farklı düşüncelere muhtacım

asuna06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
27
3
1
Ankara
sevgilimle hep tartışıp duruyoruz. çıkmadan önce bana erkeklerle pek anlaşamadığını ünidede sınıfı hep kız oldugu için arkadaşlarının hep kız oduğunu söylemişti. 8 aydır bi kaç kere buluşmuştur hepsindede yanında ben varım tanıştırdı benide. ben şimdi ondan uzaktayım görüştüğü bi kız arkadaşı var 2 kere buluştu bişi demedim ilkinde gece onikiye kadar diğerinde 11 e kadar olunca artık sinirlendim. en son tekrar buluştu kızla kız ağıyordu sevgiisnden ayrılmş ben,mkisiye dertleşcek tamam dedim fakat ondan sonrada farklı bi yere eğlenmeye gidince sinirlendm patladm. içim içimi yedi o kızlayken agadm düşünmekten artık. onu aradım saatllerce kızlasın yeter dedim daha ne kadar izin verebilirdim ki başbaşa takılmasını sana yüz kere mi söylücem çıkmadan önce demiştim diye kızdı bana bende takılsam bi erkekle o kadar dedim senle ben bir değiliz dedi. şimdi gene okuldan kız arkadşllarıyla ders çalışcakmş bende çok ağladm ne desem ne yapsam bilmiyorm artık.

Canım benimde çok sevdiğim erkek arkadaşım var birkaç tane müsait oldukça buluşuruz benimde eski erkek arkadaşım sorun yapıyordu. Tanıştırmıştım ve sonra sanırım içten içe sorun yapmaya başladı ve zaten fazla sürdüremedik. Bence tanıştırdıysa sorun yok boşuna vesvese yapma amaaaa şöyle bir sorun var o arkadaşlarıyla rahatça görüşebiliyorsa sende görüşmelisin. Yoksa bir zaman sonra sende ona kısıtlamalar getireceksin o sana daha başka konularda getirecek böyle gider valla boyun eğme yasaklarına derim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tanıştırdıda canım genede kıskanıyorum. En çok da o üzüyor ya ben erkeğim sen kızsın aynı şey değil falan.. hiç bişi diyemiyorum hep üste çıkmaya çalışıyor bu böyle hep gitsin istemiyorum sürekli tartışmaya başladık. bugunde dedim yeter sen buluşuyorsun bende buluşurum diye tanıştır beni olur dedi fakat kendisi gece 11 e kadar başbaşa gezipde beni çıkarttırmaz. kız arkadaşı elbet olcak fakat sınırı var bunun. bugun mesajıma cevap atmaddı ama kendisi whatsapp da okul arkadaşlarıyla ders notu paylaşıyormuşI(hepsi kız). 2 kızla ders çalışcaklarmış beraber biri nişanlı diğerinin sevg varmış. yüzüğüde takıı benimkisinin ama genede içim içimi yemiyor nereye kadar gitcek böyle ki

Ciddi ciddi al karşına konuş kız arkadaşın elbette olabilir ama herşeyin bir dozu var de ayrıca farkında değil gibi artık bir sevgilisi var o çok yakın arkadaşları empati yapsın bence. Kıskanmadığını ama rahatsız olduğunu söyle. Ayrıca sende arkadaşlarınla yavaştan plan yap ona misilleme gibi olmasın ama örneğin yarın iftara gidiyorum arkadaşlarımla de ve bu konu sorun olmasın aranızda bunları sıklaştır. Rahatsız olup seni anlayacaktır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaş kaç??
Yani sen kızsın ben erkek dmek
Bi haltlar yedgnın göstergesi?
Ndmek ya kz arkadaş falan?yok gzmeler aglamalar.?yani ben olsam iyi ozman bende ahmet kzdan ayrlmş gdym teselli vercem der telfnuda yüzüne kapatrdm.???!!!
bi süre sessz kalıp sogk durup kafanı bşka şeylere versen

yaş 22 bi haltlar yediğine hiç inanmıyorm güvenim tam aslında fakat ben çok üzülüyorum ona yanıyorum. kendi arkadaşıda sevgiisinden ayrıdı teselli için gitti tam üstüne dedin

kuzum çok iyi diyorsun kaç kere konuştum dicek biişi kalmadı empati yap diyorum fakat bişi demem tanıştır bi güveniyim dedi en son. Sonra kızdım eğer bi daha bi kızla baaşbaşa saatlerce takılcan mı dedim takılıırsam nolcak dedi soruma cevap ver diye çıkıştım o da sen yanımda olursan beraber buluşursak takılırım dedi onun dışında hayır dedi. aradan bir hafta geçti sınıf arkadaşlarıyla ders çalışcakmış 2 kızla al buyur burdan yak bende çalışırım dedim sınıftan 2 erkekle(tanıştığı arkadaşlarım) yokda erkeklerin aklı fikri başka yerdede benim kızlara hiç bi yavşaklığım yokda sen bana güvenmiyorsun diye gene kavga ettik..

yaş 22 bi haltlar yediğine hiç inanmıyorm güvenim tam aslında fakat ben çok üzülüyorum ona yanıyorum. kendi arkadaşıda sevgiisinden ayrıdı teselli için gitti tam üstüne dedin

Üzüldügünü görmüyor mu.braz rol yapıp göstersen

Anlyrum cnım.braz uzak ve sogk dur bidaha kız knusunada açma.belki yoruldugunu bu halini görür de bırakır.
Yada soguycgnı korkan insan brakır bldgm.

Mesela siz kız arkadaşı olur ama sınırı da olur diyorsunuz ben hiç gelemiyorum öyle şeylere bırak buluşmayı konuştuğu da yok sınıfta ders dışında ben acayip kıskanıyorum normal değil belki ama o konuda taviz veremiyorum maalesef veremem de benim de yok konuştuğum erkek onun da yok Allah'tan bu konuda bir sıkıntımız yok bu yüzden sana çok hak veriyorum ben delirirdim o saate kadar elin kızı sevgilisi olan bir oğlanla ne yapıyor gitsin evinde kız arkadaşlarına ağlasın

ben daha önce onu yaptım canım sevgilim için arkadaşlarımla hiç konuşmadım. çıkmadan önce baştan dedi kız arkadaşlarımda var tanışırsın erkeklerle pek anlaşan biri değilim sınıfıda hep kız bişi demedim benimde var erkek kuzendir arkadaştır. ama dozunu kaçırmaya başladı bide şuan uzaktayız iyicene deliricem

Tabiki baştan anlaşıp konuştuysanız sorun yok herkesin ilişkileri apayrı :)) AMa kesinlikle hak veriyorum sana tabi bu sevgilinin bir şey karıştırdığını göstermez bence yapmıyordur da ama anlayışlı olması lazım ya blöf yapsan bu kadar abartırsan kızlarla görüşmeyi ben daha fazla tahammül edemem tamam arkadaşlarına karışmıyorum ama bu kadar uzun süre durup gece geç saate kadar kızlarla olmandan hoşlanmıyorum sürekli çıkıyorsun böyle olursa bi seçim yapmak zorunda kalcaksın desen tepkisi ne olur ? maksat göz korkutmak yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…