farzedin kayınpederiniz buraya yazdıklarınız okuyacak:))

isimolmasa

bencil ol, mutlu ol:)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
638
0
26
İstanbul
evet kızlar başlıkda da izah ettiğim gibi, kayınpederi ile sorunları olanını buraya bekliyoruz, en azından içini döküp rahatlamak isteyen, mizahi şekilde dertleşmek isteyen varsa buyurun dökelim içimizi...
farzedin kp niz burayı okuyacak, ona burdan nazik bir dille neler söylemek istersiniz...

ilk ben başlıyım :)

babacık,
tek sevmediğim huyun, kayınvalidenin ağzıyla hareket etmen:)))

Sevgili kayınpederim; sizi her ne kadar sevmesemde saygım sonsuz. Oğlunuza bir kere sarılmayı çok görüp, ilgisiz olmayı üvey evlat gibi davranıp erkek çocuk diye ezmeyi (ablalarına el bebek gül bebek bakmayı) marifet sanıyorsunuz tahminimce. Sizinle hiç iyi anlaşamayacağız! :47:

ben başlıyım sevgili kp bizi elkızı gördüğünü bukadar belli etmek zorundamısın ,bizimle sohbet etmeye bile tenezzül etmez beyimiz,herşeye karışma o niye orda bu niye burda sıkıldım artık bu kaynanalıklarından ,evde bağırıp çağırıp sürekli küfürler etmenden çok rahatsız oluyorum yeter ,daha çok var aklıma gelenler bunlar, oh be rahatladım:ssz:

Sevgili kayınpederim; sizi her ne kadar sevmesemde saygım sonsuz. Oğlunuza bir kere sarılmayı çok görüp, ilgisiz olmayı üvey evlat gibi davranıp erkek çocuk diye ezmeyi (ablalarına el bebek gül bebek bakmayı) marifet sanıyorsunuz tahminimce. Sizinle hiç iyi anlaşamayacağız! :47:

evet malesef evlatlara eşit davranmayan çok...

ben başlıyım sevgili kp bizi elkızı gördüğünü bukadar belli etmek zorundamısın ,bizimle sohbet etmeye bile tenezzül etmez beyimiz,herşeye karışma o niye orda bu niye burda sıkıldım artık bu kaynanalıklarından ,evde bağırıp çağırıp sürekli küfürler etmenden çok rahatsız oluyorum yeter ,daha çok var aklıma gelenler bunlar, oh be rahatladım:ssz:

küfür mü?????? nefret ederim........ senin yanında ediyorsa saygısız adam diyor başka bişey demiyorum...

1.60 lik sevimli bir hobbit olduğunu hep söylemek istedim sana şöyle yanaklarını sıka sıka ama

şimdi sizin oralarda ayıp sayarlar diye içime attım.

Bazen tadından yenmiyor da bazen hafif bi idare baskısı seziyorum sende:34:

Okusanda algılayamazsın gun yuzu gormezsen cok mutlu olacagım.. allah'a havale ettım senı zevkle ızleyecegım sonunu.

Back
X