Farklı Şehre Gelin Gidenler Var Mı?

Canım benim bende İstanbul'dayım istersen birbirimize yoldaş oluruz :16::kkk::29:

Canim benim kiyamam tesekkur ederim, yogun bir maraton beni bekliyor bir ay sonra. Dershaneye yazildim universite icin evli barkli orgun egitim almak istiyorum, esimde destekcim. Ee cook yalniz kalinca biseyler yapmak gerekiyor artik. Firsatim olursa gorusmek isterim cok memnun olurum 😍

LG G2 D802

Kızlar merhaba,
1 yıl sonra evleniyorum nasipse kısmetse. Doğma büyüme İstanbulluyum ama evlendiğim de Çorlu'ya gelin gideceğim. Korkmuyor değilim. Aramızda var mı evlenip farklı şehre gidenler? Zor oluyor mu alışılması zor mu?

Yaşamadan görülmüyor canim biz ispartaliyiz ablamda bursaya gelin gtti 6 7 saat ablam giderken hep aglardi yanimiza geldiğinde kendimce kizardim aman gt hayatını yasa ne aglioysn die ama öyle degilmis ben antalyaya gelin geldim 2 saat mesafa her haftasnu istedimizde gidebldmiz halde cok koyuyordu agliodum.hep sonunda annemler antalyaya taşındı ck mtluyum :)
Yani braz zor oluyor gidiosun ama dönerken vedalar kötü allah sabir versin canim

ben henüz gelin olmadım ama seneye düğünümüz olacak inşallah, çorumdan izmire gelin gideceğim.. şimdiden endişelerim başladı :25:.. inşallah çok bocalamam

Eşimin görevi gereği beb de kayseri ye evlendim ikimiz de ailemizden uzaktayız burda hiç akrabamız yok. Cok zor oluyo. Kasabı yufkacısı terzisi kuaförü hiç birinin iyidi nerde bilemiyo insan alışık olduğun düzeni bırakmak cok zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 ay snra bende 12 saatlik uzaga gelin gdicem ama icimde hc burukluk yok babm memur oldugundan çok sehir dolastik 8 yildir bursadayim memleketimiz akrablarimz hep burada ama inanin kapisinı çalabilicegim kimsem yok herkez kendi derdinde arkadasim sosyal cevrem desen oda yok gidicegim yerde daha cok arkadasim olucagi icin sanirim pek uzulmuyorum
yuvamiz iyi huzurlu olsunda hersey yoluna girer artik zaten çok az insan kendi memleketinde yasiyor

Ben aslen Çankırı'lıyım müstakbel eşim de Ankara'lı. Yani memleketler de çok yakın ama aynı değil tabi. Memleketime çocukken çok gidip gelirdim de uzun yıllar boyu hiç gitmedim. O doğma büyüme Çorlu'lu bende İstanbul. Ailesi iyi insanlar annesi babası. Kardeşi yok zaten ama ürktüm bi alışması nasıl olur diye. Sonuçta kurulu olan bir düzene dahil olucam.

Canim zaten zamanin da çankiridan istanbula göç etmişiniz gurbeti yaşamışsiniz ben sizi 7 göbekten istanbullu sandim :) yani canimin ici şu açıdan bak kendi memleketine yani çankiriya gitseydin gelin olarak ailene daha da uzak olucaktin . Eş adayin trakyali sandim o da ankaralimis ayni kulturden bir sorun olmaz ankara cankiri ayni zaten mutluluklar .

uzunn zamandır yazılmayan bir başlığı uyandıralım istedim:) ben adanaya gelin gelenlerdenim. ben biraz zorluklarını yaşıyorum gibi. kimler ne zorluklar yaşıyor birbirimize destek olalım isterim

Back
X