• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı cinsiyet için 3.çocuk getirir misiniz?

Ayrıca herkes 2 biz iştesiniz kim bakıyorsa demiş merak edenlere nöbetli işler olduğu için çeviriyoruz ayrıca 1 yıl süt izni var dönüyor yani.
Çok şükür açıklamışsınız sorunları azarlamayı bırakıp. Çocuk getirmek tabirini de ilk kez duydum nerelisiniz merak ettim. Cinsiyeti değişik olsun diye çocuk yapılmaz, imkanınız sağlığınız el veriyorsa yapılır. Çocuk seven, kalabalık aile seven biriyseniz, bakabilecek durumunuz varsa yapabilirsiniz kim ne karışır.

4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim😍
Bir kızım var çok şükür, bileyim ki bir kızım daha olacak hiç düşünmem. Ama oğlum olursa diye yapamam yani. İlla kızda oğlanda mı olması lazım. Eminim kızınız var oğlan istiyorsunuzdur. Bilemiyorum hoş değil gibi

Diyarbakırda yaşıyorum, buralarda çok kullanılıyor "bebek getirmek" tabiri. Muhtemelen Kürtçeden motamot çeviri yapılarak yerleşmiş yerel ağıza. Eski komşular beni her gördüğünde bebek getir bebek getir diyip darlıyorlardı. Sanki onlar bakacak =) Buralarda severler bebek getirmeyi =)

4 yıllık evliyim bir tane evladım var çok şükür ben her zaman 2 çocuk düşündüm ama kısmet.Fakat şimdiden çevremden inanılmaz baskı var başka çocuk da getir aynı cinsiyet olursa 3. ye zaman kalsın diye.Yani beni de bazen o psikolojiye koyuyorlar.Allah ın hakkı 3 müş vs.Çok şükür çalışıyoruz eşim de çocuğa bakar ama bilmiyorum bazen kalabalık iyi diyorum bazen tek çocuk yeter diyorum yalan değil en mantıklısı 2 geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz farklı cinsiyet için çocuk getirip pişman olan ya da iyiki diyen var mı?Dertleşelim😍
Hayır

Bir kızım var çok şükür, bileyim ki bir kızım daha olacak hiç düşünmem. Ama oğlum olursa diye yapamam yani. İlla kızda oğlanda mı olması lazım. Eminim kızınız var oğlan istiyorsunuzdur. Bilemiyorum hoş değil gibi
Oğlan istemesi hoş değil ama ya oğlan olursa diye bu kadar korkmak normal mi 😁
Sizin de oğlan çocuklarına karşı tutumunuz çok çirkin

Yani yorumlar hayret verici yok anneler bakıyor yok belediye kreşi yok iyi yetişmiyor.Biz doğduğu günden beri desteksiz üstelik çalışıp eşimle bakıyoruz hatta doktor bile dedi ki tüp bebek mi çok ilgilisiniz o da şaşırdı yok dedim normal yani gözümüzden sakınıyoruz😌
Hiimm bir tek tüp bebekle evlat sahibi olanlarmi öyle oluyormuş bizlerde doğurup sokağa atmiyoruz, tamm bir tek siz ilgili anne babasinizda daha bir kaç gün önce eşinizin tatilde kizlari kestiğini yazdiniz, daha önceki konunuzda kuaföre gittiğinizde eşiniz durmadan arayıp Kaşlarınızı aldırırken tekini aldirip digeri yarim kalmış bir şekilde çocuğunuzu kuaföre tekrar gelmiştiniz bumu cok ilgili baba kafa bulmak için mi yazıyorsunuz

Konu sahibine hoş degil diyip sizin oglan olacak korkusuyla baska cocuk dusunmemeniz cok enteresan🥴🥴🥴

Sınırsız maddi imkana ve zamana sahip olsam 10 çocuk bile isterim. Bu forumda bazen iki çocuk isteyene bile linç görüyorum ben, tamam sen tek çocuk yap. Herkes bir acayip. Bakabilecek olan istediği kadar çocuk yapar. Bakamayacak olan 1 tane bile yapmasın bana göre.

