- 3 Nisan 2018
- 88
- 22
- 3
- 27
- Konu Sahibi Looneytoones_zb06
Burada dans halk oyunlari varSpor salonu yada dans kursu rutin hayatına renk katabilir. Ben ünideyken spor salonlarida dans kurslarida heryerde yoktu şimdi heryerdeler:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada dans halk oyunlari varSpor salonu yada dans kursu rutin hayatına renk katabilir. Ben ünideyken spor salonlarida dans kurslarida heryerde yoktu şimdi heryerdeler:)
Hangi şehirdesin! Internetten araştir bulursun kesinBurada dans halk oyunlari var![]()
Sehir soylemesem daha iyi gizlilik kayboluyor :) bir bakarim sagol baska kurslar da olabilir ama cok vakit yok :)Hangi şehirdesin! Internetten araştir bulursun kesin
Okb zaten başlı basina zor bir durum pasta yap şeker hamuruyla iyi geliyor hamurla sekil vermekSelam kizlar. Ben okb hastasiyim. Hayatim bazen bana cok kotu geliyor. Her sey olumsuz geliyor intihar etmek istiyorum cogu kez ama yapmiyorum daha once bircok kez intihar ettim. Size sorum siz gunluk hayatinizi nasil yasiyorsunuz? Benim hic arkadasim sevgilim yok. Her zaman okulda kafede her yerde tek basimayim bu beni fazla mutsuz etmiyor ama bazen de mutsuz olabiliyorum. Arkadas degil de sevgilim olsa diyorum ama ne zaman da sevgilim olsa mutsuz oluyorum. Takintiliyim. Cok kiskancimBenim gunluk hayatim okul, ailem, dersler, tv. Sizin hayatiniz nasil gun icinde neler yapiyorsunuz. Hayatimi nasil renklendirebilirim tavsiyelerinize cok ihtiyacim var
![]()
Tamam tesekkur ederim :)Okb zaten başlı basina zor bir durum pasta yap şeker hamuruyla iyi geliyor hamurla sekil vermek
Okudugum universite kucuk bir yerde faaliyetler cok az. Ama dediklerinizi dusunuyum :)Üniversiteye gidiyorsan bu güzel günleri yok yere harcama . Gez dolaş klüplere katıl faaliyet göster . Küçük geziler oluyor grup arkadaşları yap onlarla gezilere git . Kütüphanelerde kitap oku . Spora yazıl . Yapılacak çok şey var aslında .
Tesekkurler :)Spor derim ben. Gercekten insana cok sey katiyo.
Ben tam o yaşta evlendim şu an üç yıllık evliyim ve ikinci çocuğumu bekliyorim evet insan o yaşlarda Sevgi arıyor ama takılma kimseye hayatve insanlar o kadar zor ki ilerde bunlari hatirlayamicaksin bile sadece mutlu olmak için caba göster kendini ve aileni mutlu ediyorsan gerisi boş zatenSelam kizlar. Ben okb hastasiyim. Hayatim bazen bana cok kotu geliyor. Her sey olumsuz geliyor intihar etmek istiyorum cogu kez ama yapmiyorum daha once bircok kez intihar ettim. Size sorum siz gunluk hayatinizi nasil yasiyorsunuz? Benim hic arkadasim sevgilim yok. Her zaman okulda kafede her yerde tek basimayim bu beni fazla mutsuz etmiyor ama bazen de mutsuz olabiliyorum. Arkadas degil de sevgilim olsa diyorum ama ne zaman da sevgilim olsa mutsuz oluyorum. Takintiliyim. Cok kiskancimBenim gunluk hayatim okul, ailem, dersler, tv. Sizin hayatiniz nasil gun icinde neler yapiyorsunuz. Hayatimi nasil renklendirebilirim tavsiyelerinize cok ihtiyacim var
![]()
Tesekkur ederim beni anladiginiz icinBen tam o yaşta evlendim şu an üç yıllık evliyim ve ikinci çocuğumu bekliyorim evet insan o yaşlarda Sevgi arıyor ama takılma kimseye hayatve insanlar o kadar zor ki ilerde bunlari hatirlayamicaksin bile sadece mutlu olmak için caba göster kendini ve aileni mutlu ediyorsan gerisi boş zaten
Rica ederim her zaman etrafımızda bizi anlayan iyi insanlar olmuyor ,burdakil bu sagolsuno eksikliği kapatiyor.Tesekkur ederim beni anladiginiz icin
Evet aynen oyle :)Rica ederim her zaman etrafımızda bizi anlayan iyi insanlar olmuyor ,burdakil bu sagolsuno eksikliği kapatiyor.