• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farklı gebelik testi yaptım silik çizgi

sedadefne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2025
1
1
1
36
Merhabalar bat 13 haziran idi adet belirtilerim yumurtlama belirtilerim hepsi birbirine karıştı.acaba gebelik belirtisi mi diye düşünerek 10 haziranda artımed ve mimea testlerini yaptım silik çizgi çıktı.bir gün önce ilişki olmuşt.test yaptığım gün akşama doğru lekelenme oldu pembe renkli ertesi gün de devam etti.11 haziran da artımed yaptım yine silik çıkardı yarım saat sonra predictor yaptım negatif çıktı.o günkü kanama akşama kadar hep pembe renkli geldi günlük pedi doldurdu.gidip kan verdim henüz sonucu almadım fakat bugün kanamam arttı ve parçalı geldi ben her ay parça kanamalı adet olurum.kafam çok karıştı çünkü ilk gebeliğim 9 yıl önceydi ve ben hamileliğimi adet olup fark ettim öylesine test yapmıştım hatta kızımın doğacağı günü ultrason gününe göre takip etmiştik adet tarihimle uyumsuzdu çünkü.ama çok geçtiği için yanılıyor olabilirim diyorum.böyle durum yaşayan var mı acaba 3 gündür kafam karmakarışık.Bu kadar endişe ile beklememin sebebi hem yaşım hem de ikinci evliliğim olması çünkü uzunca süre birliktelik yaşamayan kadınlarda yumurtalıklarda tembellik oluyor diye okudum.o kadar çok şey okudum ki 3 gündür karamsarlıkla yaşamak beni bezdirdi.

artimede guvenme cnm bende yalanci silik cizgi cikardi o yuzden git bir kan testi ver pazartesi kafan rahat olur

Back