- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi guneykarimkure
Keşke yorum yapanlara bu kadar sert çıkmasaydınız , konunun içeriği kalp kırmayın , sevin sarılın ama yorumlar pek öyle olmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalgasını geçmek kolayBaşın sağolsun. Sağlıcakla kalasın. Çok üzgünüm.![]()
İyi deKeşke yorum yapanlara bu kadar sert çıkmasaydınız , konunun içeriği kalp kırmayın , sevin sarılın ama yorumlar pek öyle olmadı.
Son 1
2
3
5... isteksiz Koca
Lanet dünür tarafı, mis gibi ailem
Nette tanıştık ayrıldık, destan yazdı burda
Kocasıyla sıradan problemini chopin tarzında yaza abla
Geçen kanserli kadın ve yükümlülükleri
Bugün kocası ölen
Her evlilik çatlar, b biz o çatlaktan sıyrılıp, kendiden koşan diyenler
Yarın ölüm var, az önce ölüm vardı
Sarılın
Evde kim varda sarılın, itiraf edin suçunuzu
Af dileyin
Salata yaparken omzuna Ayla'yı
Çorba yerken ensesine vurun burnu çorba olsun
Ben adam hayal etmiyorum hayatımda
Etsem ne şaka yapayım bilmem
@darkmore @Koalina A AklinYolu1 @nomunomuchua @witch hunt @Cilekli sakiz
Bugün
Konu taşınmazsa
Sevdiceklete sürpriz günü olsun mu?
En başına açıkça yazsaydınız insanlar dalga geçmek yerine yardımcı olmaya çalışırlardı. Haliyle millet geyik yapılıyor sandı.İyi de
Hala bile sürüyor
Saniyede 4 yorum
Nerden bileyim.
Ben geyik yapanlara kızıyorum sadece
Konuyu onlar sabote etti
ArAda kaçırdığım görmediğim yorum sahibi affetsin beni(((
Yulaf varBeni alfabetik siraya gore beni basta yazmaliydin cok kirildim.
Bu aralar diyetteyim. Bu aralar cok takilamiyorum da anladim ben seni , kuresel isinmadan bahsediyorsun sen.
Patlamis misir var mi :)
Yulaf var![]()
Dalgasını geçmek kolay
Sağ ol
Çok demode amaBu arada sürpriz yapmayı hiç beceremem. Ama bana yapılsın isterim :)
Sürpriz hazırlama kafası / pratiği yok bende.
Eşime diyeyim de bugün dünya sürpriz günüymüş , hazırla sevdicegine bir şeyler. Sev bol bol.
Itekliyeyim biraz.
Tutmazsa püskürtürüm :)
İnkar etmiyorumBaşsağlığının dalgası olmaz. Dalga geçmiyorum. Burdaki yorumlar nispetince epey hassaslaştınız anlaşılan
Çok demode ama
Mum üfletip
Yüzünü pastaya daldırmak
Enseden
1999 yılında çekilen bu tür şakalar
Video kayıtlarında hala güldürüyor:))
Ne diyor bu ?
Nefes almayı unutan bir kadınSevgisiz yaşamak , içten bir merhabayı esirgemek , betonlaşmış dev gökdelenler nerde eski samimiyet...
Her küçük kırgınlık büyük yersiz küslüklere , kindarlıklara sebep aslında kabul edebilsek her an bir çıkar yolu bulup durumu hafifletmeyi , ani öfke patlamalarını , karşılıklı empati yapıp vicdanı boyuta inip sıcak bir tebessümle sarsak , ama insanoğlu azalarak anlar boşluğu bu da böyle olsaydı aslında olur demeyi bazı ağır durumlar haricinde tabi.
Merdivenin birinci basamağı herkesin kendisine ait bu durum da ilk adım kararlı, içten ve hırsından arınmış olmalı...
Acısınlar mı yani?En başına açıkça yazsaydınız insanlar dalga geçmek yerine yardımcı olmaya çalışırlardı. Haliyle millet geyik yapılıyor sandı.
Öğretmen eşliğinde yaz
Ya da
Yazmayı öğren
New mom