farklı karakterdeki insanların ilişkişi

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
Merak ediyorum farklı karakterdeki insanların geleceği var mıdır sizce ?Uzun süreli bir ilişkim var . Ama ben çok cocuksu hayati renkli yasamayi seven bir insanken .Erkek arkadasım cok fazla olgun yaslarimiz ayni olmasina ragmen . kalbim cok kiriliyor artik . yalnızken oda benim gibi cocuk birilerinin yaninda yada biriyle bi sorun yasadiginda ben günah keçisiyim .Böyle karakterlerde olup mutlu bir evlilik sürdüren varmi aranizda ?

inan herkes farklı kararkterde..fabrika çıkışlı insan yok...önemli olan olduğu gibi kabul etmek ve edilmek...

Baska ne gibi bir farkliliklar var? Zevklerin bile benzer olmasi gerektigini dusunuyorum. Mesele yazin gezip tozmak tatil yapmak isteyen biri icin gezmeyi sevem biri lazim. Aksi takdirde mutlu olmaz. Bence tabii. Bununla beraber karakterlerinde benzer olmasi gerek herhalde.

ben ve eşim de çok farklı iki karaktere sahibiz
ben sakin, sessiz, ağır kanlı az konuşan bir tipim
eşimse neşeli, konuşkan, sıkıntılı anlarda bile gülümseyebilen kıpır kıpır bir tip

gayette guzel evlılık olur.
ben oğlak eşim yengeç..
bn gezmeyi , o evde oturmayı sever.
ben mantık yanlısıyımdır, o duyguları ıle hareket eder.
ben bırseyı kırk kere dusunurum, herseyım planlıdır. o ise anlık karar alır, anlık yasar...
benım içim dışım birdir. o herşeyini içine atar..
ortak yonunuz ne dersen ???? ıkımızde ozgurlugumuze duskunuz, bırbırımıze karısmayız pek, sakın ve sessızızdır genel anlamda ve bırbırımızı sevıyoruz ve dengelıyoruz

bende esımle ınanılmaz farklıyız
aynı karakterde kımse olmazkı kardesler bıle bırbırınden farklıyken el ınsanından bahsedıyoruz :)
bence geceyle gunduz olmak
ak ıle kara olmak
bırbırını tamamlar

Mesela alısveris ... Birseyler almaya bayilirim ne zaman markete bile gitsek herseye ne gerek var der en ufak bir yiyecek icin bile . Ya ben onu cok seviyorum . Ama boyle bi anda ben cok mutluyken cok guzel enerjimi goturuyo . Surat yaptim diyede ben suclu ilan edilirim . kendi hic dusunmez ne yaptimda morali bozuk diye

20 yasindasin bunlari dusunme bence, 20 yasinda cocuktada ne gibi bir olgunluk olabilir cok merak ettim, takma kafani yasa istedigin gibi birdaha 20 olmayacaksin sonucta seni kisitlamasina izin verme. Begenmiyorsa kendi bilir.

bizde çok farklıyız eşimle.
asla mantığımla hareket etmem hep duygularım ön plandadır. eşim tam tersi herşeyi ince ince hesaplar. hep bir b planı vardır.
eşim aşırı titizdir ben dağınık
ben bir şeye kızdıysam kırıldıysam sessizce içime atarım hepsi birleşir öyle patlarım. eşim içinde bişey tutmaz hemen söyler.
yemek zevklerimiz bile çok farklıdır.
hiç kıskanç değilimdir eşim kıskanç.
ortak ne dersen sevgimiz ve gezmeye bayılmamız
benim çocuk yanımı eşimin olgun yanı tamamlar

herkes birbirinden farklıdır zaten
ama önemli olan farklılıkları tolere edebilmek

olgun olacağım diye sizi kısıtlamasına izin vermeyin
sonuçta siz onu kabul etmişsiniz ama sizi kabullenmemiş görünüyor

Önemli olan evlilikte egoyu bir kenara bırakmak öyle her şey benim dediğim gibi olsun küseyim kırılayım peşimden koşsun trip atayım vs vs şeklinde akmıyo hayat.. eğer bunu becerebilecekseniz her şey olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…