• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fare zehiri

Canım konularını okudum Allah hıdayet versın senı bu hale getırenlere ...

Sen sakın sıkma o tatlı canını hersey duzelecek ınan bana yeter kı sabırlı ol ...

Cok mu bunaldın ? Gel gır dok ıcını yardımcı olalım sana ...

Yada mesela abdest al namaz kıl dualarr et Rabbımızden ıste ...

Su mubarek gunlerde duaların gerı cevrılmeyecek ınsallah ...

Ama sakın ola kı ıntıharı dusunme ...

Belkı benden buyuksun , belkı senden buyugum akıl vermıyorum ...

Sadece suan mantıklı dusunmenı saglamaya calısıyorum ...

Insan bazen oyle ımtıhanlardan gecer kı Allah sınar senı ...

Sen dayan dılınden duanı eksık etme gececek ...

Artık aklımdasın ve senın ıcın dua edecegım ...

Allah yar ve yardımcın olsun ... (Amın)

Allah razı olsn cnm inanırmısın evde işte devamlı dua okuyorum Allahıma çok şükür namazımıda devmlı kılmaya çalışıyorum kuranımıda okuyorum.....ama bu yaşıma kadar o kadar çok şeyler yaşadımki artık kaldıramıyorum 29 yaşındaym ben benden geçtm artk Raabimden hep sabır istiyorum ama bende çok sabırsızım malesef bazen okadar çok kötü oluyorumki ufacık birşeyde patlıyorum yılların birikintisi çıkıyor dayanamıyorum belki diyorum annem ablam ne bileym bir arkadaşım olsa diyorum ama burdaki herkez senin bir açığını bulma meraklısı hiç kimseye hiç bir şeyimi anlatamam hep içime ata ata bu hale geldm..hı şimdi tekrar evlendm bu eşim çok iyi biri e tabii dolayısıyla ara sıra tartışmalar oluyor ama bazen ben bile kendimi tanıyamıyorum ne olu sana rumeysa sakin ol diyorum ama elimde değil inanın eşim iyi sabrediyo ama hep destekçm eşim...benm sorunlarım okadar çokki hangi birini anlataym

Allah razı olsn cnm inanırmısın evde işte devamlı dua okuyorum Allahıma çok şükür namazımıda devmlı kılmaya çalışıyorum kuranımıda okuyorum.....ama bu yaşıma kadar o kadar çok şeyler yaşadımki artık kaldıramıyorum 29 yaşındaym ben benden geçtm artk Raabimden hep sabır istiyorum ama bende çok sabırsızım malesef bazen okadar çok kötü oluyorumki ufacık birşeyde patlıyorum yılların birikintisi çıkıyor dayanamıyorum belki diyorum annem ablam ne bileym bir arkadaşım olsa diyorum ama burdaki herkez senin bir açığını bulma meraklısı hiç kimseye hiç bir şeyimi anlatamam hep içime ata ata bu hale geldm..hı şimdi tekrar evlendm bu eşim çok iyi biri e tabii dolayısıyla ara sıra tartışmalar oluyor ama bazen ben bile kendimi tanıyamıyorum ne olu sana rumeysa sakin ol diyorum ama elimde değil inanın eşim iyi sabrediyo ama hep destekçm eşim...benm sorunlarım okadar çokki hangi birini anlataym

Ne guzel masallah :nazar: namazı bırakma her zaman dua et , kabul olmuyor deme ... Allah zamanını beklıyorr

Buraya yazmak bıle ıyı gelecek sana ne ıstersen yaz hatta geyık topıgımız var gel oradan konusalım ne ıstersen ...

Kendını yalnız hıssettıgın an gel yaz ılla bırılerı sana cevap verecektır :34:

Evlenmıssın ne guzel ve ınsallah bu evlılıgın oyle guzel olsun kı butun kotu anılarını unuttursun sana ...

neyse eşim geldi yarın devm edeli

Tamam canım ıyı gecelerrr :3:

Ne guzel masallah :nazar: namazı bırakma her zaman dua et , kabul olmuyor deme ... Allah zamanını beklıyorr

Buraya yazmak bıle ıyı gelecek sana ne ıstersen yaz hatta geyık topıgımız var gel oradan konusalım ne ıstersen ...

Kendını yalnız hıssettıgın an gel yaz ılla bırılerı sana cevap verecektır :34:

Evlenmıssın ne guzel ve ınsallah bu evlılıgın oyle guzel olsun kı butun kotu anılarını unuttursun sana ...

