Faşistlerden insanlık dışı hashtag

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
20-07-2015 16:KK17:00

fasistlerden-insanlik-disi-hashtag.jpeg

(İleri-Haber Merkezi) Twitter'da başlatılan çirkin hashtag sosyal medyada büyük tepki topladı. "SuruçtaŞenlikVar" hashtaginin altına atılan tweetlerde insanlık dışı mesajlar yer aldı. Atılan tweetlerin çoğu, anonim hesaplar tarafından atıldı. Tweetlerde Kürt düşmanı ifadelerin yanı sıra, sosyalistlere dönük ifadelerde bulunuyor. Pek çok ifade TCK 216'nın "Halkı kin veya düşmanlığıa tahrik veya aşağılama" unsuru taşıdığı açıkça görülüyor.

fasisttag.JPG

fasisttag2.JPG

http://m.ilerihaber.org/fasistlerden-insanlik-disi-hashtag/18926/

şenlik! kim bu insanlar?
Çocuğumuzun öğretmeni, mahalle bakkalımız, kapıcımız, üst kattaki mühendis adam, apartmana aşure dağıtan teyzenin üniversite öğrencisi oğlu, 10 senedir görmediğimiz kuzenimiz, sadece adını bildiğimiz bilmemkim eniştemiz. Biziz yani. Sen ben, senin benim arkadaşlarım değil belki ama birilerinin arkadaşları. Hep beraber yaşıyoruz.

Aferin Karıştırın iyice karıştırın ortalığı yetmedi daha fazla :KK14:
O şunu dedi bu bunu :KK14:
Amerika israil Almanya hepsi ellerini ovuştururarak bizi izliyor şuanda :KK62:

Bu tagları atanlara sorarsak neden üzülmediklerini, onlardan neden nefret ettiğini kendisi bile açıklamayacak seviyede olan insanların yazıkları yazılar.. Atatürk ülkemizi bunlara emanet etmiş..
Oradaki insanların elinde silahmı vardı? sadece kürtlermi vardı? kime ne zararlardı vardı..
nefret duygusu, bilinçsizce ruhumuza işlemiş.. sırf kürt diye kundaktaki bebekten nefret edecek insanlar bunlar..
suruçtakiler öldü ama onların insanlığı ölmüş.. üzülmemek normal belki ama insan olamamak daha bir anaormol...

Faşistlik sadece tek bir etnik kökene değil tüm insanlığın yaptığı bir ayrımdır.Am herkez işine geleni görür işine gelmeyene sessiz kalır bu kafa bu zihniyet değişmeden bu barış olmaz

insanlarımızın yüzünü goreli çok uzun zaman oldu.
bize ilkokulda ogretilen turk milleti masallarına inanmayalı da.

Yaziyorum yaziyorum siliyorum.. Allah hesabini sorsun bu sozlerin..
O bedenlere bakıp nasıl böyle seyler soylerler?
Hepsine dava acilsin hepsine..
Ama sanmıyorum tabi. ....

Bu fotoda"önder apo nun özgürlüğü tüm halkların özgürlüğüdür." yazıyor. Sonra facebook'taki paylaşımlarda kendilerine ülkücü denilen (olup olmadığını bilemem) , ölümleri haklı görüyor vs yani demem o ki siyasetinizi o kadar masum ve iyi niyetli insanlarla kirletiyorsunuz ki bu yüzden masumiyeti kirleten herkese lanet olsun.
11781605_269242496579858_7634629681632360048_n.jpg

Türkiye üzerinde bu oyunu oynayanlar ellerini ovusturuyor şimdi ..
Herkes duyarlı davransa keşke. .ama yok içerden bu tahrikler oldukça...
Bu bitecek yenisi gelecek..

20-07-2015 16:KK17:00

fasistlerden-insanlik-disi-hashtag.jpeg

(İleri-Haber Merkezi) Twitter'da başlatılan çirkin hashtag sosyal medyada büyük tepki topladı. "SuruçtaŞenlikVar" hashtaginin altına atılan tweetlerde insanlık dışı mesajlar yer aldı. Atılan tweetlerin çoğu, anonim hesaplar tarafından atıldı. Tweetlerde Kürt düşmanı ifadelerin yanı sıra, sosyalistlere dönük ifadelerde bulunuyor. Pek çok ifade TCK 216'nın "Halkı kin veya düşmanlığıa tahrik veya aşağılama" unsuru taşıdığı açıkça görülüyor.

fasisttag.JPG

fasisttag2.JPG

http://m.ilerihaber.org/fasistlerden-insanlik-disi-hashtag/18926/
Hiç bitmicek biz burda boşuna dostluk, anlayış, birlik, beraberlik, diyoruz ..

Türkiye üzerinde bu oyunu oynayanlar ellerini ovusturuyor şimdi ..
Herkes duyarlı davransa keşke. .ama yok içerden bu tahrikler oldukça...
Bu bitecek yenisi gelecek..
Katılıyorum
Sabahtan beri bunları anlatmaya çalışıyorum ama anlamak istemiyorlar malesef
Allah korusun vatanımızı milletimizi masum insanları

Çocuğumuzun öğretmeni, mahalle bakkalımız, kapıcımız, üst kattaki mühendis adam, apartmana aşure dağıtan teyzenin üniversite öğrencisi oğlu, 10 senedir görmediğimiz kuzenimiz, sadece adını bildiğimiz bilmemkim eniştemiz. Biziz yani. Sen ben, senin benim arkadaşlarım değil belki ama birilerinin arkadaşları. Hep beraber yaşıyoruz.

nutuk da yazan olayların kahramanlarının torunları.

dini ya da siyasi düşüncesi ne olursa olsun, bu olaya şenlik diyen zihniyeti anlayamıyorum

X