• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı hesabı olan yeni sevgili kişisi..

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
Merhaba kızlar günlerdir içinden çıkamadıgım bi konuyla savaşıyorum fikirleriniz benim düşüncemizi şekillendircegi için bu konuyu açıyorum.. bi flörtüm vardı uzun süredir benim peşimden koştu ilişkiye hazır hissetmiyordum açıkcası kendimi covid geçirdim o dönem bi ilişkim vardı ben hasta yatagımdayken yanlış yaptı bitti.. bu bahsettigim flörtüm hiç peşimi bırakmadı asıl şuan ki konum kendisi benim peşimden çok koştu baya zorladım kendisini güven problemim vardı isteyerek yaptıgım bişey degildi.. herneyse biz bi şans verdik sevgili olduk birlikte tatile gidip 3 gün geçirdik rüya gibiydi çok konuşma fırsatı bulduk güven problemi yaşadıgımın farkındaydı bunun içinde baya çabaladı benim bi takıntım var geçmiş ilişkimden kaynaklı sosyal medyada şuursuzca kadın takip eden erkekleri sevmiyorum kendisi de ben artık ciddi ilişki istiyorum o tarz şeylerden geçtim aşık oldum diyordu kendisinin işletme hesabı var sporla ugrasıyor benimle birlikte oldugu dönem çogu kişiye sildi olması gerektigi gibi ta kiii benim tesadüf eseri başka bi hesabının oldugunu ögrenene kadar kişisel hesaptı ailesinden sadece bir erkek ekli yoksa fake hesap oldugunu düşünücektim çünkü ekli olan kadın sayısı çok fazla ve hesapta soy ismi farklı ben bu hesabı gördükten sonra uzun bi mesaj sonrası onu engelledim heryerden bu olay yaşanmadan öncede baska bi konudan tartışmıştık ve ben ayrılık kararı almıştım çok önemli bi mevzu degildi çok yalvardı bu kadar çabuk pes etme bizden deyip yalvardı böyle ufak bi problemde vs diye bende bu tartışmadan sonra benden vazgeçmiyor diye daha çok yükselmiştim fakat bu sosyal medya olayından sonra engelledim açıklama için fırsatta vermedim ama aklımdan atamıyorum bi kaç arkadaşım daha yeni ilişkiniz o hesabı ilişkinizin gidişatına göre kapatabilirdi vs deyince pişmanlık hissettim sizce onu direk engellemeden bi konuşma şansı vermelimiydim..

Sizin ilişki yürümezmiş gibi geldi bana zaten. Bir de başkasının yarattığı güvensizlik için niye bir başkasını süründüruyorsunuz ki? Erkek arkadaşınız da bir garipmis yani. Bana kendisi balon gibi sönecekmiş gibi geldi..genelde öyle olur

Yani başta bir güven problemi yaşanmış erkek arkadaşınız çok masum değil. Ancak benim erkek arkadaşımla ilişkimize başladığımız zamanki kafamızla şimdiki halimiz arasında uçurum var. Bazen öylesine başlanılan ilişkiler iyi yerlere evrilebiliyor. Yine de hayırlısı deyin bence. Eğer hayırlı ise bir şekilde sizi bulsun değilse balık baştan kokmuş der yolunuza bakarsınız.

benimle birlikte oldugu dönem çogu kişiye sildi olması gerektigi gibi
Olması gereken kime göre neye göre. Hoşlanmıyorum böyle müdahalelerden.
Demek ki pek uygun bir çift değilmişsiniz.
İlişkinin başında bozuşmuşsunuz neden ne olursa olsun başlangıç kötü olmuş tatil ve iyi zamanlar da durumu kurtarmamış. Hayırlısı demek lazım.

