• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkında mısınız?

Konuyu anlamayan bi tek ben değilmisim ohh içim rahatladı... Bayadır bdvde takilmiyorum bişi mi kaçırdım acaba dedim nolmus ki simdi merak ettim kim ölmüş Ayla niye kocasının ensesine vuruyor burnunun çorbanın içinde isi ne suçlu kim neyi itiraf edecek madem suçlu niye sarılıyor ne minasebet..:KK57: aklim kaçıverdi yerinden bir gece vaktiydi..........:ruh:

Niye kimse senin gibi değil?
Her biri birbirinden etkilenip dalga geçti.
Ben aslında iyi Türkçe de yazarım
Bir sürü cevap geldi, sinir oldum
Ben de aksi yazdım.
Böyle mesajlarla devam etsin istedim konu

Ilk anlamadım diye mesaj yazıldığında orada bir açıklama yapsaydınız sanırım devam etmezdi bu şekilde.

Neden Türk kadınları diye vurgu yapıyorsunuz , en çok bunu merak ettim ?
...

Ölüm konusunda en çok etkilendiğim nokta ; yalnız yaşayıp , arayan soranı da pek olmayan kişilerin evde ölmekten korkmaları.
Özelikle büyük şehirlerde , komşu v.s iletişimi de yokken.
Bu nokta hep üzer beni , her duyduğumda.

Neyi kim dedi?

Patronum yok şuanlık. Haber beklemedeyim. Sözleşmeyi imzaladık giriş yapılmamış. Babam da yarın aşure yapacak. Senin napıyo baban, iş verenin?
Babam
Anamın memerini yaptırdı
Ben de tedaviye devam işte
İş Güç
Kuşlar

Ilk anlamadım diye mesaj yazıldığında orada bir açıklama yapsaydınız sanırım devam etmezdi bu şekilde.

...

Ölüm konusunda en çok etkilendiğim nokta ; yalnız yaşayıp , arayan soranı da pek olmayan kişilerin evde ölmekten korkmaları.
Özelikle büyük şehirlerde , komşu v.s iletişimi de yokken.
Öldükten sonra ne fark eder

Öldükten sonra ne fark eder

Eder ,çünkü ölmemiş oluyorsunuz bunu düşünürken.

Birde öldükten sonra , şöyle beden kokmadan yıkanmak , gömülmek , gecikmeden namazınızın kılınmasını istemek , dua edilmek ister herkes ( inanç ayrımı olur tabi düşüncede )

Ilk anlamadım diye mesaj yapıldığında orada bir açıklama yapsaydınız sanırım devam etmezdi bu şekilde.

...

Ölüm konusunda en çok etkilendiğim nokta ; yalnız yaşayıp , arayan soranı da pek olmayan kişilerin evde ölmekten korkmaları. Özelikle büyük şehirlerde , komşu v.s iletişimi de yokken.
En son mezarımızı yaptırdı
3 kişilik
Ona özen gösterdi
Babam başka şehirde yalnız yaşıyor
Kardeş yok
Ben 10 senedir
Başka şehirdeyim

Günlük bakıcımız vardı
Annem ölünce ayıp olur dedi.

Biz hayattayız iyiyiz
Konum dağıldı

Merak ettiğiniz buysa