farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

Benimkisi vefat etti,

allah bana ettiklerinden dolayi seni affetsin..uzulme ardinda bayragini tasiyanlar var seni hic aratmayan evlatlarin var, senin biraktigin yerden onlar devam ediyor..

rabbim sizin gibileri nasil biliyosa oyle yapsin..

Aaah annecim Allah yokluğunu göstermesin iyisin hoşsun ama
Her gün kilometrelerce gezersin o da yürüyerek sonra bacaklarım ağrıyor dersin o bacaklar ne yapsın be anacım, hep hastasın hep şikayet edersin ama gezmeye gelince turp gibisin maşallah :)
Bir de o sakızı gözünü seviyim çıtlatma başkası olsa yemin ederim başını ezmiştim şimdiye kadar.
Oh rahatladım :D

Annecim, iyisin hoşsun da öz annem değilsin işte ya. Ne yapsan gözüme batıyo. El kızıyım ben. Hakkını da yemeyecem, esaslı hatunsun ama, her gün kocamı arama, yemek yediniz mi diye sorma, ne yediniz diye de sorma. Pantolonuma karışma, saaaane! Ne istersem giyerim. Margarinime de karışma. Ben sağlıksız beslenmeyi seviyorum. Zırt pırt şuna Yasin oku buna yasin oku da deme. Sana yok diyemiyom ama hiç de okumuyom. Bunu da bilesin yani :KK69:

Ah benim ufak tefek olan kaynanacigim.. Boyun kadar dilinde ufak olsa ne guzel anlasiriz :) Sen inat ben inat cok uyumluyuz ya hu :D Senin beni sevemedigin gibi bende bi turlu seni sevemedim be :))

Tutusuyorsun dimi torun geliyor diye..
ahh ahh ne yüzle çıkacaksin karşıma
hiç diyor musun kendine şu dilimi biraz tutsaydim biraz insan olsaydım diye.
Sen var ya sen Allah seni bildiği gibi yapsın ben seni Allah a havale ettim kadın.
Ben yavrumu karnımda bildiğim hissettiğim ilk gün anladım senin annelikle uzaktan yakindan ilgin olmadığını. Allah sana pırlanta gibi evlat vermişti değerini bilemedin. Allah sana vicdan merhamet versin. sanma ki yine öyle aptal gunlerime döneceğim sen bizi rüyanda bile zor görürsün . Sana karşı içimde ki bu nefret hiç bitmeyecek hiç bir yaptığını unutmayacağım asla asla

evet kızlar başlıkda da izah ettiğim gibi, kayınvalidesi ile sorunları olan çok kadın var, ve her geçen gün buraya dert yanan dertlerine derman arayan bayanlar var şüphesiz...
belki bu olmayacak ama, en azından içini döküp rahatlamak isteyen, mizahi şekilde dertleşmek isteyen varsa buyurun dökelim içimizi...
farzedin kv niz burayı okuyacak, ona burdan nazik bir dille neler söylemek istersiniz...

ilk ben başlıyım :)

sevgili annecim, her nekadar düşünceli samimi ve içten olmaya çalışsanda, yönetici ruhun yüzünden, çok sıkıntı veriyorsun,
keşke herkes kendi evinden sorumlu olsa da kimse kimseye karışmasa, herkes hayatına baksa ve kimse kimseye müdahele etmese dimi? :)

ALLAH BELANI VERE SAYIN VALİDE SEVDİĞİM İNSANDAN ETTİN BENİ AYILIP BAYILDIN ŞİMDİ YİNE BAYIL EMİ..!

Aynur teyze olarak tanımıştım bir zamanlar seni...

ne çok sevmiştim...

hemen kızım deyivermiştin ; bağrına basmıştın...

hep arayıp sordun...

sonunda kayınvalide değil AYNUR ANNEM oldun..

çok seviyorum seni..

saflığını şefkatini hamaratlığını...

wats up' dan bile fotolaşmak ne büyük farklılık :)

özledim çıkın gelin artık

en son yaşadığımız gerginliğe rağmen birşey yok gibi davranman hayra alamet değilde hadi bakalım ne çıkacak altından.

Sevgili Kayınvalidem;

böyle güzel evlatlar yetiştirdiğin için,
her ne kadar beni ilk başlarda istemesen de, evlendikten sonra kendi kızından ayırt etmediğin için,
bugüne kadar bana bir gün olsun kötü bir laf söylemediğin için,
ogluma ve kızıma çok iyi baktıgın için,
kendi kayınvalidenden çok çektiğinden gelinlerim çekmesin diye yine kendini feda ettiğin için,
evlatlarının mutlulugunu her şeyden üstün tuttugun için,
huzurumuzun bozulmasından çok korktugun için,

ALLAH SENDEN VE KAYINPEDERİMDEN BİN KERE RAZI OLSUN :)

HERKESE SİZLER GİBİ KAYINVALİDE KAYINPEDER NASİP ETSİN :)
sende art niyetsiz olduğun,ve yapılanları anlayabildiğin için rabbim huzurunu bozmasın