Merhaba kızlar günlerdir içinden çıkamadıgım bi konuyla savaşıyorum fikirleriniz benim düşüncemizi şekillendircegi için bu konuyu açıyorum.. bi flörtüm vardı uzun süredir benim peşimden koştu ilişkiye hazır hissetmiyordum açıkcası kendimi covid geçirdim o dönem bi ilişkim vardı ben hasta yatagımdayken yanlış yaptı bitti.. bu bahsettigim flörtüm hiç peşimi bırakmadı asıl şuan ki konum kendisi benim peşimden çok koştu baya zorladım kendisini güven problemim vardı isteyerek yaptıgım bişey degildi.. herneyse biz bi şans verdik sevgili olduk birlikte tatile gidip 3 gün geçirdik rüya gibiydi çok konuşma fırsatı bulduk güven problemi yaşadıgımın farkındaydı bunun içinde baya çabaladı benim bi takıntım var geçmiş ilişkimden kaynaklı sosyal medyada şuursuzca kadın takip eden erkekleri sevmiyorum kendisi de ben artık ciddi ilişki istiyorum o tarz şeylerden geçtim aşık oldum diyordu kendisinin işletme hesabı var sporla ugrasıyor benimle birlikte oldugu dönem çogu kişiye sildi olması gerektigi gibi ta kiii benim tesadüf eseri başka bi hesabının oldugunu ögrenene kadar kişisel hesaptı ailesinden sadece bir erkek ekli yoksa fake hesap oldugunu düşünücektim çünkü ekli olan kadın sayısı çok fazla ve hesapta soy ismi farklı ben bu hesabı gördükten sonra uzun bi mesaj sonrası onu engelledim heryerden bu olay yaşanmadan öncede baska bi konudan tartışmıştık ve ben ayrılık kararı almıştım çok önemli bi mevzu degildi çok yalvardı bu kadar çabuk pes etme bizden deyip yalvardı böyle ufak bi problemde vs diye bende bu tartışmadan sonra benden vazgeçmiyor diye daha çok yükselmiştim fakat bu sosyal medya olayından sonra engelledim açıklama için fırsatta vermedim ama aklımdan atamıyorum bi kaç arkadaşım daha yeni ilişkiniz o hesabı ilişkinizin gidişatına göre kapatabilirdi vs deyince pişmanlık hissettim sizce onu direk engellemeden bi konuşma şansı vermelimiydim..
Eski alışkanlıklar sizle bitse de sonradan yeniden belirir ve güven sorunu teşkil eder.Sahsen ben fake hesap ile kari kiz takip eden adama güvenemem.Engelleseniz bile ayrıca size ulasmak isterse bir sekilde bulur yolunu.Simdi atacaginiz bir adim bu is tamamdir modu yaratır karsı tarafta.Hic bulaşmayın derim..

Güven problemin bana saçma geliyor.
Bı kişi ile yaşadığınız olumsuzluklar o kişiye ait.
Daha sonra ki ilişkinizde olumsuz bulduğunuz hassas konu var ise devam etmezsiniz.
Ta ki doğru insan diyene kadar.

Bence çok iyi bı karar vermişsiniz.
İki hesaplı kişilerin ikinci hesabının nedeni belli...

İyi yapmışsınız. Açıklama şansı verseniz ne söyleyecekti? Tabi ki saçmalama. Yanlış anladın falan da filan.

Onlar nasıl arkadaş ya gidişata göre kapatabilirmiş sakın şans verme huylu huyundan vazgeçmez ki vazgeçseydi kendini düzeltirdi arkadaşlarında seni kandırmış hepsine yol ver

Yani başta bir güven problemi yaşanmış erkek arkadaşınız çok masum değil. Ancak benim erkek arkadaşımla ilişkimize başladığımız zamanki kafamızla şimdiki halimiz arasında uçurum var. Bazen öylesine başlanılan ilişkiler iyi yerlere evrilebiliyor. Yine de hayırlısı deyin bence. Eğer hayırlı ise bir şekilde sizi bulsun değilse balık baştan
Adam resmen kadın avcısı. Soyadı değişik hesap nedir? Uzak dur engelle koşarak uzaklas
Bende öyle düşündügüm için engelledim korktum.

Sizin ilişki yürümezmiş gibi geldi bana zaten. Bir de başkasının yarattığı güvensizlik için niye bir başkasını süründüruyorsunuz ki? Erkek arkadaşınız da bir garipmis yani. Bana kendisi balon gibi sönecekmiş gibi geldi..genelde öyle olur
Boşa degilmiş güven problemim düzgün bi insan olsaydıda ben kötü olsaydım keşke

Boşa degilmiş güven problemim düzgün bi insan olsaydıda ben kötü olsaydım keşke
Iyi biri olsaydı da öyle davranacaktınız konudan bağımsız. Benim demek istediğim başkaydı. Güven sorununuzu böyle yenemezsiniz. Bastan böyle davranırsanız da sizin için çok doğru bir kişiyi es geçebilirsiniz.

