farkındalık

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kızlar merhaba hepinize son konumdaki yorumlarınızdan dolayı tesekkürler :)
Bugün psikoloğumla randevum vardı biraz duygusal bi konusma yaptık..
Sunu farkettik ki ben aslında kendimi kontrol ediyorum ve bunu sevgilime de yanıstıyorum..
Bi şeyleri sürekli kontrol ediyorum hayatımda.Çünkü hayatım boyunca benden hep cok büyük seyler beklendi hep cok güzel cok basarılı oldugum söylendi ve bunlar altında ezildikçe ezildim..
Ben küfür etmem ben yanlıs bi şey yapmam ben kötü bi sevgili bulanam ben alkol kullanmam vs vs hep böyleydi bu gercekten de.. Herkes beni kafasında büyüttükçe büyüttü..Hoşlandığım kişiler çok düzgün oldugum için yaklaşamadıklarını söylediler arkadaslarıma vs vs..
Ben su anki sevgilimi cesur oldugu için seçmiştim benimle olmayı aklına koymustu cunku diğerleri gibi korkmadı..
Ve en basından beri ben hep ilişkim mükemmel olmalı sevgilim alkol sigata kullanmamalı sevgilim küfür etmemeli ben naparsam yapayım o bana sesini yükseltmemeli vs vs bi robot istemişim insan değil...şimdi bi hatasında hayal kırıklıgına ugruyorum yasadıgımız onca seyi unutuyorum..Çünkü o insan değil hata yapamaz...Ben de insan değilim hata yapamam..
Psikoloğum farkındalıgımın cok yuksek oldugunu ve acılı bi sürece girdiğimi ama basarılı olacağıma inandıgını ve aslında çok güçlü oldugumu söyledi...
Hala bi umut var mı kızlar kendi hayatım için ilişkim için?

Çok uzun oldu

Her zaman her sey icin umut vardir. Umutsuz insan yasabilir mi? Kendinize sevginize inanin Allah'in izniyle basarirsiniz.
Kolayliklar dilerim ♥

en son umut ölür... :) umut hep var.
ve maalsef bende sizin gibiydim ve tek bir şey istediğim gibi gitmezse sinir oluyordum kötü hissediyorum ve bu hayatımın diğer alanlarına da yansıyordu. ama bunu kendi kendime aşmaya başladım.
her şey iyi giderken bir pürüz çıktığında -ki bu benden lmaz asla hep başkalarından çıkıyor.- sinir küpü oluyorum ama dur dedim kendime insanndır her şey olabilir dedim
ve biliyormusun bende asla yapmamama rağmen arada küçük hatalar yapmaya başladım kontrollü olarak

çünkü sen herşeyi düzgün yapıp çok başarılı olup bir de üstüne hep güleryüzlüysen insanlar sana devamlı böyle olman gerektiği gibi hissettiriyor. sanki herkes ne yaparsa yapsın önemli değlde sen yaparsan kıyametler kopar dünya alt üst olur gibi bir algı oluşturuyorlar.
sana tavsiyem rahatla ve şu hep diken üstünde olma durumundan vazgeç.
kimse ama kimse senden önemli değil herkes yaptığı şey için kendisinden bir şeyler eksiltir sizden değil. bunu aklınızın bir köşesine yerleştirin inanın bana daha rahat daha ferah bir hayat yaşayacaksınız.

Ne güzel yazmışsınız teşekkürler:)
aynen insanlarda bi beklenti oluyor konusmadan oturmak istesem ble insanlara büyük bi olay gibi geliyordu..
Ben baya bi doğrucu davuttum arkadaslarım haksızlıga mı ugradı hemen diğer kişinin haddini bildririrdim ben o kişiyle aramı bozarım sonra bi bakmışım 2 si barısmıs ben salak gibi kalmısım ortada..Dürüstlüğümle kaldım.Sağlıgım bozuldu..Yemek bile yiyememeye basladım ...
Ben de hata yapmak istiyorum ya artık birileri de benim arkamı toplasın..
düzgün yaşamaya calısmanın hiçbi artısını görmedim şimdiye kadar.
Önceden ben de gece cıkmayı severdim sonradan kendimi kısıtladım.Niye o arkadaslarım dürüst değillerdi carttı curttu hepsini sildim sonra yine onlar gibi insanlar karsıma çıktı..
Artık kendimi raht bırakmak istiyorum özgür olmak doyasıya özgür..Kendi kendime bile karışmayım istiyorum..

Farkındalık neymiş.?

İyi miymiş ,değil miymiş?

Biz de faydanalım diye şeettim:)

ne çok benzer yanımız var en benzer kısmıda salak gibi ortada kalmak.
aslında çok şey yazılır ama bu sadece bizi kinli yapar. sadece kendimize zarar vermiş oluruz.
ben çareyi duada buldum.ilahi adalet var sonuçta.
bırak sende hata yap ama küçük küçük zarar vermeyen türden. inan hiç bir şey olmaz.
en fazla o gereksiz insanlar ''aaa xxx nasılda becerememiş. yazık '' falan der ama oda sana bir şey kaybettirmez.

Haklısınız.. Ben de dua etmeye başlamıştım hatta kend kendime söyle düşünüoum Allah beni üzmelerine izin verdi ki kendine yaklaşabileyim diye...:)
Kendimi kontrol etmeyi ve sevgilimi de kontrol etmeyi bıraktıgım zamn her sey cok güzel olacak...
Siz zaten kendinizi daha önceden farketmişsiniz ne güzel inşallah hep mutlu olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…