Farkli bakis acisina ihtiyacim var

Aynen canim saygida kusur etme,en azindan esinin hatirina.bak o zaman kp nasil utanacak,yaptigim saygisizliktan sonra yinede gelinim benden yuz cevirmedi diyecek yaptigin bu olgunlukla hem esinin gozunde,hemde kp gozunde degerin artacaksen kazanacaksin

Yani? İpleri tamamen koparayim mi yine eskisi gibi mi olalim. Hos bi hatalari daha olursa zaten yine eskisi gibi olacagiz..

Bırakın gelsin kendi hadsiz liği o onun. Benim kv yapmıştı aynısını. Birde meraklıdır üzerinize afiyet annem yeni eve geçti işte bizde yeni eşyalar alıyoruz onun peşinde geziyoruz. Bunu öğrendi bigün bize geldi eşim o ben dışarıda işimiz vardı annelerin sokağın başından geçerken gel annene uğrayalım hal hatır soralım dedi. Annem akşam kaplıcaya gidecek işi vardır şimdi dedim. Akşam kv Bizde ydi annemi uğurlamaya gidicem dedim gelmek istedi ben kapıdan uğurluycam zahmet etmeyin gelirim hemen dedim. Kv bir kozmetik ürünü satışı yapıyor. İlla annene söyle mahalleliye haber versin toplansınlar satıl yapayım dedi. Annemin kozmetik alacak tanıdığı yok boşuna yorulma dedim. 8 yıl da 16 bayram geçmiş kv 45 annem 65 yaşında bir kere gelmemiş telefonla aramamış ben onun çıkarı menfaati için o eve sokmam onu. Ama benin evime geliyor sonuçta oğlunun da evi.

İns utanir mi yoksa bak neyaparsam yapayim hala saygililar deyip daha mi beter olur ondan pek emin degilim :)
Zaten hep esim icin onu cok seviyorum mutlu olsun diye boyle davraniyorum..

Buyrun gelin diyen sensin şimdi gelme mi diyeceksin eşin tanıdıkları getirmeyin demiş olmuş bitmiş

Babana ne söyledi bu kadar büyük yani belki o da çok büyütülecek bir şey değildir herkes birbirinin arkasından bir şey der bu ülkede bir de adam sarhoşmuş

Baban her ne söyledi ise onu biliyor mu

Bir de bana aramaması çok da garip gelmedi oğlu zaten babanlarda yaşıyor o babasını arayacak hatta bayramda gidecek

Bu arada bizimkiler de birbirlerini aramaz Alınan varsa da bilemem Kv alınmıştır belkî hiç fikrim yok belki kp rin de babanın ve senin alındığını bilmiyor söyledin mi

İns utanir mi yoksa bak neyaparsam yapayim hala saygililar deyip daha mi beter olur ondan pek emin degilim :)
Zaten hep esim icin onu cok seviyorum mutlu olsun diye boyle davraniyorum..
Ee valla orasini bilemeyiz iste,yasayip goreceksin bence adamsa utanir,degilsede baktin devam ediyor,konusursun esinle sakin sakin ben elimden geleni yaptim ama baban yine rahat durmuyor sen istersen gorus babandir,ama ben mesafemi koyacam artik dersin ,yapacak bisey yok

Bir an babama eşimin babası tarafından küfür edildiğini düşündüm. Kesinlikle kabul etmem.

Ama saygısızlık etmek ayrı bir şey.

Onun takındığı tavrı takındığınız da ondan farklı olmazsınız. Bir insan karşısındaki kalitesiz davranışa rağmen kendi kalitesini koruyorsa bir adım öndedir.

Bayramda arayıp aramamasını hiiiç mesela etmem. kendi aralarındaki iletişim bana ne.

Küfür etmesi mesele. Onu da alır karşıma konuşurum.

Herkes yerini bilecek.

Öpüyorum kendi kayınpederimi. Bitanedir.

Kucuk olduğu için babanızı aramak zorunda değil ve hatta her zaman kucukler aramaz bayramlarda büyükleri. Bu gereksiz takıntı olmuş.

Gelin demişsiniz. Eşinizde gerekeni demiş sile dostu için. Gelip gidecekler işte hepsi bu . Gelin deyip ustune bahane aramak doğru değil.

Amma abartmissin ya aramasin allah askina arasa ne aramasa ne yani benimde kp aramadi ne diyeyim bizim eve gelmemi diyeyim adama... oğlunun evi gelir gayette sende susup oturacaksin sadece senin evin degil orasi esininde evi.... nasil senin ailen gelirse esininde alesi gelir...hayret ya nasil seyler okuyorm burda şok yani

Eet onlarla birlikte onlarin evinde yasiyoruz.
Ama gecen bayram aramisti bu bayram babam naptiysa aramadi ki kendisi cok dikkat eder boyle seylere. Kucugunu hayatta aramaz kendisi. Ayni saygi niye bize yok..
Ohh ne ala sen ailenle yasa annen baban hep yaninda olsun ama esinin babasi gelmesin..... bence ayri ev kur sen yoksa anan baban seni esinin ailesine karsi kuruyo baksana....ne bu aileyle ic ice yasama isteginiz ben anlamiyrm zaten... ayri ev acamiyosaniz evlenmeyin arkadas

Misafirin misafiri mi olurmuş hem de sen babanlarla yaşarken. Sen reddetme durduk yere huzursuzluk çıkar konu büyür ayrıca o mantığa göre sen de kayinpederinden küçüksun ve gelinisin terbiyesizlik yapmış olursun. Boşver bişey demek istiyorsa baban söyler zaten.

Bence kabul et. Sonucts ozur dilemis birdaha yaparsa tepkini koyarsin

Oldu sana soralim kiminle nasil yasayacagimizi. Haddini bil ailemin doldurdugu yok okumadan yorum yapma.

Kusurada bakmayin cok sacma.
Yok buyuk yok kucuk yok babami aramadi.
Ailelerin arasinda olan seylerden size ne?
Tamam babama kufur felan eder anlarim, atlarimda.
Bayramda aramadi felan..
Cok gereksiz.

Aramak zorunda değil ki sizin babanız arasaydı bu konuda siz art niyetli düşünmüşsünüz bence. Ama aile dostu ne alaka ya çaya mı geliyorlar uzaktan geliyorlar yatıya mı kalıyolar.

Senden özür dilemis kabul etmişsin bu ne demek bu işi arkada bıraktık demek, şimdi nete istinaden eve kabul etmiceksin, ama aile dostu işi saçma, kendileri yetti aile dostu mu kaldı hamilesin yani

6 haftalık hamilelikte neden uzak yol gidilmiyor?
Öyle sıkıntılı bir durumsa misafir de çağırmayın, hizmet edemezsiniz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…