- 3 Nisan 2018
- 88
- 22
- 3
- 27
- Konu Sahibi Looneytoones_zb06
-
Okuldan dolayi cok fazla.vaktim olmuyor kurslara. Benim merak ettigim sizler gunluk hayati nasil yasiyorsunuz. Herkesin hayati cok mu guzelSpora yazıl , kurslara git kendine yaşam alanıı yarat.
20 :)Yaşın kaç.
Okul derken üniv mi?
EvetOkul derken üniv mi?
Kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Herkesin ayrı bir derdi var. Ben sende pek dert göremedim. Gençsin daha çoook olur merak etme. :)
Yok mu gercekten derdim :) bunu duyduguma cok mutlu oldum. Ailem de oyle diyor senin derdin falan yok diyorlar ama bilmiyorum :)Kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Herkesin ayrı bir derdi var. Ben sende pek dert göremedim. Gençsin daha çoook olur merak etme. :)
Yok mu gercekten derdim :) bunu duyduguma cok mutlu oldum. Ailem de oyle diyor senin derdin falan yok diyorlar ama bilmiyorum :)
Bunlarin hepsi bende mevcut. Ailem benim icin her seyi goze alir.Sağlığın yerindeyse rahatça nefes alabiliyorsan ailen yanındaysa ve sağlıklıysa, aç açıkta değilsen başka birşeyi dert etmene bile değmez.
Tesekkur ederim kizar gibi oldu biraz ama yine de mutlu etti :)derdin yok dert icat ediyorsun.
ailen haklı.
Evet psikiyatriste gidiyorum. Cok daraliyordum 9-10 defa intihar ettum ama cocuksuyduBu arada intihar etme sebebin neydi? Niye pek arkadaşın yok? Okb için tedavi görüyor musun?
Evet aynen oyle dikkat cekmek icin yapiyordum sonra mide yikat gel eglenceli oluyordu. Evet aliyorum 5 yildir ama ciddi bi rahatsizlgim yok okb var sadeceDikkat çekmek için intihara kalkışmış olabilir misin? (Sevilmediğini düşündüğün, yalnız hissettiğin için) Henüz 20 yaşındasın, rahatça “birkaç kez intihara kalkıştım” demen hiç normal değil. Psikolojik destek aldın mı?
Evet teshisli. Cocuksu sebepler 20 yasindayim herkes beni 16 yasinda saniyor hala da cocuk gibiyim.Sizin bu durumunuza halk arasında rahat batması sendromu diyorlar. Okb demissiniz teşhisli mi? Özel değilse neden intihar ettiniz? Görünen bir sorununuz yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?