil Milumil i önerdi ve o mamayı kullanıyoruz. Şu an piyasadaki en kalorili mama Milumil. Ve biz Milumile ilave olarak Fantomalt kullanıyoruz. Başka sorusu olan var ise sorabiilr. Sağlıkla, mutlulukla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?