Merhaba kızlar günlerdir içinden çıkamadıgım bi konuyla savaşıyorum fikirleriniz benim düşüncemizi şekillendircegi için bu konuyu açıyorum.. bi flörtüm vardı uzun süredir benim peşimden koştu ilişkiye hazır hissetmiyordum açıkcası kendimi covid geçirdim o dönem bi ilişkim vardı ben hasta yatagımdayken yanlış yaptı bitti.. bu bahsettigim flörtüm hiç peşimi bırakmadı asıl şuan ki konum kendisi benim peşimden çok koştu baya zorladım kendisini güven problemim vardı isteyerek yaptıgım bişey degildi.. herneyse biz bi şans verdik sevgili olduk birlikte tatile gidip 3 gün geçirdik rüya gibiydi çok konuşma fırsatı bulduk güven problemi yaşadıgımın farkındaydı bunun içinde baya çabaladı benim bi takıntım var geçmiş ilişkimden kaynaklı sosyal medyada şuursuzca kadın takip eden erkekleri sevmiyorum kendisi de ben artık ciddi ilişki istiyorum o tarz şeylerden geçtim aşık oldum diyordu kendisinin işletme hesabı var sporla ugrasıyor benimle birlikte oldugu dönem çogu kişiye sildi olması gerektigi gibi ta kiii benim tesadüf eseri başka bi hesabının oldugunu ögrenene kadar kişisel hesaptı ailesinden sadece bir erkek ekli yoksa fake hesap oldugunu düşünücektim çünkü ekli olan kadın sayısı çok fazla ve hesapta soy ismi farklı ben bu hesabı gördükten sonra uzun bi mesaj sonrası onu engelledim heryerden bu olay yaşanmadan öncede baska bi konudan tartışmıştık ve ben ayrılık kararı almıştım çok önemli bi mevzu degildi çok yalvardı bu kadar çabuk pes etme bizden deyip yalvardı böyle ufak bi problemde vs diye bende bu tartışmadan sonra benden vazgeçmiyor diye daha çok yükselmiştim fakat bu sosyal medya olayından sonra engelledim açıklama için fırsatta vermedim ama aklımdan atamıyorum bi kaç arkadaşım daha yeni ilişkiniz o hesabı ilişkinizin gidişatına göre kapatabilirdi vs deyince pişmanlık hissettim sizce onu direk engellemeden bi konuşma şansı vermelimiydim..