farklı bakış açılarına ihtiyacım var

raava

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
3.013
10.790
408
merhaba herkese. çoğunuz için dert sayılmayacak ama içinden çıkamadığım bir konu hakkında fikir almak istiyorum sizden. konu eşimin iş durumuyla alakalı. şu anda yurtdışında yabancı bir firmada çalışıyor. işin çalışma/tatil döngüsü 6/2 hafta şeklinde. bizde kızımla bir tatil beldesinde yaşıyoruz. eşim şimdiki işine başlayalı 4 ay, biz buraya taşınalı 1 ay oldu. seviyoruz burayı güzel, sakin. tam burada düzenimizi kurduk tamam dedik ki eşime iş teklifi geldi. Dubai'de benzer ekonomik şartlarda, beraber yaşayabileceğimiz bir düzen kurabiliriz. ama aklımızda sorular var orada rahat edebilir miyiz, uyum sağlayabilir miyiz gibi.
siz olsaydınız düzeninizi bozup eşinizle gider miydiniz? yoksa hayat burada güzel deyip düzeninize devam mı ederdiniz? Dubai'de yaşayan arkadaşlar varsa oradaki imkanlardan, zorluklardan bahsederse çok memnun kalırım. hepinize teşekkürler, iyi akşamlar

Gitmeme gibi bir lüksünuz yoksa eşinle gitmenizi tavsiye ederim canım

Çocuğumu babasından ayrı büyütmek istemezdim hem yeni yerler yeni insanlar tanır ufkunuzu genişletirsiniz
Kızınızda dil öğrenir

Bence gercek duzen ailece birlikte oldugunda kurulur. Her yerin kendine gore zorluklari var. Dubai'de cok fazla yabanci var. Demek ki genel olarak memnun insanlar. Size de degisiklik deneyim olur.

iş teklifi gelen firmadan mümkünse bir aile bulun yaşam şartlarını konuşun dubai' de evde değil otelde yaşadıklarını duymuştum bir aileden(daha ucuz olduğu için)
anladığım kadarıyla şu an eşinizle ayrı yaşamak zorunda kalıyorsunuz ama dubai'de birlikte yaşayacaksınız.
ben her şekilde birlikte yaşamayı tercih ederdim.
şu anki düzeniniz maalesef ki çok sağlıklı olmayacaktır aile kurumu açısından

Çocuğunun geleceği için gitmek daha mantıklı ekonomi merakınız var ise para birimi çok değerli

Çocuğumu babasından ayrı büyütmek istemezdim hem yeni yerler yeni insanlar tanır ufkunuzu genişletirsiniz
Kızınızda dil öğrenir

Bence gercek duzen ailece birlikte oldugunda kurulur. Her yerin kendine gore zorluklari var. Dubai'de cok fazla yabanci var. Demek ki genel olarak memnun insanlar. Size de degisiklik deneyim olur.

Ayşe arman yıllarca orada yaşadı, onun o dönem yazdıklarına bakabilirsin.

bende gitmek istiyorum tabiki ama bu heyecanla düşünemediğimiz bir şey var mıdır diye konu açmak istemiştim. ama aklın yolu bir sanırım.

Ucunuzun beraber yasadigi imkan hangisi olursa onu secmelisiniz bence.

Bende arkadaslara katiliyorum.Ucunuz nerde beraber olcaksaniz orada mutluluk olur mekan cok da onemli degil ama kalici mi gidiyorsunuz yoksa uc dort sene sonra geri doncekseniz tekrar buraya gelince zorlanabilirsiniz

Kadini kucuk goren, ozgurluklerini kisitlayan igrenc kurallari olan bir ulkeye niye gidiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…