• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı bir anlam çikarmalı miyim ?

Konu sahibi akşam akşam beni guldursunuz. Salin gitsin, tutunup kalmayın. Bir anlami olsaydı zaten şimdi eski sevgiliniz olmazdı o yüzden anlam aramayı bırakın.

Israrla sizinle ilgili olduğunu duymak istiyosunuz sanırım ama ayrıldıysanız boşverin gitsin neden numarası var ki hala.

Herkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.
Ayrıldığın adamın numarası neden duruyor? Yani öylesine de atmış olabilir, size kedisini de hatırlatmak istemiş olabilir, başkası vardır endam gösteriyor olabilir yani olabilirler fazlalaşa bilir de yani siz ne olmasını isterdiniz? İçiniz da hala bir umut varsa bir beğeni atın

Onun numarasını silmediğiniz sürece sürekli kafanızda soru işareti olacak. Yok ondan mı yaptı acaba bana mı duyuruyor sevgili mi yaptı vs. İnanın çok gereksiz. Salın gitsin..

Evet ama örneğin gece paylaşmış yani gündüz de değil. Fotoğrafı henüz acip bakmadım. Ama kendini bile çok çok nadir atıyor adam yani biri görsün diye mi attı diye düşündüm ondan.
Gece atması çok ilginç gerçekten, gündüz olsa neyse ama gece gece demek ki aklına birileri geldi demek. Yani gece gece hemde. Bence bundan çok fazla anlam çıkar. :KK14:

Herkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.
Nasıl bir anlam çıkacaksınız ki?
Bu adam zaten size değer vermiyordu hala niye takipleşiyorsunuz.

Evet ama örneğin gece paylaşmış yani gündüz de değil. Fotoğrafı henüz acip bakmadım. Ama kendini bile çok çok nadir atıyor adam yani biri görsün diye mi attı diye düşündüm ondan.
Niye bu kadar kafa yoruyorsunuz eminim o bu kadar düşünmemiştir

Yani biz iletişimde değiliz son görülmesi de 05.00 gerçi bu işi gereği çoğunlukla böyle oluyor nöbet vs ama uzun zaman sonra kendini paylaşmış onun pek böyle şeylerle arası yoktur.
Yazık etmeyin kendinize yahu boş boş işlerle niye uğraşıyorsunuz🥲 Ondan bundan bir anlam çıkarmaya çalışmayın.

Başka işiniz gücünüz yok mu? İlişkiniz birmiş gitmiş nasıl bir anlam çıkarabilir adam kendi fotoğrafını paylaşmış diye 🤷‍♀️

Back
X