Bu konuyu farklı düşüncelere ihtiyacım olduğu için ve içimi dökmek için açıyorum.Hertürlü düşünceye,fikire elekştriye,tavsiyeye açığım.Şimdiden teşekkür ederim.
4 ay önce şuan çalıştığım işe başladım.Aslında daha öncede şuan çalıştığım yerde 6 ay çalışmıştım ve iş arkadaşlarım yüzünden ayrılmıştım.Ayrılma sebebim ise dgs ye hazırlanmaktı ve arkamdan oynanan oyunları öğrenmiştim çok bunaldığım ve sınavım daha önemli olduğu için ayrılmıştım.Tekrar aynı yerde işe başlama sebebim ise hem daha önce çalıştığım kişilerin işten ayrılmış olması hemde paraya ihtiyacımın olmasıydı.(Ayrıca patron beni arayıp tekrar çağırdı.)İş yerim ufak bir şirket 10 kişiyiz,birde patronumuz var.Yaptığım iş ise ön muhasebe,çizim,ofis işleri,fiyat toplama teklif verme vb. İşe başlayalı 4 ay oldu ama çok bunaldım.Patronumuz çok takıntılı sinir bozucu herşeye laf eden bir tip herseyin hesabını ben veriyorum.4 ayda psikolojim bozuldu hakaret etmiyor ama çok sivri dilli en ufak bir şeyi bile sormaya korkuyorum.İnsanları ezmeyi çok seviyor ve topluluk içinde rezil ediyor(beni daha etmedi).
0 hatayla çalışmamızı istiyor ve insanı baskı altında tutuyor.işe gelmek istemiyorum ruhen o kadar çok yoruluyorum ki eve gidip sadece uyumak istiyorum.Bütün gün diken üstündeyim çok yoruldum artık.Bu arada 25 yaşımdayım ve biri 4 yıllık biri 2 yıllık diplomam birde segem sertifikam var (sigortacılıkla alakalı).Bu iş için hergün 6 da kalkıyorum ve tek bayan benim.Sizce ayrılmalımıyım işten.
Çok uzun bir yazı oldu kusura bakmayın bana fikir verebilirmisiniz.Siz olsaydınız ne yapardınız?