İyi bakacaksa, iyi ebeveyn olacaksa bir tane de kızım olsun, bir tane de oğlum olsun demek ebeveynin en doğal hakkı. İnsanın gönlünden bir cinsiyet geçebilir, bu farklı cinsiyet olursa kötü davranacak anlamına gelmiyorsa eğer. Linç edecek bir şey yok bunda.

Ayrıca özellikle son zamanlarda popi olan erkek çocuk kötülemesi de en az diğer versiyonu kadar çirkin.

Maddi imkanım ve manevi sabrım olsa 3-4-5 olur tabi. Ama hiç bir zaman farklı cinsiyet olmaz nedenim.
Kendinize gelin lütfen 3.nün farklı olma garantisi hiç bir zaman yok.
Evlat evlattır, kızıyla erkeğiyle...

Oğlum var.Kızlar siz de illa bir şey diyeceksiniz küskünlük yaptım adam bir şey yapmadı ha ilerde yapar mı o ayrı onu kimse bilemez garanti değil erkek milleti her şey beklenir 😛
Kız çocuk mu istenen cinsiyet o zaman objektif olmayacağım dermişim 🤣Kız candır neyse sustum çok iyi erkek çocuklarıda var görmemiş olsamda dermişim 😅🤣 linci yermisim aman

Sırf farklı cinsiyet için dünyaya çocuk getirip aynı cinsiyetle karşılaştıktan sonra pişman olan biri varsa onun anneliğini sorgulamak lazım. Evlattan pişman olmak ne demek? Benim bir kızım var birdaha kız istiyorum, 3. Düşünecek olsam mesela bu da erkek olsa diye içimden geçer sırf farklılık denemek adına çünkü sevgi olarak hiçbirsey değişemez diyelim ki 3.de kız oldu ona da aşırı mutlu olurum neden bu da kız demem çünkü evlat ya evlat ötesi yok ki. Çevre baskısı umrumda olmazdı ben kendi kazancıma ve psikolojime bakardım yapabilir miyim bir çocuk daha? 3. Çocuk düşünmüyorum 2.yi kız isteme sebebim tamamen kızımın kız kardeş istemesi.🌸 siz de bir zahmet bu kadar büyük kararları milletin ağzına bakarak vermeyin. Olan çocuklara oluyor yazık. Hiçbir çocuk dünyaya geldiği için pişman olmak istemez.

1.cocugun sagligi herseyden önemli ve senin sagligin.

2. allah hayirli evlat versin!

3. yillardir cocuk istiyen biri olarak böyle seylere asiri üzülüyorum. Mesela erkek olunca ne olcak yada kiz olursa ne olcak daha mi az yada cok sevilecek? Degeri cinsiyetle mi ölcülüyor su cocuk olayi.. erkeklik egemenligi yapiliyorsa birakin bu isleri. Soyunuzu hayirli evlatlar sürdürsün.

Oğlan istemesi hoş değil ama ya oğlan olursa diye bu kadar korkmak normal mi 😁
Sizin de oğlan çocuklarına karşı tutumunuz çok çirkin
Oğlan çocuğuyla hiç büyümedim desem ? 5 kız torun olarak büyüdük. Hiç erkek çocuğu bakmadık, büyütmedik. Kız çocuğuna çok ayrı ilgimiz var. Oğlana öö kaka demiyorum ama kız çocuğunun bendeki yeri çok başka diyorum. 3 evliyiz 3ümüzünde kızı var. Erkek çocuğuyla alakamız bile yok yani

bakımı zor ama buyuduklerı zaman kardeş iyidir bence ya ben öldükten sonra kardeşleri olur birbirlerine sahip çıkarlar

Back
X