• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkında mısınız?

Konu sabibi bdv' de açılan konuları yorumlarıyla genelde küçümseyip bu da mı dert deyip Urla' da kalacak yer yok diye dert konusu açan biri ve anladığım kadarıyla bdv genelinde açılan konuları tek tek yorumlayıp ti' ye alıp küçümsemekten bıkıp topyekün ti' ye alıp 'hepinizden nefret ediyorum' demek istemiş.
Plajlar bölümüne hakim değildim hanım kişi

Geçen sene burda bu kadar sıkı kurallar da yoktu

Evet gördüğün üzre ben ehehehe Kafa güzel yazmışım konu sahibi de gayet seviyeli cevaplar vermiş :KK70: arka çıkıcaz diye saçmalamayın rica ederim. Toplu gülünç oluyorsunuz. Ha bu arada Yok mu hiç pro üye aranızda açın toplu mesaj orda biz normal zekalı insanların anlayamayacağı yüksek düzeylerde yapın sohbetinizi. Bdv de ne işi var şu konunun? @Mune @Kazen ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Biri beni veya konu sahibini aydınlatsın lütfen

Senin anladigini ,zipirligindan ustune ustune gittigini zaten biliyorum ;)
Ama biri bisey dedi mi arkasindan baslaniyor ehehehehe ohohohohoh bu guruhta yeni cikti .
Ozgun bi yorum yok yani
Anlamadin gec mecbur musun ?
Kime arka cikicam allasen kac senedir uyeyim ben buraya
Kime arka cikmisim ?

Evet gördüğün üzre ben ehehehe Kafa güzel yazmışım konu sahibi de gayet seviyeli cevaplar vermiş :KK70: arka çıkıcaz diye saçmalamayın rica ederim. Toplu gülünç oluyorsunuz. Ha bu arada Yok mu hiç pro üye aranızda açın toplu mesaj orda biz normal zekalı insanların anlayamayacağı yüksek düzeylerde yapın sohbetinizi. Bdv de ne işi var şu konunun? @Mune @Kazen ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Biri beni veya konu sahibini aydınlatsın lütfen

He bi de pro yok hepimiz fakirik :D

Bu şehirde trenler doğudan batıya
Ve
Batıdan
Doğuya giderdi.
Güney yarım küre
Ne diyon anlamıyoz
Bir üyenin dediği gibi
Şalvarımızla dinliyoz.
Haydi esenlikle.

Entellektüel,marjinal konu sahibi süpersin,ah bir de anlasam,okuyup gectim anlamak icin yorumlari da okudum yine olmadi....Madem anlayanlar var konuya da davet gondermissin onlarla geyikte buluş...
Şimdi gece gece ne içmiş diye neden düşündürüyorsun bize de yazık....
Birde anlamayana atarlar,neyse hadi iyi atarlanmalar....yinede iyi kızsın bence öfkeni dindir,affet sal gitsin 3 günlük dünya değmez....

Entellektüel,marjinal konu sahibi süpersin,ah bir de anlasam,okuyup gectim anlamak icin yorumlari da okudum yine olmadi....Madem anlayanlar var konuya da davet gondermissin onlarla geyikte buluş...
Şimdi gece gece ne içmiş diye neden düşündürüyorsun bize de yazık....
Birde anlamayana atarlar,neyse hadi iyi atarlanmalar....yinede iyi kızsın bence öfkeni dindir,affet sal gitsin 3 günlük dünya değmez....
Aslında başlıkta sizin gibi yazacaklar için
Direkt geyik yönlendirmesi yapmalıydım
Bilemedim

Yaf ne olur sen aklı başında birisin konuyada hakim gibisin sen anlat bi nedir bu
Günlük hayatta sevmeyeceğim biri gibi durmuyor
Tabi
Günlük hayatta biz saçlarımızı yolup
Birbirimize hatıra diye verdik.

Merakını özelden gider.
Konumu mahvettiniz

Yaf ne olur sen aklı başında birisin konuyada hakim gibisin sen anlat bi nedir bu
Günlük hayatta sevmeyeceğim biri gibi durmuyor
Ben anladim ki BDV konularını kısaca özetlemiş ve amann ölümlü dünya sarılın sevdiginize ve bu gun sürpriz yapin demek istemis.:anneadayı:

Ama chopin tarzi anlatan ablaya sesli güldüm:KK45:

Back
X