Aile Planlaması Farklı doğum kontrol hapına geçiş

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Aktrissss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
19
2
36
Merhaba arkadaşlar ben 3 senedir yazz24+4 kullanıyorum bu ay ara kanamamdan dolayı yasmine geçmek istiyorum ama nasıl geçeceğimi bilmiyorum. Benimki 28 tablet Yasmin 21 tablet içerdiği için hangi günde geçebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Beyazlara geçince adet görüyoruz ya adetin 3. günü yasmine geçebilirsin doktorum öyle önermişti

Evet yazz dan başkasina geçmiştim doktorum öyle önerdi. Zaten beyaz haplar etkisiz aslında yasminle aynı adet etkili hap

Geçeceğim de yazla aynı fiyat ama bi yaz yaramıştı o da bu ay tırtladı belki de dozu az gelmeye başladı bende bilemiyorum ki :(

Şimdi geçtiğiniz 21 tablet mi daha önce 21 tabletli kullanmadım inşallah zorlanmam
Ben de Yasmin e geçmiştim. Bi kaç yıl oluyor benimki. 21 tablette ara veriyorduk. Yazz da da beyazlara geçiyorsun etkisiz olanlara. Kafa karışıklığı olmasın diye 28e tamamlamislar. Öyle düşünürsen Yasmin de de kafan karışmamış olur

Oooo çok pahalıymış şimdi 61 veriyorum her ay yasminde 60. Yasminde diyelim ki son tableti pazartesi içtim 7 gün ara verdim yine pazartesi mi içiyorum yoksa salı günü mü yani 8. Gün mü

Daha yasmin almadım ama internetten pres. Baktığımda diyor ki her kutu ara verdiğiniz aynı günle başlayacak

Back
X