Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Kurdalelerin birtanesi onunla alakalı dekorasyonlar içinde var limit 1 kısıtlı..

kesinlikle farmville kotayı aşıyor.denedim ve sınırsıza geçmek zorunda kaldım

Garden shed nerden alınıyor,daha doğrusu alınır mı kaydirigubbakcemile3
nedir ki bu akannehir
işime yarayacak birşeye benziyor ama bn görmedim hiç CADIARZU

Ayy ne dalgınım :roflol:
Gördüm şimdi alıyorum hemen opuyorumnanaktan

Bu arada kızlar bu chicken coop için benle limit:1 diyor yani alamıyorum
bu limit nedir_?
(almayacağım zaten bir dönem hediyelerde vardı birisi hediye etmiş bana kaydirigubbakcemile3 )
Ama çok merak ettim :bbo:

kota aştığı doğru arkadaşlar,arkadaşım 3g li 161 tl fatura geldi farmvilleden olduğunu söyledi.dikkat etmek lazım.

sınırsız kullanın sorun çözülsün

ordan gitmiyor hediye ya ben cok denedim ama olmuyor kotayı neden asıyorki anlamadım ben 3g kullanıyorum sen nasıl anladın astıgını

arkadaşlara bu oyunu oynamaları konusunda ısrar ettim etmez olaydım hepsinin kotası aşmış ocaklarına incir ağacı dikmişim:çok üzgünüm::mymeka:

bakın size söylüyorum bunları sonra sizde kızmayın sakın ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim hani şu fv ile alınan zımbırtılar varya onunda hilesini bulmuşlar istediğini alabiliyrsun ama biraz uğraştırıcı hatta çok zor ama alanlar var bir deneyin isterseniz ay tutamadım yine çenemi ama burası farmville paylaşım alanı değil mi.....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Kızlar bişi sorcam 150.000 coinse ev aldımm ev yok ortada stroge de bakıyorum ordada yok puanım gitti ama evde ortada yok help mee??

Eğer tarlana yerleştirmediysen para gitmez çıkıp girsene ..

e bide anlatsaydin nasil yapildigini sengözlerimebaksanab

arkadaşlar bir sorum olacakk ,, bende uzun zaman farmvillede oynadım ,sonra sıkılıp bıraktım ,, şimdi giremiyorum tarlama,,, 2 gün önce kendiliğinden açıldı ,, ama şimdi yine açılmıyor ,,aynı sorunu yaşayan varmı aramızda..

ozlenen bu aralar facete bi sorun var sanırım o yüzden açamamışsındır

bi de hakkaten yaa şu fv hilesi nasıl onuda anlatsaydın arkadaşım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…