Benim koku 6 ay sonra geldi ama tat hala kötüGerçekten mi 1 yıl mı![]()
Nane ve dereotu tadı hala bozuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim koku 6 ay sonra geldi ama tat hala kötüGerçekten mi 1 yıl mı![]()
5 buçuk gibi bitti çok şükürEve gelebildin mi![]()
İnşallah geri gelir hemen başka da bi sıkıntı çıkmadan kurtuluruz şundanDün gece gitti evet![]()
Yat dinlen canım hiç bekleme5 buçuk gibi bitti çok şükür
Saat 4’ü geçerken uyandırdım benimkini, WC zor yetiştim
Resmen gözümün önünde yıldızlar tur atıyor, zor duruyorum canım![]()
Cancağzım, sürekli koklama egzersizi yapmak öneriliyor. Keskin kokuları hissetmesen de kokla ara ara
6 ay koku alamamak mı ay çok kötü yaBenim koku 6 ay sonra geldi ama tat hala kötüSarımsak yiyemiyorum,yumurtayı zorla
Soğanın tadı ve kokusu beni öldürüyor
Ama sarımsak kadar kötü değil.
Nane ve dereotu tadı hala bozuk![]()
Sende dinlen artık canım. Sınavlardı, kurstu derken hiç oturun olmadı.Yat dinlen canım hiç bekleme
Bende bu haftayı zor geçirdim.Ama yarın tatil şükür![]()
Evet canım ilk covitten sonra oldu.10 gün sonra farkettim koku almadığıöı tat sonra gitti hala gelmedi6 ay koku alamamak mı ay çok kötü ya
Bütün bunların tadı covidden sonra mı bozuldu çok ilginç bişey ya bu hastalık![]()
Aynen hiç boş kalmıyorumSende dinlen artık canım. Sınavlardı, kurstu derken hiç oturun olmadı.![]()
Evet cancağızım, öyle dediler ,yapacağım ben deCancağzım, sürekli koklama egzersizi yapmak öneriliyor. Keskin kokuları hissetmesen de kokla ara ara![]()
Amin ,insallahİnşallah geri gelir hemen başka da bi sıkıntı çıkmadan kurtuluruz şundan![]()
Ben hep tat koku gitse de 3 4 güne geliyor sanıyodumEvet canım ilk covitten sonra oldu.10 gün sonra farkettim koku almadığıöı tat sonra gitti hala gelmediAyda 2 kilo sarımsak kullanan ben aylardır 1 diş bile kullanmadım.Turşuya bile koymadım.Sarımsak kokusunu duyduğum an kaçıyorum
![]()
Herkeste benim gibi olmuyor.Sıkıntı yapma canımBen hep tat koku gitse de 3 4 güne geliyor sanıyodumUmarım düzelir abla ya, cok uzun zaman olmuş ama zor böyle de
Napalım artık korkunun ecele faydası yok başa gelen çekilirHerkeste benim gibi olmuyor.Sıkıntı yapma canım![]()
Seçilmişlere olur ,sana ,banaHerkeste benim gibi olmuyor.Sıkıntı yapma canım![]()
Aynen herkese düşmezSeçilmişlere olur ,sana ,bana![]()
Kendine ne zaman vakit ayıracaksın acaba?Aynen hiç boş kalmıyorum
Kurs bitimi kurumlara hediye verilmesi lazımmış.Hoca dün kumaşları,ipleri almış gelmişDedim hadi birinin antikası benden
Kim işlerse işkesin
Oturdum onu yapıyorum.Hesap işi antikası yapıyorum.Oda uğraştırıyor.
Pazartesi hocanın doğum günüOna doğum hünü ırganize ediyorum. Pazartesi pasta,çiçek alacağım
İşin özü kaşınıyorum
![]()
Kiiim naaaayn sakııın
hayırlısıysa niye olmasın?
Bir kahve için dedim![]()
Almayacaksa kısmeti kaçırmayalım![]()
Elektrik alırlarsa olur![]()
Bence de ,boşa gitmesin canim çorba![]()
Tüüü Allah sizi bunlarda hemen hazır
Bakirimda bakirim ahahaBugün bakırlarını patlatıyordu![]()
Yapmayanın çorbasını yaparlarKiiim naaaayn sakııın
Tüüü Allah sizi bunlarda hemen hazır
Bakirimda bakirim ahaha![]()