- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
Okuyan 1 haftada ölüyorMef u lu më failu failatun failun
Şiir mi yazdın naaptin kk daş![]()
Kaç kurtar kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyan 1 haftada ölüyorMef u lu më failu failatun failun
Şiir mi yazdın naaptin kk daş![]()
Plajlar bölümüne hakim değildim hanım kişiKonu sabibi bdv' de açılan konuları yorumlarıyla genelde küçümseyip bu da mı dert deyip Urla' da kalacak yer yok diye dert konusu açan biri ve anladığım kadarıyla bdv genelinde açılan konuları tek tek yorumlayıp ti' ye alıp küçümsemekten bıkıp topyekün ti' ye alıp 'hepinizden nefret ediyorum' demek istemiş.
Evet gördüğün üzre ben ehehehe Kafa güzel yazmışım konu sahibi de gayet seviyeli cevaplar vermişarka çıkıcaz diye saçmalamayın rica ederim. Toplu gülünç oluyorsunuz. Ha bu arada Yok mu hiç pro üye aranızda açın toplu mesaj orda biz normal zekalı insanların anlayamayacağı yüksek düzeylerde yapın sohbetinizi. Bdv de ne işi var şu konunun? @Mune @Kazen ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Biri beni veya konu sahibini aydınlatsın lütfen
Evet gördüğün üzre ben ehehehe Kafa güzel yazmışım konu sahibi de gayet seviyeli cevaplar vermişarka çıkıcaz diye saçmalamayın rica ederim. Toplu gülünç oluyorsunuz. Ha bu arada Yok mu hiç pro üye aranızda açın toplu mesaj orda biz normal zekalı insanların anlayamayacağı yüksek düzeylerde yapın sohbetinizi. Bdv de ne işi var şu konunun? @Mune @Kazen ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Biri beni veya konu sahibini aydınlatsın lütfen
Sen kuşlara uyma be conem.Sen asla Arap olma
KadınSen kuşlara uyma be conem.![]()
Ya bir soran oldu da anlat dediler mi?Kac sayfa olmuş daha yeni anlayabildim
Konu, bdv de açılan konu basliklariymis
Pardon konu baştan aşağı "geyik yeri" gibi geldi de sevgili kadıncım.Kadın
Burası geyik yeri değil.
Biz gizli örgütmüşüz mü?He bi de pro yok hepimiz fakirik![]()
Ölürsem kabrimë gelme yada gel kız failim sin yazcam taşıma senin içinOkuyan 1 haftada ölüyor
Kaç kurtar kendini
Yaf ne olur sen aklı başında birisin konuyada hakim gibisin sen anlat bi nedir bu![]()
Ben seviyorum ama ayrı bir renk.
Adeta otomatik yazı örneği![]()
Hayır sen de varsın daKonuyu etiketlediklerinize açtınız sanırım,
O yüzden biz fransız kaldık.
Aslında başlıkta sizin gibi yazacaklar içinEntellektüel,marjinal konu sahibi süpersin,ah bir de anlasam,okuyup gectim anlamak icin yorumlari da okudum yine olmadi....Madem anlayanlar var konuya da davet gondermissin onlarla geyikte buluş...
Şimdi gece gece ne içmiş diye neden düşündürüyorsun bize de yazık....
Birde anlamayana atarlar,neyse hadi iyi atarlanmalar....yinede iyi kızsın bence öfkeni dindir,affet sal gitsin 3 günlük dünya değmez....
Ha şöyle de canımı ye,mevzu dertler mi başlıklar mi peki?Aslında başlıkta sizin gibi yazacaklar için
Direkt geyik yönlendirmesi yapmalıydım
Bilemedim
TabiYaf ne olur sen aklı başında birisin konuyada hakim gibisin sen anlat bi nedir bu
Günlük hayatta sevmeyeceğim biri gibi durmuyor
Ben anladim ki BDV konularını kısaca özetlemiş ve amann ölümlü dünya sarılın sevdiginize ve bu gun sürpriz yapin demek istemis.Yaf ne olur sen aklı başında birisin konuyada hakim gibisin sen anlat bi nedir bu
Günlük hayatta sevmeyeceğim biri gibi durmuyor