Farmaton mu supradyn mi Balık yağı mı?

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Selamlar,
Sıkıntım eşime kilo aldıramamak.
İşi yuzunden duzenli bi listeye uyamıyor, ben elimden geldiğince beslemeye çalışıyorum sabah akşam, ama yeterli olmuyor..
Ek besin alsak nasıl olur diyorum, daha enerjik de olur kilosuna da yardım eder..
Farmaton / supradyne kullanan var mı, hangisini almalı?
Yoksa vitamin değil de balık yağı mı daha iyi olur, ne dersiniz?
Kilo için başka ne önerirsiniz?

Selamlar,
İşi yuzunden duzenli bi listeye uyamıyor, ben elimden geldiğince beslemeye çalışıyorum sabah akşam, ama yeterli olmuyor..
Ek besin alsak nasıl olur diyorum, daha enerjik de olur kilosuna da yardım eder..
Balık yağını değil balığın kendisini tercih edin bence. Kimyasal bir desteğe ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum bu tarz şeyler bazen sağlığa zararlı olabiliyor. Karbonhidratları ve proteini bolca yesin. (Ekmek, pilav, balık, et, süt gibi) Her sabah kahvaltıda tahin pekmeze ekmek banarak yesin ama bunu sürekli yapsın bırakmadan. 1 senede bunu yaparak 20 30 kilo alanı bile duydum.

Selamlar,
Pharmatone kullandım bir dönem, ne kilo aldırdı ne de enerjik olmamı sağladı. Kan tahlillerimden dolayı b grubu için vitamin ilacı içiyorum ama kilo yine aynı :KK45:Yani kısaca bol bol yemekten başka çare yok gibi. Ama balık hapı sağlık açısından çok tavsiye ediliyor.

Lise yıllarında bir türlü kilo alamazdım ben de.
Doktor her sabah bir tosttan sonra supradyn'i kola ile yutmamı önermişti.
Bir iki ay uyguladım bariz kilo aldım.
Doktorunuza danışın, ıygun görürse uygulayın bence.

Pharmaton ara ara kullaniyorum ama cok guclu bir vitamin. Her gun icilmesinin zararli olacagini dusunuyorum. Ama korkunc istah actigi kesin. One a day woman kullanmistim daha once. O da felaket yediriyordu

Selamlar,
Vitamini kendi kafanıza göre değil de doktora danışarak kullanın derim,sonuçta vitamin için bile kan testi yapılıyor eksik mi değil mi diye ayrıca fazladan alınan vitamin ilaçlarının zararları olabiliyor masum değiller, vücudunun ihtiyacı yoktur belki,balık yağıda kilo aldırır diye birşey yok kimisi kilo alırken kimisi almaz.

Pharmaton eşim ve ben bir dönem kullandık. Enerji veriyor dinçlik sağlıyor ama kilo aldırmadı, iştah açmadı.

Yıllarca incecik bi kizdim. Çocukluktan beri buhaplari kullandim. Etkisini yillar sonra gosterdi balik etli bişiy oldum maalesef :)

Benim abimde zayif . calisiyo yalniz yasiyo başka ilde o yüzden yedigne dikkat etmez .zayif düştü. Annem her izne geldiğinde onu besler iki kilo aldirip öyle yollar. En son bi tarifoöğrenmiş her aksam yapiyodu ise de yaradi. Bi bardak sut bi kasik tahin bi kasik bal bi adet muz hepsini mikserde cirpip içiyor. Tavsiye ederim baya toparlar.

valla balık yağı acayip iştah açıyo, yiyorum yiyorum doymuyordum, o yüzden bıraktım:KK53::KK53:

Ben supradyn all day i diyet yaparken vitamin ihriyacimi karsilamak icin kullandim, kilo vermeme engel olmadı 40 kilo civari verdim onu icerken, hala da decam ediyorum kilom stabil. Acikcasi kilo aldirdigini da ilk defa burda duyuyorum :KK51:

Pharmaton da supradyn de kullandim.
Supradyn bos bir sey fark ettirmedi
Ama pharmatona kefilim
cok memnun kaldim
Gunde 3-4 saat uyusam da zimba gibi oluyordum

Selamlar,
Hepsini kullandım kilo değil gram bile alamadım :(
Pharmaton içerken hiç grip olmadım o kış.
Supradyn kullansam da bir kullanmasam da :)
Balık yağını kilo almak için 2 kutu kullandım toplam 100 gün içtim ama hala kilo 42 :( iştah da açmadı.

Hiç biri kilo aldırmıyor
Benexol kilo almak için tek çözüm, midenin dibi yokmuşçasına yediriyor
Ancak kilo zaten çok sağlıklı bir şey değil, belli bir yaştan sonra zaten kilo alıyor insan. Benim eşim ilk tanıdığımda gargamel gibiydi:) tipinden korkulacak derecede zayftı, şimdi 39 yaşında gayet yerinde kilosu, 15 yılda bayağı bir kilo aldı. Demek istediğim suni bir desteğe ihtiyaç duyacak ne var ve tabi doktora gittiniz mi, onların görüşü ne ?

balık yağı zararlı mı acaba bende duydum ama güvenemiyorum ben de zayıfım hiç 50 olmadım 47 bu ara diyetisyene bile gittim bazı insanların bünyesi almaz dedi bi mama verdi içtim 1 hafta daha almazan ben sana başka bişe vermem dedi vücut kimyanı ilaçlarla bozmam dedi demek senin vücudun bu kadar kiloyu kaldırıyor dedi ama bu ada fark ettim et yiyince 1 kilo aldım bayramdan dolayı yoğun bi şekilde :) bol bol yemekte yiyorum ama nafile

Hicbiri 1-2 kere kullanmayla kilo aldirmaz.uzun sürekli kullanimlar gerektirir. Ama çok uzun kullanmakta vücuda zararlı olabilir.enerji vermesi sizin yeterli olacaksa pharmaton iyi fakat 2 günde bir alınması daha dogru olur.ilac içmeyi sevmeyen biri olarak yinede ilk etapta doğal besinlerden faydalanmanizi öneririm

Hiç biri kilo aldırmıyor
Benexol kilo almak için tek çözüm, midenin dibi yokmuşçasına yediriyor
Ancak kilo zaten çok sağlıklı bir şey değil, belli bir yaştan sonra zaten kilo alıyor insan. Benim eşim ilk tanıdığımda gargamel gibiydi:) tipinden korkulacak derecede zayftı, şimdi 39 yaşında gayet yerinde kilosu, 15 yılda bayağı bir kilo aldı. Demek istediğim suni bir desteğe ihtiyaç duyacak ne var ve tabi doktora gittiniz mi, onların görüşü ne ?
Evet gittik, doktor ek besin de verdi. Fakat onun verdiği ek besin ciddi anlamda pahalıydı, ayda 300-400 lirayı ona ayırmak gerekiyordu, haliyle ona devam edemedik. Doktorun verdiği şekilde de düzenli beslenemiyor, öğlen iş yerinde ne yiyor bilmiyorum mesela. Çoğu zaman çalışmaktan yemege gitmiyordur biliyorum. İştahı çok kapalı çünkü. Hemen doyuyor falan..
Ve çok uyuyor, zinde olmuyor. Burdakilerin yazdıklarına bakarak zindelik için farmaton almaya karar verdim. Benexol un ne oldugunu bilmiyorum yalnız.

Back
X