öf benim oyun halen açılmıyo mahsül kurudu yaa bana bi yol gösterin ya
kaydirigubbakcemile3valla tam zamanında eklemişim canım kaptık koyunu
tşk cnm opuyorumnanaktanArkadaş sayına göre büyütebiliyosun canım, markette expand farm'den büyütüp büyütemeyeceğini kontrol edebilirsin
canım neden açılmıyo nası hata verio :sinifsinif:öf benim oyun halen açılmıyo mahsül kurudu yaa bana bi yol gösterin ya
supersin hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5
heee kaptım pempiş inegi kaydirigubbakcemile3kizlar anasayfadaki inegi apot e tiklatin alin.. kralice aldi bilenemopuyorumnanaktan
canım istek gönderdim sanakizlar anasayfadaki inegi apot e tiklatin alin.. kralice aldi bilenemopuyorumnanaktan
canım istek gönderdim sana
kabul ettim. ördegindende aldimzemuszemus
Arkadaşlar ben de şimdiye kadar bütün paramı bitirinceye kadar tarla sürdüm yada saman balyası aldım (xp verdiği) için şimdi bi bakıyorum param 5000 coins yanlışmı yaptım acaba :)) komşu arayanlar ben de dahilim.... özelden msj atabilirsiniz..
kız bende eklimmi.
yarın göndereyim canım....kızlar bana at göndermek isteyen olursa kabulumdur
ya kızlar bu tarla kendi kendinemi buyuyor bizmi buyutces nası olcek CADIARZU
güle güle otur canım...bende yarın 60.000 e ev almayı planlıyorum nasip tabiii....
bende aldım bende....kizlar anasayfadaki inegi apot e tiklatin alin.. kralice aldi bilenemopuyorumnanaktan
canım istek gönderdim sana
kızlar mehtap özkan sönmez ekleyin anacım komşu olak
face hata verio üfffffff hiç bi şey yapamaz oldum :sinifsinif:
kızlar tüyolarım varrrrr....
arkadaşlarınızın sayısı kadar arkadaşlarınızın tarla fotolarını çekeceksiniz görevin biri buymuş...
2.si ise hani hediye kutunuz varya gelince hemen sevinip açıyorsunuz..açmayınnnnn... ayrı ayrı hediye biriktirmek te başka bir görev...9-10 biriktirin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?