• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı cinsiyet için 3.çocuk getirir misiniz?

Ayrıca herkes 2 biz iştesiniz kim bakıyorsa demiş merak edenlere nöbetli işler olduğu için çeviriyoruz ayrıca 1 yıl süt izni var dönüyor yani.
Çok şükür açıklamışsınız sorunları azarlamayı bırakıp. Çocuk getirmek tabirini de ilk kez duydum nerelisiniz merak ettim. Cinsiyeti değişik olsun diye çocuk yapılmaz, imkanınız sağlığınız el veriyorsa yapılır. Çocuk seven, kalabalık aile seven biriyseniz, bakabilecek durumunuz varsa yapabilirsiniz kim ne karışır.

4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim😍
Bir kızım var çok şükür, bileyim ki bir kızım daha olacak hiç düşünmem. Ama oğlum olursa diye yapamam yani. İlla kızda oğlanda mı olması lazım. Eminim kızınız var oğlan istiyorsunuzdur. Bilemiyorum hoş değil gibi

Diyarbakırda yaşıyorum, buralarda çok kullanılıyor "bebek getirmek" tabiri. Muhtemelen Kürtçeden motamot çeviri yapılarak yerleşmiş yerel ağıza. Eski komşular beni her gördüğünde bebek getir bebek getir diyip darlıyorlardı. Sanki onlar bakacak =) Buralarda severler bebek getirmeyi =)

4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim😍
Hayır

Bir kızım var çok şükür, bileyim ki bir kızım daha olacak hiç düşünmem. Ama oğlum olursa diye yapamam yani. İlla kızda oğlanda mı olması lazım. Eminim kızınız var oğlan istiyorsunuzdur. Bilemiyorum hoş değil gibi
Oğlan istemesi hoş değil ama ya oğlan olursa diye bu kadar korkmak normal mi 😁
Sizin de oğlan çocuklarına karşı tutumunuz çok çirkin

Yani yorumlar hayret verici yok anneler bakıyor yok belediye kreşi yok iyi yetişmiyor.Biz doğduğu günden beri desteksiz üstelik çalışıp eşimle bakıyoruz hatta doktor bile dedi ki tüp bebek mi çok ilgilisiniz o da şaşırdı yok dedim normal yani gözümüzden sakınıyoruz😌
Hiimm bir tek tüp bebekle evlat sahibi olanlarmi öyle oluyormuş bizlerde doğurup sokağa atmiyoruz, tamm bir tek siz ilgili anne babasinizda daha bir kaç gün önce eşinizin tatilde kizlari kestiğini yazdiniz, daha önceki konunuzda kuaföre gittiğinizde eşiniz durmadan arayıp Kaşlarınızı aldırırken tekini aldirip digeri yarim kalmış bir şekilde çocuğunuzu kuaföre tekrar gelmiştiniz bumu cok ilgili baba kafa bulmak için mi yazıyorsunuz

Konu sahibine hoş degil diyip sizin oglan olacak korkusuyla baska cocuk dusunmemeniz cok enteresan🥴🥴🥴

Back
X