- 12 Ekim 2017
- 129
- 66
- 98
- Konu Sahibi morciveert
-
Evet surekli geliyor nerden geldiklerini bulamadim ama buyuk ihtimal balkondan cati katinda oturuyorum bensürekli mi geliyolrlar
ya bilmiyorum neren giriyor bi tüp deliği var onu kapatıcaz bugün. camdan pencereen giriyorsada sineklik var ama bu sıcaklarda balkon kapısı açmadan durulmuyor 2. kattayız birde
çatıdan da geliyor olabilir mi baca giderlerini falan ilaçlasanız.Evet surekli geliyor nerden geldiklerini bulamadim ama buyuk ihtimal balkondan cati katinda oturuyorum ben
Bakın iki yorumcu da fare açısından acısız bir çözüm seçeneği sunmuşlar size.Ama sanırım ya gözünüzden kaçtı bu yorumlar ya da pek ilgilenmediniz.Yapıskan ya da zehirli şeyler yerine,bu yöntemi deneseniz bir de?Ben chatgpt'ye sormuştum ve fareyi yaralamadan, canını acıtmadan yakalayan fare tuzakları olduğunu söylemişti. Onlardan alıp fareyi yakalamak ve uzak bir yere salmak daha acısız bir çözüm olmaz mı? Acısız derken fare açısından acısız. Çünkü o yapışkana yapıştığında kalbi deli gibi çarpıyor, hareket edemiyor ve ya diğer hayvanlara yem oluyor ya da aç susuz ölmeyi bekliyor. fare bizim düşmanımız değil, yalnızca yanlış zamanda yanlış yerde bulunan bir canlı hepsi bu.
"Evet, yapışkanlı fare tuzakları fareyi büyük ihtimalle ölüme götürür. Nedenlerini net net söyleyeyim:Bakın iki yorumcu da fare açısından acısız bir çözüm seçeneği sunmuşlar size.Ama sanırım ya gözünüzden kaçtı bu yorumlar ya da pek ilgilenmediniz.Yapıskan ya da zehirli şeyler yerine,bu yöntemi deneseniz bir de?
Güzel öldürüyor ?eczaneden farmın falan alın oda guzel öldürüyor
Bizimde eve girmişti mutfağaEvde fare gördük fındık faresi asla yakalanmıyor dün gece yapıskan koyduk gelir diye ona da gelmedi psikolojim bozuldu resmen hamileyimde. Ne yapılabilir bilgisi olan var mı ?
Gecmıs olsun fare zehırı koyun. Yapıskan koyun bol bol mutlaka gelecektır.Evde fare gördük fındık faresi asla yakalanmıyor dün gece yapıskan koyduk gelir diye ona da gelmedi psikolojim bozuldu resmen hamileyimde. Ne yapılabilir bilgisi olan var mı ?
Yapışkanlar var farele için.Ben dw evimdw görmüştüm yapışkanı koyduk yanına da peynir.İlk bi kaç gün hiç görünmedi.Hatta gitti diye düşündük.Sonra Bi baktık ses geliyor yapışmış.Evde fare gördük fındık faresi asla yakalanmıyor dün gece yapıskan koyduk gelir diye ona da gelmedi psikolojim bozuldu resmen hamileyimde. Ne yapılabilir bilgisi olan var mı ?
aynı sekildeyim psikolojim bozuldu ağlayıp duruyorum. Yapısmadı yapıskana yeniledik yapıskanı ama yine olmadı beyaz peynir koymustum. Yatagımda hep gezms her yerde boku varBizimde eve girmişti mutfağagirebileceği her yere karton üzerine yapışkan sürüp yiyebileceği şeyleri koyup bıraktık (peynir, ekmek kırıntısı vs) sanırım yeniydi bir iki güne yakalamıştık çok şükür. Ağladığımı biliyorum gördüğüm gün çünkü aşırı bir şekilde rahatsız oluyorum Yakalanması biraz zor bi hayvan ama inşallah yakalarsınız
evde evde sesi geliyor ama asla yapıskana gelmiyor..Yapışkanlar var farele için.Ben dw evimdw görmüştüm yapışkanı koyduk yanına da peynir.İlk bi kaç gün hiç görünmedi.Hatta gitti diye düşündük.Sonra Bi baktık ses geliyor yapışmış..Evde ses olunca çıkmıyorlar.siz de bi kaç yer koyun evin.Evdeyse yakalanır
inanın hiç tatlı degilYa fındık faresi aşırı tatlı bir şey lütfen öldürmeyinzararı da yok garibimin. Canlı canlı yakalayıp doğaya salma yolları var üstte de yazmışlar. Ya da gelme ihtimali olan yerleri tıkayıp önlemler alın ama yapışkan mapiskan gözünüzü seveyim yapmayın öyle şeyler
Bahçeli bir eviniz mi var acaba dışarda iki tane kedi besleyebilirsiniz bizim evde bahçeli çok şükür fare görmedik evin dışında iki kedi besliyoruz mahallenin kedilerilağam fareleri oradan girer bence, bu bildiğin miinicik bir fındık faresi
Yaaa ayy insallah bi an önce yakalanıraynı sekildeyim psikolojim bozuldu ağlayıp duruyorum. Yapısmadı yapıskana yeniledik yapıskanı ama yine olmadı beyaz peynir koymustum. Yatagımda hep gezms her yerde boku var
kaynanamla altlı üstlü oturuyruz malesef kendisi kedilerden nefret ettigi için kapıda barındırmıyor yoksa bende cok severimBahçeli bir eviniz mi var acaba dışarda iki tane kedi besleyebilirsiniz bizim evde bahçeli çok şükür fare görmedik evin dışında iki kedi besliyoruz mahallenin kedileri
evet duydum. yakalandıktan sonra ilaçlattıkta sonra birde o cihazdan alacağımtanıdığım biri bu fare sorunu için ultrasonik kovucu cihaz almıştı. prize takılıyor insanların duyamadığı ama hayvanları rahatsız edecek frekansta bir ses yayıyor, belki işinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?