Kızım kızım deyip alttan alttan laf sokuyorsun ya, kendi kızın için bizim huzurumuzu bozuyorsun ya, önce kızın damadın sonra oğlun en son biziz ya, her gördüğünde yok zayıflama kilo al diyip duruyorsun ya saygıdan ağzımı acıp birsey diyemiyorum ama sabrımı zorlama ey kadın.
he birde kilo al alınca rengin açılır diyorsun o lafına g...tüöle gülüyorum. kilolu damadın benden esmer o niye açılmamış diyesim geliyor ama susuyorum.
susuyorum cunku oğlunu çokkk seviyorum. nolur benim sabrımı zorlama, lütfen.
kaynanandan çok çekmişssin, inşallah bir gün gelin olarak değil de kızın olarak kabul edersin. sana kinli değilim sadece sen laf soktukça beni mutsuz ettikçe soğuyorum senden. yapma !

Gününü göreceksin sen gudubet kadin ben degil sen dayadin merdiveni ben gencim benim cocuklarim olacak hani onlarin babannesi olmayacakmissinya merak etme onlarin babanneesi oldu benim icin zaten 5 yildir bitirdin beni sen kendine gelin degil hizmetci tutmaliymissin her isini yaptim daha sen gorme yok ben sana sunu yaptim bunu yaptim al evini basina çal ben kocami seviyorum oda beni seviyor bizi ayiramayacaksin basaramayacaksin biz ne zorluklarla evlendik 5yildir sana katlaniyorum ama sen goreceksin cadi kadin oyunculukda 1 numarasin valla milletin yaninda nasil melake ayagina yatiyosun seytan yuzunu bize gosteriyorsun damatin ardindan dedikodu yapiyosun yuzune guluyosun ne bicim bi insansin sen kaynana ee tabi kocani kapiya gecirmeyi bile benden ogrendin catla ortandan kaynana oglun beni cok s3viyo gerci sen onu benmle nisanlanndigindan beri uvey ana muamelesi yapiyorsunya gudubet aksama kadar yiyip yiyip kocamida gorunce hasta numarasi yapmiyomusun sen artik guluyorum bu hallerine kaynana sana bastan saygi gosterdigim hurmet gosterdigim icin kendime kiziyorum ben tabii yemekleri yap onune koy topla cay getir camasir topla utu yap ev temizle ise gitt tabi elimi cekince senin hizmetciliginden benden kotusu yok demi iyisin kaynana cok iyisin ama biricik kocamda senin yuzunu gorduya cok sukur Allahim a birgun bile seni sikayet etmedim kaynana Allah razi olsun anamdan babamdan beni boyle yetistirdiler ama sen hergun bikmadan usanmadan kiskirtmaya calistigin icin oda anladi herseyi kaynana kaynana kaynar kazana:KK62:

Herkesin kocası anasının gerçek yüzünü gördü anladı da bi benim öküz anlamadı kaynana bile demek gelmiyor içimden sana ana kelimesi var içinde onu haketmiyorsun sen kızına başka bana başka konusuyorsun kızına komşu edin gez 8sene çocuk yapma yıpranma bana da napcan komşuyu ben varım doğur tabi çok doğur diosn tuhafsin bizi ogkumla ayiramayacksin diosn bak başka Kaynanalar bosatio ben bosatmiorm diosn bosancaksan bırak çocukları git diosn ya kasıtlı yapıyorsun oğlundan senden yana senin tohumun çünkü vicdan merhamet yok döver sover EE kadin bekle zamanı var elbet Rabbim seninde belani saracak başına kicina ben huzurluyum artik çünkü denedim çok bekledim sabrettim ahiretim için çocuklarım için ama çok zorladin bitsin istedin oğlunu isledin simdi ben huzurla gideceğim oğlunu bi tarafina sokabilirsin..

Torunun olduktan sonra beni de insandan saydığın, benim de bir insan evladı olduğumu anladığın, ancak benim kafasına saksı mı düştü de böyle 180 derece döndü acaba bi planı mı var diye düşünmeden edemeğim canım kayınvalideciğim;
Accık da ota b*ka karışmayıversen de beni, bebeğimi, eşimi ve yuvamı artık bana bıraksan beni ne kadar mesut edersin inanamazsın :)
Edit: lütfen artık evinde kullanıp kullanıp sıkıldığın eşyalarını bana postalamaktan vazgeç. Ordan eskici gibi mi görünüyoruz acep ?

Kızım kızım diyip durduğun sarılıp öptüğün bağrına bastığın gelinini sen kendin kaybettin. Al oğluşunu bağrına bas. Hep zaten onu istiyordun yanında. Şikayetlenmezsin de artık. Huzurunda kaçmaz. Bundan sonra nasıl hayat bekliyor oğluşunla sana çok merak ettim doğrusu. Ama benim gibi bir gelin daha karşınıza asla çıkamayacak ve yerimi çooook arayacaksınız...

Back
X