• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkında mısınız?

Teşekkür ederim , yok be ne üzülcem :110: kim olduğunu bile bilmiyorum nick değiştirmiş kimbilir kim , var biraz narsizm herkes beni bilir tanır edalarından belli. Yazık içip içip bir başına bdv ye takılacak kadar da sosyal ve seveni bol biri (sahip olduğu narsizmi sonuna kadar hakediyor :KK70: ) , ama ne yapsın şu kafayla bile benim aile problemimi düşünüp çözmeye çalışıyor :halay:
Aynen o kadar entellektüel ki bak kimse anlamıyor hanım kızımızı kolay değil bu seviyeye gelmek :işsiz:

Tabi hiç kolay değil bu kafaya ulaşmak için yillarin emeği gerek merak ediyorum papağanlarınlami konuşarak bu seviyeye ulaştın yoksa doğuştan mi bu seviyedeydin şimdi bunlar bizim için hep büyük ve meral uyandırıcı mevzular hadi aydınlat bizi o yapayalnız dünyandan

Ya konu nerelere gitti yine. Aslında kız iyi bir şey dediydi ama anlatışında sıkıntı işte.

guneykarimkure guneykarimkure kimseyi kırma lütfen. Hele de hamile bir kadını.

Kendin söyledin, ölüm var..
Aşk olsun ben mi kırıyorum

Yeterince tolerans göstermedim mi?

Benim konumda

Yancı bulup

Konuşan onlar

Bunu da bana yüklemeyin artık

Hayir her seyi anlamak herkesin kapasitesine uyan bir sey degil .
Guzelce dersin ki hayirdir kardes ?!?!
Duzgunce soylersin
Ehehehehe kafa guzel
Ahahhh ne diyo la bu gevsek
Tarzinda yorumlar ne ola ki ?
Biraz zorla sonra o vidalar pas tutuyor
Ya da bazilari essek gibi anliyor da
Ihihihihihhi degisik biz seni anlamiyoz ki yaziyo ..
Yaaa yazma
Anlamadiysan git su doku oyna,bilmece coz ,bulmaca coz aktif kullan o akli
Heee hic mi isik yok yorum yapma be kardesim para mi veriyolar ????

Tabi hiç kolay değil bu kafaya ulaşmak için yillarin emeği gerek merak ediyorum papağanlarınlami konuşarak bu seviyeye ulaştın yoksa doğuştan mi bu seviyedeydin şimdi bunlar bizim için hep büyük ve meral uyandırıcı mevzular hadi aydınlat bizi o yapayalnız dünyandan

Mune Mune

Hayir her seyi anlamak herkesin kapasitesine uyan bir sey degil .
Guzelce dersin ki hayirdir kardes ?!?!
Duzgunce soylersin
Ehehehehe kafa guzel
Ahahhh ne diyo la bu gevsek
Tarzinda yorumlar ne ola ki ?
Biraz zorla sonra o vidalar pas tutuyor
Ya da bazilari essek gibi anliyor da
Ihihihihihhi degisik biz seni anlamiyoz ki yaziyo ..
Yaaa yazma
Anlamadiysan git su doku oyna,bilmece coz ,bulmaca coz aktif kullan o akli
Heee hic mi isik yok yorum yapma be kardesim para mi veriyolar ????
Derdin ne tam olarak? Anlaşılabildiğini düşünmüyorsun umarım :işsiz:

Şiir yada deneme karalama defteri gibi kullanmışsın sayfayı , canın sağolsun da bunun için bdv dışı bölümler var. Oraya da geçebilirdin amacın anlaşılmak değilse. Tabi dikkat çekmek için bdv gibi olmaz ama idare edicen artık:süslü:

Senin hamililk kaprislerin can sıkıcı oldu.

Bana yansıtma

Evet gördüğün üzre ben ehehehe Kafa güzel yazmışım konu sahibi de gayet seviyeli cevaplar vermiş :D arka çıkıcaz diye saçmalamayın rica ederim. Toplu gülünç oluyorsunuz. Ha bu arada Yok mu hiç pro üye aranızda açın toplu mesaj orda biz normal zekalı insanların anlayamayacağı yüksek düzeylerde yapın sohbetinizi. Bdv de ne işi var şu konunun? Mune Mune Kazen Kazen ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Biri beni veya konu sahibini aydınlatsın lütfen

Konu sabibi bdv' de açılan konuları yorumlarıyla genelde küçümseyip bu da mı dert deyip Urla' da kalacak yer yok diye dert konusu açan biri ve anladığım kadarıyla bdv genelinde açılan konuları tek tek yorumlayıp ti' ye alıp küçümsemekten bıkıp topyekün ti' ye alıp 'hepinizden nefret ediyorum' demek istemiş.

Back
X