Farklı büyüklükte gözler :)

Ah bee.
Fotoşok yapmaktan ciğerimiz soldu yıllardır.
Şaka bi yana,bende de var o problem hafif biçimde, benden başka kimse fark etmedi yıllardır, sırf resim için ameliyat olmayın derim.

Bence sorun göz kapağı düşüklüğü.Tabi doktor karar verir . İyi bir uzman bulun ve yaptırın . Belki ki ozguveninize iyi gelicek bu operasyon .

İnsanların çoğunda bu durum var aslında. Biz kendimizi çok incelediğimiz için daha çok gözümüze çarpıyor. Yüzü simetrik olan çok çok nadir insan vardır. Eğer bunu etrafınızda sık duyuyorsanız ve rahatsızsanız ameliyatı iyice araştırıp olabilirsiniz.

Göz kapağı düşüklüğü zaten bir sağlık sorunu. Bence yaptırın.

Evet bir arkadaşımın da aynı sizin gibi, o söyleyene kadar farketmemişim, söyledikten sonra baktım ki bariz belli. Biz kusurlarımızı bildiğimiz için batıyor. Ama dillrndirmeden anlaşılmıyor. Göz çok hassas bir bölge, tabi ki siz bilirsiniz ama insan özelikle 30 yaşından sonra bazı şeylere takılmıyor bence(yaşım 36).biraz daha beklerseniz mi diye geçirdim içimden. Sonuçta ameliyat sonrası hüsrana uğramakta var. Nedense metin Şentürk geldi aklıma. Bir röportajda '.... konu hakkında görüşünüz nedir diyor sunucu. Metin bey de ben görmüyorum ki sorun yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…