aaaaa aşkolsunnn jack hanımm
birlikte yaparızz bize gell
sör bu akşam eve giderken malzemelerimi alcamm aklımda yapacağımm şeylerrr
Yaaa süper olurdu...alpiş geç gelecek olsa gelirdimm yaaa...ama 4 bucukda evde..bide bugün güzel bi yemek istiyo beyefendi...körili mantar+tavuk sote mi yapsam diyorum :26: sör bi fikir verin cancagzımm
sadece körili tavuk sote mi yapsam mantar bozarmı ki..ben daha hiç yapmadım hep dısarda yedim bunu :26:
diloşşşş sen gel bize bizde yapalım ekleyelim buraya...alpican sponsorluğunda diye de yazarız hahaha
yoo köriyle mantar birbirine yakışırr yapabilirsinn bencee
çökertme yap senn alpiyee çağlaa
fikir paylaşımı yapalımm bol boll birlikte mademm :13::13::13:
Yaaa süper olurdu...alpiş geç gelecek olsa gelirdimm yaaa...ama 4 bucukda evde..bide bugün güzel bi yemek istiyo beyefendi...körili mantar+tavuk sote mi yapsam diyorum :26: sör bi fikir verin cancagzımm
sadece körili tavuk sote mi yapsam mantar bozarmı ki..ben daha hiç yapmadım hep dısarda yedim bunu :26:
diloşşşş sen gel bize bizde yapalım ekleyelim buraya...alpican sponsorluğunda diye de yazarız hahaha
mantar yapıyorsan asla kremasız yapma:d
krema acayip bir lezzet verıyorben engınar yapıcam, yanına kremalı+mantarlı makarna
Oyyy...ben neler görüyorum öyleee.. Süper,harika ellerine sağlık canım Başarılar diliyorum yarışmadada
İyiki bu kategoriye katılmamışım,ben böyle şeyleri hiç bilmiyorum ama öğrenmiş olduk sayenizde çok teşekkürler ..Misafirlerimize farklı güzel atıştırmalık ikramlıklar sunacagız sizlerin sayesinde
teşekkür ederim canım3 gün düşündüm bende
O 3 gün düşünmenin karşılıgını alırsın inşallah diyeyim bende o zaman
elleirne sağlık , sör ne kadar farklı sunumlar olmuş. başarılar
ellerine saglik surrender cok güzel görünüyorlarbasarilar dilerim
ellerine Sağlık SURRENDER her biri birer sanat eseri olmuşş..Nefis görünüyorlarr..Yarışmada başarılar dilerimm
Bayıldım hepsine ellerine sağlıkTerazinin marifeti ve yaratıcılığı bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?