Çiftlerin birbirine karışmasını doğru bulmamakla beraber (Ancak çiftler de eleştiriye açık şekilde davranmamalı elbette, aile-işyeri ilişkileri hariç birinden birinde gerçek hayatta tanımadığı karşı cinsten bir sürü kişi ekliyse bu elbette ki güven oluşturucu bir ortam mı sunmuş olur, hayır) kişinin mayası neyse her zaman artık o şekilde davranacağına inananlardanım. Konu sahibi bence doğru yapmışsınız, bu adamla muhatap olmaya devam etmenize değmez bence.

Güven problemin bana saçma geliyor.
Bı kişi ile yaşadığınız olumsuzluklar o kişiye ait.
Daha sonra ki ilişkinizde olumsuz bulduğunuz hassas konu var ise devam etmezsiniz.
Ta ki doğru insan diyene kadar.

Bence çok iyi bı karar vermişsiniz.
İki hesaplı kişilerin ikinci hesabının nedeni belli...
Devam etmedim zaten farkındaysanız yanlış mı yaptım diyede fikir sundum.. teşekkür ederim.

Iyi biri olsaydı da öyle davranacaktınız konudan bağımsız. Benim demek istediğim başkaydı. Güven sorununuzu böyle yenemezsiniz. Bastan böyle davranırsanız da sizin için çok doğru bir kişiyi es geçebilirsiniz.
İyi biri olsaydı emin olun böyle davranmazdım çünkü bu sorunu yenmeyi kalpten yenmek isteyen bi insan olarak..

Çiftlerin birbirine karışmasını doğru bulmamakla beraber (Ancak çiftler de eleştiriye açık şekilde davranmamalı elbette, aile-işyeri ilişkileri hariç birinden birinde gerçek hayatta tanımadığı karşı cinsten bir sürü kişi ekliyse bu elbette ki güven oluşturucu bir ortam mı sunmuş olur, hayır) kişinin mayası neyse her zaman artık o şekilde davranacağına inananlardanım. Konu sahibi bence doğru yapmışsınız, bu adamla muhatap olmaya devam etmenize değmez bence.
Teşekkür ederim yorumunuz için ben zaten başta bu konuda hassas oldugumu söyledim oda artık bu tarz şeylerin önemsix oldugunu sadece mutlu olmak istedigini söyledi ve inandım ona ta ki görene kadar

Onlar nasıl arkadaş ya gidişata göre kapatabilirmiş sakın şans verme huylu huyundan vazgeçmez ki vazgeçseydi kendini düzeltirdi arkadaşlarında seni kandırmış hepsine yol ver
Ben yaptıgımın dogru oldugundan emindim onlar abarrtıgımı söyleyince ikilemde kaldım kendimi kötü hissedip o yüzden konu açtım dogru bi karar aldıgıma emin oldum :)

Teşekkür ederim yorumunuz için ben zaten başta bu konuda hassas oldugumu söyledim oda artık bu tarz şeylerin önemsix oldugunu sadece mutlu olmak istedigini söyledi ve inandım ona ta ki görene kadar
Gerçekle yüzleştikten sonra (aslında öyle değildi de belki şöyleydi, aslında şöyle olabilir miydi ilerleyen süreç içinde vs...bazı arkadaşlarınızın dediği gibi.) kendinizden tavizde bulunmak yerine kendinizi/şahsi değerlerinizi ortaya koyup yapmanız gerekeni yaptığınız için ben sizi yürekten tebrik ediyorum. Diğer hemcinslerimin de sizin gibi olmasını arzu ediyorum. Bence doğru olanı yaptınız sevgili konu sahibi. Bundan sonrasında umarım hep özü-sözü bir ve prensip sahibi kişilerle karşılaşırsınız. Sevgiyle...

Back
X