• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Benim koku 6 ay sonra geldi ama tat hala kötü🤷🏻‍♀️Sarımsak yiyemiyorum,yumurtayı zorla🤷🏻‍♀️Soğanın tadı ve kokusu beni öldürüyor🤭Ama sarımsak kadar kötü değil.
Nane ve dereotu tadı hala bozuk🤷🏻‍♀️
6 ay koku alamamak mı ay çok kötü ya 😔
Bütün bunların tadı covidden sonra mı bozuldu çok ilginç bişey ya bu hastalık 🤔

6 ay koku alamamak mı ay çok kötü ya 😔
Bütün bunların tadı covidden sonra mı bozuldu çok ilginç bişey ya bu hastalık 🤔
Evet canım ilk covitten sonra oldu.10 gün sonra farkettim koku almadığıöı tat sonra gitti hala gelmedi🤭Ayda 2 kilo sarımsak kullanan ben aylardır 1 diş bile kullanmadım.Turşuya bile koymadım.Sarımsak kokusunu duyduğum an kaçıyorum🤭

Sende dinlen artık canım. Sınavlardı, kurstu derken hiç oturun olmadı. :110:
Aynen hiç boş kalmıyorum🤭
Kurs bitimi kurumlara hediye verilmesi lazımmış.Hoca dün kumaşları,ipleri almış gelmiş😁Dedim hadi birinin antikası benden🤭Kim işlerse işkesin😁Oturdum onu yapıyorum.Hesap işi antikası yapıyorum.Oda uğraştırıyor.🤭
Pazartesi hocanın doğum günü🤭Ona doğum günü organize ediyorum. Pazartesi pasta,çiçek alacağım🤭İşin özü kaşınıyorum:KK70:

Evet canım ilk covitten sonra oldu.10 gün sonra farkettim koku almadığıöı tat sonra gitti hala gelmedi🤭Ayda 2 kilo sarımsak kullanan ben aylardır 1 diş bile kullanmadım.Turşuya bile koymadım.Sarımsak kokusunu duyduğum an kaçıyorum🤭
Ben hep tat koku gitse de 3 4 güne geliyor sanıyodum 🤭 Umarım düzelir abla ya, cok uzun zaman olmuş ama zor böyle de

Aynen hiç boş kalmıyorum🤭
Kurs bitimi kurumlara hediye verilmesi lazımmış.Hoca dün kumaşları,ipleri almış gelmiş😁Dedim hadi birinin antikası benden🤭Kim işlerse işkesin😁Oturdum onu yapıyorum.Hesap işi antikası yapıyorum.Oda uğraştırıyor.🤭
Pazartesi hocanın doğum günü🤭Ona doğum hünü ırganize ediyorum. Pazartesi pasta,çiçek alacağım🤭İşin özü kaşınıyorum:KK70:
Kendine ne zaman vakit ayıracaksın acaba?
Şu ameliyat işlerini bir an evvel halletsen, yaptığın her şeyden daha çok keyif alacaksın. İhmal etme elticim artık.🙄

Blue_Peri Blue_Peri senin çorbaya talip çıktı.Hayırlı bir kısmet vereyim mi🤣
Kiiim naaaayn sakııın 😱
:-) hayırlısıysa niye olmasın?

1 çorbayı bin kişi ister,1 kişi alır Blue_Peri Blue_Peri :KK53:

Bir kahve için dedim:KK70:

Almayacaksa kısmeti kaçırmayalım:KK70:

Elektrik alırlarsa olur 😁

Bence de ,boşa gitmesin canim çorba 😁

Kestane kebap ,acele cevap Blue_Peri Blue_Peri :KK53:
Tüüü Allah sizi bunlarda hemen hazır 😒
Bugün bakırlarını patlatıyordu🤣
Bakirimda bakirim ahaha🤣🤣