• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fare zehiri

kazenle irtibata geçsene canım...belki birilerine ulaşabilir.. önceki açtığı konularda 1 kez bileklerini kestiğini ve çocuklarını 3 yıl göremediğini sürekli kötü halde ,depresyonda olduğunu yazmış gerçekten çok merak ettim bendee..inşallah yanlış bişey yapmaz

canım kazene msj atarız ama bak nickimtam13harf isimli arkadaş konu sahibinin başka bi msjını bulmuş onda da mutluyum diyor.anlamadım ki ben.

ama yinede msj atayım ben kazene.

msj attım konunun linkini verdim..umarım kötü bişey yoktur.

Son düzenleme:
canım kazene msj atarız ama bak nickimtam13harf isimli arkadaş konu sahibinin başka bi msjını bulmuş onda da mutluyum diyor.anlamadım ki ben.

ama yinede mshj atayım ben kazene.

canım en azından aklımızdaki soru işaretleri gider..önceki evliliğinden çocuklarını 3 yıldır görmediğini falan yazmış..tc'lerinden nasıl bulurum onları falan yazmış..hayırlısı yaa iftar yaklaştı detaylı okuyamadım konularını ve cevaplarını iftardan sonra detaylı okurum..ama geçmişinde kötü şeyler yaşamış.. inşallah mutludur biz yanlış anlıyoruzdur..

arkadaşım gel iki satır birşeyler yaz lütfen :S fare zehiri yanlışlıkla yemeğinize falan bulaştı meyveye falan mı değdi sonradan mı farkettiniz ? ben böyle düşünmek istiyorum açıkçası sakın kötü birşeyler yapmaya kalkışma

konu sahibiini üzen asıl nokta eski eşinin cocuklarını göstermemesi sanırım

herkes boşanabilir ama karı koca bosanmalı sadece
anne namussuzluk bile yapsa bir baba cocuklarından uzak tutmamalı bence
tabi aynı sekilde boşanmıs kadınlarda cocuklarına babalarnı kötülememeli bile
malesef ki her boşanma bu kadar medeni sınırlarda kalamıyor
insanlar kendi egoları için cocuklarını ve yıllarını verdiği eşlerini feragat ediyor
işte sonuc bir insanın mutsuzluğuna dönüşüyor

canım en azından aklımızdaki soru işaretleri gider..önceki evliliğinden çocuklarını 3 yıldır görmediğini falan yazmış..tc'lerinden nasıl bulurum onları falan yazmış..hayırlısı yaa iftar yaklaştı detaylı okuyamadım konularını ve cevaplarını iftardan sonra detaylı okurum..ama geçmişinde kötü şeyler yaşamış.. inşallah mutludur biz yanlış anlıyoruzdur..

msj attm konunun linkini verdim.siteye gelince bakar ama ondan önce konu sahibi gelir İnşallah..

yani böyle bi soru sorup bir daha konusuna uğramaması çok garip.

netten alıntı..
zehirin özelligi kani daha sivi hale getirip, kalbin atis hizini arttirmasiyla damarlarin patlamasina sebep vererek aci vermeden öldürmesidir.
umarım birini öldürmeyi düşünmüyorsunuzdur:)

Yok yahu olur mu öyle şey? Acısız olduğunu düşünmüyorum.

Çatı diye bir kitap vardı. Orada anneleri çocuklarından kurtulup genç bir koca ile evlenmek için her gün çocuklarına arsenikli elmalı kurabiyelerden getirirdi. (Tabii bunu çocuklar o dönem bilmiyorlardı.)
4 çocuğundan özellikle 4 yaşındakiler yesin diye seviyorlar diye diğer 2 büyük çocuk elmalı kurabiyelere dokunmadılar...
Toplam 6-7 ayın içinde arseniği yiyen 2 küçük çocuk önce ateşleri çıkarak sonra fenalaşarak can verdiler...
Çatı yazarı V.C. Andrews'ün romanlarını gerçek dünyadan birebir alıntı yaptığı söylenir... :34:
Umarım cinayete mahal vermem ama soruya yardım etmek istedim. Kimi katledeceksiniz? :26:

o romana ve yazarın diğer serisine hastayım ben, filmini de izledim gerçekten mükemmel bir anlatımı var..

konu sahibinin intihar edeceğini düşünmüyorum aslında, ama allah korusun biri içinde kullanma sakın arkadaşım.. bırak herkes allahından bulsun.. çocuklarını görememen çok çok üzücü, polise gittin mi bunun için? keşke gelip birşeyler yazsan gerçekten bu kadar insan çok endişelendik.. :50:

msj attm konunun linkini verdim.siteye gelince bakar ama ondan önce konu sahibi gelir İnşallah..

yani böyle bi soru sorup bir daha konusuna uğramaması çok garip.

