Farkında mısınız?

Konu sahibinin yazdiklarindan kimin ne için tartisitigindan gram bişey anlamadım çok mu cahilim siz su altından saman yurutuyorsunuz da ben mi farkında değilim :)

Ay çok enteresan ,konu baştan sona herkesin isim vermeden ''DİĞERLERİ'' ni eleştirmesi ve ötekileştirmesiyle dolu.
Şurda ''İNSANLIK,MUTLULUK,ÇİÇEK BÖCEK '' yazan her mesajda başkalarını suçlama,eleştirme ve aşşağılama üzerine kurulu....
Piki cnm bir siz pıtırcıksınız,diğerleri tu kaka ....(konu sahibi içinde geçerli yazdıklarım)

Konuya hoş geldiniz bize katıldınız
Sizde herkes derken başkalaltırmış olmuyormusunuz yani siz farklımısınız
Ben her konuda şunu bilir şunu söylerim kimse tam anlamıyla mükemel değildir
Heppimiz doğruları yanlışları egoları vardır

Topikte gelip gidip birbirinize laf sokmaya devam ederseniz daha çok ban çıkar buradan, herkesin malumu zaten yazanların çoğu birbiriyle husumetli ama alttan, üstten, direkt derken hedefleyerek söylediğiniz sözler anca uyarı getiriyor burada.

Konu bdvlik değildi taşındı, üyenin üslubu kötüydü uyarı aldı, sizlerin yazmak kadar yazmama özgürlüğünüz de olduğuna göre sorun nedir?

Biz banladık oluyor sonra, banlanacak ortamlar yaratmayın madem.

Ben zaten farkli olduğumu söylemedim ki

farkında değilim
ne anlatmaya çalışmışsınız anlamadım
bir şeyi fark etmemizi sağlamaya çalışmışsınız
farkında olduğum şeyleri de fark edemez halde geldim
teşekkürler

Konu sahibesi oncelikle başınız sağolsun . Her ne kadar tam olarak acinizi karşılamayan bir cümle olsa da ...

Ölüm en büyük aci, en büyük tecrübe ve olgunluk... Ve aynen dediğiniz gibi yazdıklarınız gibi yaninizdakine sarılın ... Herkese agresif cevap vermek yerine .

Biraz daha sakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…