Tamam canım ıyı gecelerrr :3:

şimdi sizlere sıkıntımı anlataym ama biraz uzun olacak....ben 16 yaşında sırf abim olacak kişinin tacizlerinden kurtulmak için çocuk yaşımda evlendm ve bu evliliğimden 2 tane oğlum oldu ve biz 6 senelik evliyken eşimin başka bir kadındanda 3 yaşında kızı olduğunu öğrendm tabii hemen boşandm.boşandıktan sonra istemeyerekte olsa baba evine döndm ve babam boşanmama hep karşı çıktı çünkü eşimin durumu çok iyiydi ve babama para gelmiyecekti ve ben babamla baya bi tartıştım ve en sonunda babam 23 senelik sırrını o anda ağzından kaçırdı yani evlatlık olduğumu söledi tabii o an inanmadm ama malesefki doğruydu kendi anne ve babamda ben 3 yaşındayken kazada ölmşler ve ben bütün bu olanları kaldıramadm ve tarm ilacı içtm 10 gün yoğunbakımda kalmışım ve mahkemede çocukları babasına verdi zaten benmde gideceğim yerm yoktu biraz onda bunda derken kendime düzn kurdm işe girdm çocuklarımı yanıma aldm biraz bende biraz babalarında kalıyorlardı en sonunda babalarıda kaçırdı şehir değiştirdi ve daha sonrada benm iş yerm kapandı yanında kaldığım ev arkadaşım evlenecekti evnden ayrılmamı istedi neyse nasipmiş şimdiki eşimle evlendm Allahıma çok şükür iyiyim tabii arasıra tartışmalar oluyor ama bana kimsenin yapmadıklarını yaptı Allahım ondan razı olsn sokaklarda kaldm o bana sahip çıktı şimdi 3 senelk evliyim..ve ben hala abimin bana yaptığı iğrençlikleri rüyamda görüp ağlayarak uyanıyorum çok kötü bir durum Allahım kimseye göstermesn

rumeysha çocuklarını annesiz bırakmaya hakkın yok. emin ol herkes zorlu yollardan geçiyor hayat kolay değil ki ama sen annesin ve çocukların için hayata tutunmaya herkesten daha çok mecbursun onları yalnız ömür boyu annesiz bırakamazsın. gel anlat derdini burada herkesin bir çeşit hayat tecrübesi var elbet bir çıkış yolu bulunur. sen çocuk yaşta annesiz kaldın mı anneni kaybettin mi bilmiyorum ama ben kaldım birçok insan gibi. emin ol bir yarım hep eksik en mutlu anımda bile tanımlayamadığım bir hüzün var annem öldüğünden beri. sakın ama sakın kendine mukayet olmaya çalış olur mu gel konuşalım.

ben 3 yaşında anneve babamı kaybettim az önceki yorumumu okursan daha iyi anlarsn cnm

cok sevidigimiz bir komsumuz var trde bundan yillar once gorumcesinin evini temizlerken su zannederek su sisesindeki yag cozucuyu icmis ve sonuc yemek borusu yandi felaket tedaviler gordu halada devam 80 Kilo kadin 40kilo kaldi hic bisey yiyemedi sadece sulu yiycekler ve duzelmeyi bekliyo hala

hayir senb neden bunu merak ettin

şimdi sizlere sıkıntımı anlataym ama biraz uzun olacak....ben 16 yaşında sırf abim olacak kişinin tacizlerinden kurtulmak için çocuk yaşımda evlendm ve bu evliliğimden 2 tane oğlum oldu ve biz 6 senelik evliyken eşimin başka bir kadındanda 3 yaşında kızı olduğunu öğrendm tabii hemen boşandm.boşandıktan sonra istemeyerekte olsa baba evine döndm ve babam boşanmama hep karşı çıktı çünkü eşimin durumu çok iyiydi ve babama para gelmiyecekti ve ben babamla baya bi tartıştım ve en sonunda babam 23 senelik sırrını o anda ağzından kaçırdı yani evlatlık olduğumu söledi tabii o an inanmadm ama malesefki doğruydu kendi anne ve babamda ben 3 yaşındayken kazada ölmşler ve ben bütün bu olanları kaldıramadm ve tarm ilacı içtm 10 gün yoğunbakımda kalmışım ve mahkemede çocukları babasına verdi zaten benmde gideceğim yerm yoktu biraz onda bunda derken kendime düzn kurdm işe girdm çocuklarımı yanıma aldm biraz bende biraz babalarında kalıyorlardı en sonunda babalarıda kaçırdı şehir değiştirdi ve daha sonrada benm iş yerm kapandı yanında kaldığım ev arkadaşım evlenecekti evnden ayrılmamı istedi neyse nasipmiş şimdiki eşimle evlendm Allahıma çok şükür iyiyim tabii arasıra tartışmalar oluyor ama bana kimsenin yapmadıklarını yaptı Allahım ondan razı olsn sokaklarda kaldm o bana sahip çıktı şimdi 3 senelk evliyim..ve ben hala abimin bana yaptığı iğrençlikleri rüyamda görüp ağlayarak uyanıyorum çok kötü bir durum Allahım kimseye göstermesn

canım belliki yaşadıkların bilinçaltına da işlemiş, psikolojik destekle atlatabilirsin ancak, bak ne güzel eşin de destekmiş, mutlaka psikolojik yardım al,Allahında izniyle inşallah atlatırsın bu sıkıntıları. tabi uzaktan konuşmak kolay ama mutlaka dr a git bence

canım belliki yaşadıkların bilinçaltına da işlemiş, psikolojik destekle atlatabilirsin ancak, bak ne güzel eşin de destekmiş, mutlaka psikolojik yardım al,Allahında izniyle inşallah atlatırsın bu sıkıntıları. tabi uzaktan konuşmak kolay ama mutlaka dr a git bence

bende gitmek istiyorum ama maddi durumumuz b,raz sıkıntılı

bende gitmek istiyorum ama maddi durumumuz b,raz sıkıntılı

canım hiç değilse devlet hastanesine git, bazı devlet hastanelerinde sadece psikiyatri değil psikolog larda oluyormuş, bi araştır istersen.