Allah razı olsun arkadaşım :34: inşallahh gelir konu sabihi kazenden öncee.. banada uğramaması tuhaf geldi..fake diyemiyorum çünkü epeydir üye ve yorumları var..inşallah biz yanlış anlamışızdır ne diyeyim

özür dilerim arkadaşlar sizi böle üzdüğüm için konuyu açtığım an psikolojm çok kötüydü ve kendimi eve kilitleyp sakinleştm ama eğer dışarı çıksaydm aklımdakini yapacaktm şimdi hepinizden tekrar tekrar özürdilerm hepinizin hakkına girdim şuan iyiyim

özür dilerim arkadaşlar sizi böle üzdüğüm için konuyu açtığım an psikolojm çok kötüydü ve kendimi eve kilitleyp sakinleştm ama eğer dışarı çıksaydm aklımdakini yapacaktm şimdi hepinizden tekrar tekrar özürdilerm hepinizin hakkına girdim şuan iyiyim

ödümüzü kopardın ama...şimdi anlatr mısın sorun ne,Allah korusun böyle bişey yapmayı neden düşündün? anlat ki derdine derman olmaya çalışalım ve bir daha aklına böyle şeyler getirme sakın.

sakın aman canım yapma öyle şeyler. hayat yinede yaşamaya değer. her inişin bir çıkışı vardır. bir bakacaksın herşey geride kalacak ve iyiki bu kötü şeyi yapmamışım diye şükredeceksin. lütfen bir daha böyle şeyleri düşünme. ödümüzü patlattın.

sakın aman canım yapma öyle şeyler. hayat yinede yaşamaya değer. her inişin bir çıkışı vardır. bir bakacaksın herşey geride kalacak ve iyiki bu kötü şeyi yapmamışım diye şükredeceksin. lütfen bir daha böyle şeyleri düşünme. ödümüzü patlattın.

kızlar şimdi çıkmam lazm eşim gelmek üzere bu açtığım konuyu görmeden ben çıkıyorum ama aklınız bende kalmasn gerçekten iyiyim tekrar özür dilerm

Ohh be sonunda hayırlı haber alabildik.

Lütfen kendini toparlamaya çalış ne desem bilemedim şimdi. :5:

Baştan konuyu okuyup ciddiye almayan, konuyu açanın ruh halini bilmeden, düşünmeden yazanlar yazılanları okursunuz umarım, her konuyu ti'ye almayı bırakın artık.

Burada bir kadın canından vazgeçecek kadar psikolojisi bozulmuşken konunun ne olduğunu anlamadan yazıyorsunuz:50:

kızlar şimdi çıkmam lazm eşim gelmek üzere bu açtığım konuyu görmeden ben çıkıyorum ama aklınız bende kalmasn gerçekten iyiyim tekrar özür dilerm

Allaha bin şükür dışarıda misafirlikteydim gelir gelmez konuya baktım..iyi olmanıza sevindim..müsait bi zamanınızda paylaşın derdinizi,sıkıntınızı elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım..hiçbişey canınızdan önemli değil..Allah yardımcınız olsun..ödümüz koptu ama iyi olduğunuzun haberini alınca gerçekten çok rahatladım..

Sonra gel dertleşeceğiz, hiç kimse yanlız değil ve her derdin mutlaka bir çaresi var.

Tek çare bulunamayacak şey ölüm.

rumeysha çocuklarını annesiz bırakmaya hakkın yok. emin ol herkes zorlu yollardan geçiyor hayat kolay değil ki ama sen annesin ve çocukların için hayata tutunmaya herkesten daha çok mecbursun onları yalnız ömür boyu annesiz bırakamazsın. gel anlat derdini burada herkesin bir çeşit hayat tecrübesi var elbet bir çıkış yolu bulunur. sen çocuk yaşta annesiz kaldın mı anneni kaybettin mi bilmiyorum ama ben kaldım birçok insan gibi. emin ol bir yarım hep eksik en mutlu anımda bile tanımlayamadığım bir hüzün var annem öldüğünden beri. sakın ama sakın kendine mukayet olmaya çalış olur mu gel konuşalım.

Son düzenleme:
fare zehri icen oldu :babamin annesi babam ve abisi daha cok kucukken fare zehri icip intihar etmis.sonra üvey anne tabi, ondan iki tane üvey kardeş. babam " cok AC kaldik kizim. yemegin patatesinden hic yememisimdir ben. o patatesler yeni katdeslere verilirdi " der. köyde hatirlayanlar cok acili bir olümdü der.yoksulluk bir taraftan ...sonra dedem bir arazisini kat karsiligi veriyor, durumlar düzeliyor ..ama babamlar yine avcunu yaliyor. zaten babam cok kücük yaslarda evden ayrilip kendi yolunu cizmis. şukur ki saygin bir meslegi var ama herkes onun kadar sansli olmayabilir. bu arada dedemin vasiyetini de yerine getirmeyen bir üvey annesi var.
herkes öyle diye soylemiyorum elbette. ornek olsun diye.
.

Back
X