En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Hangi markaydı peki
Ben almayı düşünüyorum da kullanan kişilerden öneri almak istedim senin bildiğin başka kullanan var mı yasminsay ın da vardı sanki.
Şu an her şey gibi onlar da aşırı artmış uygun fiyatlı iş görür bir şey almak istiyorum aslında

Karacanın canım ben çok memnunumSürekli kullanıyorum.Hamur yoğurmayı unuttum o derece
Arkadaşım geçen hafta aldı.Eşi doğum günü hediyesi aldı .2750 ye almış
Ama değer çok iş görüyor
Evet yasminde aldı oda fikrini söylesin

Karaca Multichef Stand Mikser Rosegold Mutfak Şefi 1400W 5,5 Lt​

Şu benim ki

Yaa evet listemde bu da vaaardi araştırıyorum da birkaç gündür ama çok yüksek şu an için bana bu. Karaca mastermaid var bir de onu kullanan oldu mu etrafında 1700 perde fiyatı daha uygun yani buna göre.
Bir de Schafer ın var 1600 lerde dur fotolarini atayim ben de sultanım

Canım yorumlara bakmanı öneririm.Mesela bir yakınım aldığını memnun olmayıp iade ettiğini söyledi.Hamur yoğururken sürekli hazne havaya kalkıyormuş.
Ondan kullanıcı yorumu önemli

Bir de bu var 1500 watt 1800 TL
Bu ayarda alabilirim 3 bine çıkmak istemiyorum fazla açıkçasi. Sonra airfriyer alma düşüncem de var çünkü Philips airfry XXL alacaktım sağ olsun arttıkça artıyor fiyatı

Yasmin ne almıştı acaba oda fikrini söylesin

Canım yorumlara bakmanı öneririm.Mesela bir yakınım aldığını memnun olmayıp iade ettiğini söyledi.Hamur yoğururken sürekli hazne havaya kalkıyormuş.
Ondan kullanıcı yorumu önemli
Mastermaid de mi bu sorunu yaşamış Schafer da mı sultanım
Yorumlara YouTube videolarını falan bakıyorum da olumlu yorum da var olumsuz yorum da kafam karışıyor. Gidip cookplus alayım karacadaki

Mastermaid de mi bu sorunu yaşamış Schafer da mı sultanım
Yorumlara YouTube videolarını falan bakıyorum da olumlu yorum da var olumsuz yorum da kafam karışıyor. Gidip cookplus alayım karacadaki
Ya markayı hatırlamıyorum.
Ondan bir şey diyemiyorum. Ama düşün yani bu tür sorunlar çıkabiliyorBir arkadaşım schafer almayı düşünüyor,

Ya markayı hatırlamıyorum.
Ondan bir şey diyemiyorum. Ama düşün yani bu tür sorunlar çıkabiliyorBir arkadaşım schafer almayı düşünüyor,
Bana da şu an Schafer cazip geliyor. 1500 watt ile 1400 watt arası çok mu fark olur bilmiyorum tabiki makinada. Ama fiyat olarak da çok fark yok aralarında karaca mastermaid ile. Sadece Schafer de kek kalıbı hediye
Yaa bı an önce karar vereyim bu konuştuğumuz fiyatlar bir hafta sonra bile artacak çünkü

Aynen canım sürekli artıyor
Hayırlısı ile en güzelini alırsın inşaallah

Aynen canım sürekli artıyor
Hayırlısı ile en güzelini alırsın inşaallah
İnşallah sultanımm. Bugün de çorba malzemelerini çıkarttım buzluktan ama geç kaldım güneş varken çekim yapamayacaktım geri kaldırdım dolaba. İnşallah yarın yapacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…