Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba,
1 yıl sonra evleniyorum nasipse kısmetse. Doğma büyüme İstanbulluyum ama evlendiğim de Çorlu'ya gelin gideceğim. Korkmuyor değilim. Aramızda var mı evlenip farklı şehre gidenler? Zor oluyor mu alışılması zor mu?
Ben doğma büyüme İstanbulluyum 2 sene önce iş için Çorlu'ya geldim. Güzel yer. İstanbul'a yakın. Korkmayın.
Kızlar merhaba,
1 yıl sonra evleniyorum nasipse kısmetse. Doğma büyüme İstanbulluyum ama evlendiğim de Çorlu'ya gelin gideceğim. Korkmuyor değilim. Aramızda var mı evlenip farklı şehre gidenler? Zor oluyor mu alışılması zor mu?
mrb canım bende doğma büyüme afyonluyum ama kayseri geliniyim
fakat kayseride değil nevşehirdeyiz çünkü eşimde bende memuruz![]()
Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah canım benim
Alışmak zor oluyor mu peki yani zorlukları neler?
Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah canım benim
Alışmak zor oluyor mu peki yani zorlukları neler?
Aminn hayatım darısı sana olsun ama seni aydınlatacak insan ben değilim sanırsam çünkü doğu batı çok gezdik eşimle pek aileyle veya memleketiyle çok alakamız yok biz iki kişilik bir aileyiz birbirimize desteğiz..
ama diğer yandan hiç aile tanıdık akraba kimsen olmuyo kimseye güvenemiyosun ben şahsım adına çok yaşıyorum bunun ezikliğini ama senin eşinin tarafı olacak onlarla görüşürsün bizim oda yok canm hakkında hayırlısı olsun inş.
Eşinin ailesi size saygı duyuyorsa anlayışlı bir aileyse sorun olmuyor...
tabi anlayış karşılıklıdır..
tabi gelenekçi yaklaşımlar dediğim dedikler aynı memleket olsa bile sorun olur..
annemle babam farklı memleketlerden
ben ve eşim de öyle...
kültür farklılıkları karşısında babam annemi, eşim de beni koruduğundan zorluk yaşamadık çok şükür..
sizin memleketler yakınmış bir de...inşallah sorun olmaz
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah ağzınızın tadı bozulmaz bana da nasip olur
Benim müstakbel eşimin ailesi de Çorlu'da evet ama benim bütün hayatım İstanbul'da ne yazık ki. Ailem arkadaşlarım her şey.
Ben aslen Çankırı'lıyım müstakbel eşim de Ankara'lı. Yani memleketler de çok yakın ama aynı değil tabi. Memleketime çocukken çok gidip gelirdim de uzun yıllar boyu hiç gitmedim. O doğma büyüme Çorlu'lu bende İstanbul. Ailesi iyi insanlar annesi babası. Kardeşi yok zaten ama ürktüm bi alışması nasıl olur diye. Sonuçta kurulu olan bir düzene dahil olucam.
saol canım iyi dileklerin için
inşallah çalışan bayansındır hem ailenin ,arkadaşlarının yokluğunu hissetmezsin hem de sıkılmazsın...
böylece meşgale olur sanada akşama kadar da eşinle birbirinizi özlersiniz güzel güzel geçinir gidersiniz..
MUTLULUKLAR :123:
canım güzel düşün güzel olsun...
çok dik durmayacaksın çok da eğilmeyeceksin...esnek olmak gerek...
nişanlının ailesiyle aynı evde mi yaşayacaksın?
Kızlar merhaba,
Yok canım evimiz ayrı olacak ama yakın tabi birbirine öyle büyük bir yer değil
Ben Bursa'dan İstanbul'a geldim
Ilk başlarda çok zor oldu. Üstelik benim ailemin yarısı istanbulda oturmasına rağmen.. Hiç arkadaşım yoktu..eşim işteyken çok sıkılıyordum..zamanla alışıyorsun
aynı evde de yaşamayacakmışsınız iyi ya...
annesine annen, babasına baban, kardeşlerine kardeş gibi davranırsan,
eğer onlarda iyi insanlarsa sorun olmaz inşallah...
kültür sorunu olursa eşine sorar öğrenirsin
sen de sizin kültürünüzün gereklerini söylersin..bir orta yolu bulursunuz..
ılımlı uyumlu davrandıktan sonra sorun olmaz inşallah..
Bende bundan korkuyorum işte canım çünkü benim gideceğim yerle hiçbir alakam olmadı
Bunun olmaması için kurslara yazılabilirsin daha kolay arkadaş edinip adapte olabilirsin.belediyelerin çok güzel kursları var her şehirde. Kem kendi geliştiri hemde arkadaş edilebilirsin.ayrıca evde çokta sıkılmamış olursun. Herşeyi eşinden beklememiş olursun.
Ben işe girmeyi düşünüyorum canım hem maddi katkım olur hem mesleğimden uzak kalmam hem de meşgale olur diye