Farkında mısınız?

Şu an konu sahibinin kafaya at bile iyi çıkmış uçmuş uçmuş öyle böyle değil.. yazık akciğerine karaciğerine , bırak kafan olmuş bir milyon milyar
Var bunun bir mantığıda
Mantıksızlıkta mantık aramak gibi sanırım
İzleyelim şalvarımızla bakalım ne öğreneceğiz

Aaa çok çirkin ya iğrenç resmen yaptığın hadi kafan bi milyon belli de hamile bir kadına hemde ailesi ile sorunu olduğunu okuyup vurmak çok seviyesizce gerçekten xpreiaZ sakin üzme zira ciddiye alınacak bir tip değil vakit kaybı ama kendini çok mühim sanıyo asıl olay o

Ben de sana şiir göndereyim :)
edgar poe the sleeper :))

Çok severim

Plesta öğütüp içtim

1000 yıllık Kezban

Ne anlatsın

Kafadan?

Otur seni üzen ailene ağla
Kız gizli takipçim misin buyur konuma yorum yap düşünüp düşünüp 10 gün sonra kendi çapında büyük zekanla bel altı mı vurduğunu sanıyorsun

Ay çok kırıldım gidip bir kenarda ağlayacağım şimdi

Bak içme artık beyinden dumanlar çıkmaya başladı , kelimenin tam anlamıyla gülünç oluyorsun

Şu an konu sahibinin kafaya at bile iyi çıkmış uçmuş uçmuş öyle böyle değil.. yazık akciğerine karaciğerine , bırak kafan olmuş bir milyon milyar
Konuma yazma
Ben hamile Türk kadınıyla polemiğe girdim
Sinirlendim

Kezbanlarla hiç sinir bozamam

Cici anne anlaşma yapalım

Sen yazma

Ben gözardı

Olmaz mı?

Teşekkür ederim , yok be ne üzülcem kim olduğunu bile bilmiyorum nick değiştirmiş kimbilir kim , var biraz narsizm herkes beni bilir tanır edalarından belli. Yazık içip içip bir başına bdv ye takılacak kadar da sosyal ve seveni bol biri (sahip olduğu narsizmi sonuna kadar hakediyor ) , ama ne yapsın şu kafayla bile benim aile problemimi düşünüp çözmeye çalışıyor

Kimse anlamasin bosver ben anladim seni
Bugun benim de aklimdaydi bu
Butun gun kostururken bunu dusundum
Ya yarin yanimda olmazlarsa ...
Her aliskanligim bi gun tepetaklak olursa
Ben cok guclu gibi durup aslinda bi yavru kopege 3 gun aglayabiliyorum
Guvensizligimden ve yedigim kaziklardan bir tane bile arkadasim yok
Peki ya ailem ???
Haklisin
Butun gun aklimda olan seyi buraya yazdigin icin
Guzel aklindan opuyorum seni ..
Emoji bile koymadim
Gercekten sevdim konunu

Konuma yazma
Ben hamile Türk kadınıyla polemiğe girdim
Sinirlendim

Kezbanlarla hiç sinir bozamam

Cici anne anlaşma yapalım

Sen yazma

Ben gözardı

Olmaz mı?

Ay başladı yine cevap yetiştiremeyince sen yazma diye ağlamalar kim yazsın konuna? Madem önüne gelen yazsın istemiyorsun bdv ye yazma??? Ama pardon amacın zaten dikkat çekmekti değil mi ortada sorun olmadığına göre offff gerçekten şu sitede dahi dikkat çekmek için böyle çocukça oyunlara girişenlere üzülüyorum ya.... o kadar mı yalnız ve mutsuz bir hayatınız var??

Bence kullandığın maddeyi bırakıp bir an önce bir dal psikolojik destek al sen sana en iyi gelecek olan bu çünlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…