• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı bir anlam çikarmalı miyim ?

Flört derken birinden hoşlanıyor belli ki ona gösteriyor kendini. Erkekler ayrıldıktan sonra böyle imaları yapmazlar. Daha düzler. Öyle anlam aramaya devam edersen sen üzülürsün. Anlıyorum bi umut arıyorsun ama adam belli ki yelkeni açmış başka yerlere gidiyor. Boşa umutlanma

Flört derken birinden hoşlanıyor belli ki ona gösteriyor kendini. Erkekler ayrıldıktan sonra böyle imaları yapmazlar. Daha düzler. Öyle anlam aramaya devam edersen sen üzülürsün. Anlıyorum bi umut arıyorsun ama adam belli ki yelkeni açmış başka yerlere gidiyor. Boşa umutlanma
Dediğiniz olabilir ama biz yeni tanıştığimızda da adam böyle şeyler yapmıyordu yani o yüzden bilemedim.

Gül cemalini paylaşıp size "bana yaz, bana beni ara, bana geri dön" göndermesi yapmış, aşkınızdan deli divane bu adam, hemen arayın.

bence bi an önce başkalarıyla görüşebileceği fikrine ikna olun. sosyal medyası yok diyorsunuz. demek ki birilerine kendisini göstermek için whatsapptan paylaşmış. çok samimi değildir, henüz çok sık konuşmamıştır o yüzden böyle yapmıştır.

sürekli ama öyle değildi böyleydi demek bir şey kazandırmayacak size bu aşamada. önünüze bakın. o bakmaya başlamış belli ki.

Evet ama örneğin gece paylaşmış yani gündüz de değil. Fotoğrafı henüz acip bakmadım. Ama kendini bile çok çok nadir atıyor adam yani biri görsün diye mi attı diye düşündüm ondan.
Tamam işte onu diyoruz, biri görsün diye atmış ve o sen değilsin

Benim aldığım tişörtle atmış. Aynı gün ben de fotoğraf attım tesadüf mü.
Duymak istediğin cevabı burdan alamazsın Fenerbahçe. Herkes tecrübeli, kim neyi ne niyetle yapmış anlayabiliyor. O yüzden kimse sana "senin için" yapıyor demez. Çünkü o "birisi" sen değilsin .

Duymak istediğin cevabı burdan alamazsın Fenerbahçe. Herkes tecrübeli, kim neyi ne niyetle yapmış anlayabiliyor. O yüzden kimse sana "senin için" yapıyor demez. Çünkü o "birisi" sen değilsin .
Kendi üstüme alınmıyorum sadece ayrılık çok yeni olduğu için benle ilgisi olabilir mi diye soruyorum.

Kendi üstüme alınmıyorum sadece ayrılık çok yeni olduğu için benle ilgisi olabilir mi diye soruyorum.
Yoo alınıyorsun işte. Senle ilgisi olsa sana direkt yazar ya da arar. Ha diyelim ki senin için yapıyor senin yazman için yem atıyor. O kadar korkak ki sana açık açık ulaşmaya bi tarafı yemiyor. 🤷🏻‍♀️

Ay ara son gina geldi. Herkes soylemis iste kendisini baskasina gostermeye calisiyor diye. hala bir anlam arama derdindesin. Biraz gercekci ol kendine karsi.

Herkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.
En son yazın sizin konularınızı okumuştum hatta cevap da yazmıştık ayrılmanız daha iyi olur diye. Aradan 4 ay geçmiş, uzun süredir pek girmiyordum foruma. Girdim, yine sizin konularınız var. İlişki sürecinizin ne kadar sağlıksız olduğunu buradan anlayın diye yazıyorum…

Herkese günaydınlar. Ayrılık sürecimi daha önce anlatmıştım. Eski sevgilim sosyal medya kullanmıyor whatsappda 'da hiç paylaşım yapmaz belki çok nadir oda en son geçen sene anneler gününde annesini paylaşmıştı. Gece 00 geçtikten sonra kendini paylaşmış boydan güneş gözlüklü falan bi anlam çıkarmalı miyim yani adam kendini atmazken kendini niye atmaya başladı.
aşkın gözü körmüş

Aynı fikirdeyim.

Hoşlandığı biri var ve kendisini gösteriyor bence.

Cevabını kendin vermişsin işte bu bir isaret demekki ama başlatan sensin,ayrıca ne kadar zaman oldu ayrılalı ve neden bakacağını bile bile durum atarsınız bu bir davettir o da davete icabet etmiş belki
Ben hep atıyorum o hiç almıyordu yani ben 2.3 günde bir atıyorum.

Back
X