Sandviç - Kanepeler Farklı şekillerde sandviçler ve kanepeler ( Pınar Krem Peynir ( Bana Bana) )

aaaaa aşkolsunnn jack hanımm
birlikte yaparızz bize gell
sör bu akşam eve giderken malzemelerimi alcamm aklımda yapacağımm şeylerrr

Yaaa süper olurdu...alpiş geç gelecek olsa gelirdimm yaaa...ama 4 bucukda evde..bide bugün güzel bi yemek istiyo beyefendi...körili mantar+tavuk sote mi yapsam diyorum :26: sör bi fikir verin cancagzımm

sadece körili tavuk sote mi yapsam mantar bozarmı ki..ben daha hiç yapmadım hep dısarda yedim bunu :26:

diloşşşş sen gel bize bizde yapalım ekleyelim buraya...alpican sponsorluğunda diye de yazarız hahaha

yoo köriyle mantar birbirine yakışırr yapabilirsinn bencee
çökertme yap senn alpiyee çağlaa
fikir paylaşımı yapalımm bol boll birlikte mademm :13::13::13:

mantar yapıyorsan asla kremasız yapma:d
krema acayip bir lezzet verıyor ben engınar yapıcam, yanına kremalı+mantarlı makarna

Oyyy... ben neler görüyorum öyleee.. Süper,harika ellerine sağlık canım Başarılar diliyorum yarışmadada
İyiki bu kategoriye katılmamışım,ben böyle şeyleri hiç bilmiyorum ama öğrenmiş olduk sayenizde çok teşekkürler ..Misafirlerimize farklı güzel atıştırmalık ikramlıklar sunacagız sizlerin sayesinde

teşekkür ederim canım 3 gün düşündüm bende

elleirne sağlık , sör ne kadar farklı sunumlar olmuş. başarılar

ellerine Sağlık SURRENDER her biri birer sanat eseri olmuşş..Nefis görünüyorlarr..Yarışmada başarılar dilerimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…