Yaa çok sevindim kullanan birinin olmasına yaa. Kek falan güzel oluyor mu biraz ayrıntı alabilir miyim uçları da çelik değil mi bunların. Gövdesi döküm olanlar çok pahalı bunun gövde iyi görünüyordu mağazada baktım da. Yüksek devirleri çok kullanman gerekiyor mu. Çiğköfte falan da denedin mi. Gürültülü nasıl. Servis iyi mi yedek parça konusunda falan hiç deneyimledin mı onu
Çok soru sordum kusura bakma
Yaa çok sevindim kullanan birinin olmasına yaa. Kek falan güzel oluyor mu biraz ayrıntı alabilir miyim uçları da çelik değil mi bunların. Gövdesi döküm olanlar çok pahalı bunun gövde iyi görünüyordu mağazada baktım da. Yüksek devirleri çok kullanman gerekiyor mu. Çiğköfte falan da denedin mi. Gürültülü nasıl. Servis iyi mi yedek parça konusunda falan hiç deneyimledin mı onu
Çok soru sordum kusura bakma
Köfte, çiğ köfte, içli köfte hamuru, kek, ekmek falan için sürekli kullanıyorum. Çok güçlü, hiç son 2 kademe hızını kullanma gereği duymadım canım.
Gürültüsü desen el mikserinden daha az. Zemin tutuşu çok güçlü, fazla sallanmıyor yüksek devirde bile olsa.
Servis işini bilmiyorum, çok şükür bunca zamandır bir sıkıntı çıkarmadı canım
Köfte, çiğ köfte, içli köfte hamuru, kek, ekmek falan için sürekli kullanıyorum. Çok güçlü, hiç son 2 kademe hızını kullanma gereği duymadım canım.
Gürültüsü desen el mikserinden daha az. Zemin tutuşu çok güçlü, fazla sallanmıyor yüksek devirde bile olsa.
Servis işini bilmiyorum, çok şükür bunca zamandır bir sıkıntı çıkarmadı canım
O zaman indirim bitmediyse inşallah gidip alayım ben onu hem 3 lü kek kalıbı da hediye yanında ne güzel
Çok teşekkür ederim gerçekten iyi oldu verdiğin bilgiler
Gunaydinla tunaydin arasi bi yerdeyim ama premsesler gibi uyudum ,bulasik makinemi calistirmayida unutmusum bu kotu oldu :) cok yorgun bir hafta sonu bitti ben artik corbami yapmak istiyorummm
O kadar uğraştı o çorba ile, gitti çilekli puding ile yarışmayı kazandı
Emek artık iş yapmıyor. Sende gittin en emekli çorbayı yaptın.
Ama alırsın gibime geliyor