Fark ettim ki hayallerimde esim yok :(

sade2011

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
115
31
298
Samsun
Merhaba arkadaslar 4 yillik evliyim bir cocugum var.esimle evlendigimizden beri sorunlarimuz var.
Son zamanlarda esimin bana karsi tahammulu azaldi en ufak hatamda cocuk gibi azarlayip hakaret ediyor.cocugum elimi kolumu bagliyor. Ancak sunu fark ettim ki esimle ilgili ne tatil ne gelecek planim var.oysaki cocugumla ve ailemle ilgili kurdugum hayaller beni mutlu ediyor.esimle ilgili ise hic hayal kuramiyorum.

Sizce bu durum ne kadar normal? Yoksa hayallerimden cikan esim hayatimdan cikma konusunda hizla ilerliyor mu?

Bu gidişle eşinizi hayatınızdan da çıkaracaksınız gibi görünüyor.

Durum onu gösteriyor. Esinle oturup ciddi ciddi konusmalisin bence. Evliligin icin caba harcamalisin mesela esini de hayallerine katarak. Esinin sana karsi baska ne gibi kötü davranislari var???

için için istemıyorsun demek onunla gelecek görmuyorsun

ben de hep aklıma takılır uzun sure cıktıgım bır sevgılım vardı baya sevıyor ve uzun zamandr cıkıyordum

hep ne zaman bısey dusunsem hıc onla gelecek görmedıgımı düşünürdüm hatta hala düşünüyorum neden hem oyle düşünüp hem de evlılık düşünebılıyordum dıye bu ne tezat.

ama asla onla gelecek görmezdım bılmıyorum demek bılınc altı

sız de ayrılıcagınızı düşünüyorsunu bılınc altındademekki.

ama dıkkat edın bılınc altındakıler gercege dönüşüyor ınsan bu yönde caba sarf edıyor, zaten ayrılmak da cok kolay.

Durum onu gösteriyor. Esinle oturup ciddi ciddi konusmalisin bence. Evliligin icin caba harcamalisin mesela esini de hayallerine katarak. Esinin sana karsi baska ne gibi kötü davranislari var???

Evliligimiz icin hic fedakarlik yapmadi.hep ben boyleyim isine gelirse dedi.sorunumuz esimin son derece alingan olmasi ve ailesi disinda kimseyle gorusmeyi kabul etmemesi.
Aileme saygi duymuyor.gorusmuyor ve her firsatta elestiriyor.
Ne desem yanlis anliyor tavir aliyor veya tepki gosteriyor.insanlarla samimi olmami istemiyor.

Allah sabir versin cnm zor bi durum. Sen kafanda bitirmis gözüküyorsun ne denir böyle bi durumda düzeltmeye kalksan belli ki bu adami düzeltmek cok zor. Sana dua et demekten baska bisey bulamiyorum Allah yardimcin olsun

insanın yüreğine oturan bi taş sanki o farkındalık..

senin sevgin bitmiş. acaba eşin ne durumda.. bir sorsana hala seni seviyor mu, yoksa zorunlu olarak mı evliliğinizi sürdürüyorsunuz. uygun bir dille.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…