Kızlar merhaba hepinize son konumdaki yorumlarınızdan dolayı tesekkürler :)
Bugün psikoloğumla randevum vardı biraz duygusal bi konusma yaptık..
Sunu farkettik ki ben aslında kendimi kontrol ediyorum ve bunu sevgilime de yanıstıyorum..
Bi şeyleri sürekli kontrol ediyorum hayatımda.Çünkü hayatım boyunca benden hep cok büyük seyler beklendi hep cok güzel cok basarılı oldugum söylendi ve bunlar altında ezildikçe ezildim..
Ben küfür etmem ben yanlıs bi şey yapmam ben kötü bi sevgili bulanam ben alkol kullanmam vs vs hep böyleydi bu gercekten de.. Herkes beni kafasında büyüttükçe büyüttü..Hoşlandığım kişiler çok düzgün oldugum için yaklaşamadıklarını söylediler arkadaslarıma vs vs..
Ben su anki sevgilimi cesur oldugu için seçmiştim benimle olmayı aklına koymustu cunku diğerleri gibi korkmadı..
Ve en basından beri ben hep ilişkim mükemmel olmalı sevgilim alkol sigata kullanmamalı sevgilim küfür etmemeli ben naparsam yapayım o bana sesini yükseltmemeli vs vs bi robot istemişim insan değil...şimdi bi hatasında hayal kırıklıgına ugruyorum yasadıgımız onca seyi unutuyorum..Çünkü o insan değil hata yapamaz...Ben de insan değilim hata yapamam..
Psikoloğum farkındalıgımın cok yuksek oldugunu ve acılı bi sürece girdiğimi ama basarılı olacağıma inandıgını ve aslında çok güçlü oldugumu söyledi...
Hala bi umut var mı kızlar kendi hayatım için ilişkim için?
Çok uzun oldu