fare :(

Ay yok ya sevimliler esek sipalari

Benim evim bahceli olduğu icin alt kata ara ara gelirler, hatta kilere girip yavrulamis biri. Unlarda partilemisler, sekerlerle ziyafet cekmisler.
Kiyamadik, olan olmus bebekler buyusun bari dedik

Sonra sokakta baktigimiz kedimiz kendini eve ucuncu kedi olarak part time aldirinca fareler kendilerine baska mekan bulmak zorunda kaldi.

Gece evde tam bir sessizlik ve karanlik olursa kapana gelebilir, eger cocuk varsa veya tv falan aciksa sesten cikmiyordur ortaliga.

3 gündr evde yatmıyoruz gündüzleri zaten işteyiz. yani ev ona ait tamamen ama asla yapısmıyor

Evde fare gördük fındık faresi asla yakalanmıyor dün gece yapıskan koyduk gelir diye ona da gelmedi psikolojim bozuldu resmen hamileyimde. Ne yapılabilir bilgisi olan var mı ?
Eldivenle yapıştırıcı sürün elinizin kokusu gelirse yapısmaz

kaynanamla altlı üstlü oturuyruz malesef kendisi kedilerden nefret ettigi için kapıda barındırmıyor yoksa bende cok severim
Kedinin dışarda olmasının çok faydası var aslında ama inşallah kurtulursunuz ilaçlama son çare sanırım kökten kurtulursunuz umarım

3 gündr evde yatmıyoruz gündüzleri zaten işteyiz. yani ev ona ait tamamen ama asla yapısmıyor
Benim de hobi bahçeme gelmişlerdi her yeri kıymık kıymık etmişler yani küçücük şey nasıl becermiş diye gülmüştük evde kilim vs varsa yiyor onları da biz fare pastası aldık onunla çözüme ulaştık ama tercih sizin 4 taneydi mesela bahçedeki evimde benim

Kedi isini unutun, benim kedilerim disardanileri tutup oldurmeden evin icine saliyor esek herifler, o yuzden fare yakalama uzmani oldum. Farenin uzerine yogurt kapi koyup, altina kagit koyup disari saliyorum ama herkes yapamaz.. Kafes de ise yariyor diyorlar.

kız nasıl koyuyorsun yogurt kabını asla yerinde durmuyor ki fare

kız nasıl koyuyorsun yogurt kabını asla yerinde durmuyor ki fare
Fare korkunca hareketsiz kaliyor bir yerde, hareket etmeyince kediler evin ortasinda dursa bile goremiyorlar. O da gorunmuyorum saniyor ama ortalik yerde duruyor oyle . Kediler bulundugu bolgeyi biliyorlar zaten, mesela banyoda bekliyorlar, o da bir kosede sinmis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…