olmadı psikiyatriste git,ilaç filan verir,ihmal etme, tek başına baş edebileceğin bişey değil yaşadıkların..

Canim bi abi en fazla ne yapabilirki? Umarim kendi bunalima soktuysa kendide daha beter olur.
Simdiki esinin iyi olmasi beni cok sevindirdi. Dualarim seninle.
InsAllah bi yasin okuycam senin icin. Umarim hersey gönlünce olur.
Insirah suresini oku durmadan. O kadar faydaliki. Bende bunalimlardayim
Ama insAllah hersey cok güzel olur. Hayirlisi.
Selametle...

Canim bi abi en fazla ne yapabilirki? Umarim kendi bunalima soktuysa kendide daha beter olur.
Selametle...

Allah razı olsn cnm.inanırmısın 7 24 inşirah suresi devamlı dilimde Rabbim seninde yardımcn olsn

canım hiç değilse devlet hastanesine git, bazı devlet hastanelerinde sadece psikiyatri değil psikolog larda oluyormuş, bi araştır istersen.

olmadı psikiyatriste git,ilaç filan verir,ihmal etme, tek başına baş edebileceğin bişey değil yaşadıkların..

hep herşeyi içime attım burda anlattıklarm daha yarısı bu sıkıntılarımı en iyi eşim anlar Rabbim kimsenin başına vermesn

Acaba kimi öldüreceksiniz? Yaz google ye bak bari kanıt bırakma arkanda. Cık cık cık.

Selametle...

canım öz abisi değilmişki.. evlat edinilmiş arkadaş, kaldı ki malesef neler oluyor bazı ailelerde, duyuyoruz Allah yaşatmasın

çok dua edelim inşallah, Allahım inşallah yardımcısı olur

canım öz abisi değilmişki.. evlat edinilmiş arkadaş, kaldı ki malesef neler oluyor bazı ailelerde, duyuyoruz Allah yaşatmasın

çok dua edelim inşallah, Allahım inşallah yardımcısı olur

Aynen canim dualarim tüm skntida olan elini Yaradana acmis insanlarla. Hayat cok zor.
Bugün bana... Yarin sana... Diger gün baska birine...
Eskiden cok mutluydum... Gercekten mutlu... Huzurlu... Ama gecti gitti bitti.
Simdi mutsuzlugun dibine vurmusum...
Baki kalan bir Allah gün oluyo devran dönüyo...
Cok dillendirdi cevrem beni... Yemin ederim arkadasim herkes beni oldugumdan dahada abartti.
Bence bana nazar degdi. Ki herkes öyle söylüyo.
Yada bana garezlenen biri muska yapti. Artik ben böyle yorumluyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Benide dualarinizda unutmayin. Allah rizasi icin.
Selametle...

Aynen canim dualarim tüm skntida olan elini Yaradana acmis insanlarla. Hayat cok zor.
Bugün bana... Yarin sana... Diger gün baska birine...
Eskiden cok mutluydum... Gercekten mutlu... Huzurlu... Ama gecti gitti bitti.
Simdi mutsuzlugun dibine vurmusum...
Baki kalan bir Allah gün oluyo devran dönüyo...
Cok dillendirdi cevrem beni... Yemin ederim arkadasim herkes beni oldugumdan dahada abartti.
Bence bana nazar degdi. Ki herkes öyle söylüyo.
Yada bana garezlenen biri muska yapti. Artik ben böyle yorumluyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Benide dualarinizda unutmayin. Allah rizasi icin.
Selametle...

Rabbim hepimizin yardmcısı olsn senin neyn var cnm

Rabbim hepimizin yardmcısı olsn senin neyn var cnm

Valla aci adina varda var. Uyuyamadigim.gecelerdenmi bahsetsem. Özgüvensizligimdenmi bahsetsem
Psikolojim bozuk ondanmi bahsetsem. Yasadigim skntilar beni hayli zorladi.
Psikologa gittim anlattam. Psikologun psikolojisi bozuldu.
Zayif bi insanim. Gücsüzüm. Ikinci bi sansim hic olmadi bu zamana kadar.
Hep kaybettim. Kaymetmekte dibe vurdum.
Cok gamsiz olmak istiyorum. Ama ben cok duygusalim. Hayat benim icin anlamini coktan yitirdi bile.
Dua edermisin canim benim icin. Allah rizasi icin. Cok ihtiyacim var.

Back
X