• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK ŞEKERİ

• Konu Sahibi Konu Sahibi sc002
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Strese girme canım bende strese girdim şuan düşük doz olarak insülin vuruluyorum zaten bu insülin bebeğe geçiş yapmıyor merak etme sendeki insülin dengede tutmaya çalışıyor sendeki insülin normal olunca otomatik bebekte sağlıklı oluyor bende çok araştırdım strese girdim ve stresde şekeri etkiliyor yükseltiyor zaman kaybetmeden endokrinoloji git orası halleder şansıma da çok iyi bir doktora geldim ve şuan için iyiz
Teşekkür ediyorum çok haklısınız diyetle düşürüyorum gittikçe çok şükür kaç haftalıksınız 🙈🥰

Rica ederim. Burda gruplarda mısın. Benzer süreçte olan annelerle yazışmak da iyi geliyor beraber alışveriş yapılıyor, benzer şeyler yaşayanlar konuşuyor. Şekerle ilgili doktora gitmiş miydin takip ediliyor musun kendini ve bebeğini ihmal etmeden kalan kısacık zamanın çok güzel geçer inşallah 🙏🥰 sağlıklı doğumlar dilerim
Evet haklısınız kadın doğumcu takip yapıyor şuanlık bakalım pazartesi randevum var neler olacak 🥰gittikçe düşürüyorum inşallah çok teşekkür ediyorum ❤️

Back
X