- Konu Sahibi fataldanger
-
canım arkadaslık talebimi kabul edermisin
canım arkadaslık talebimi kabul edermisin
canım bendede senınkıne benzer problem var ama benım uzerınden 15 ay gectı artık degısmeyecek kesın benı 3. amelıyat bekler ,ama senın daha yenı umarım sıslıklerdendır ve gecer gecmıs olsun cnmm kendıne dıkkat et.
ameliyata kbbci girdigi halde nefes sorunu kötülesti mi. :S
Merhaba kızlar,ben dört buçuk ay evvel ameliyat oldum.revizyon ameliyatıydı.kbbci ve plastik cerrah beraber girdi ve burnum eskisinden daha beter hal aldı.nefes problemim kat kat arttı,bununla beraber görüntüsü daha kötü hale geldi.ya doktor kendi dedi burnun çok kalın incelteceğiz ama belirgin bir şekilde eskisinden daha kalın burnum şuanda ,çok daha büyükve üstelik yamuk.psikolojim mahvolmuş durumda.albümümde iki halimin de fotoğrafı var.bu durumda ne yapmalıyım?doktora dava mı açmalıyım?bana yol gösterin arkadaşlar,albümüm özeldir davet attın kabul ederim.ama sadece yorum yapıp yol göstereckler eklesin lütfen.
cnm hangı doktor acaba bende bekle 6 ayı derım en azından doktorun soylucek babanesı o9llmasın
yok zaten doktor kabul ediyor sorunu.düzeltiriz diyor yazın altı ay geçtikten sonra..sorun şu ki ilkini kötü yapana ikinci kez gidilir mi?bence mantiksiz
Merhaba kızlar,ben dört buçuk ay evvel ameliyat oldum.revizyon ameliyatıydı.kbbci ve plastik cerrah beraber girdi ve burnum eskisinden daha beter hal aldı.nefes problemim kat kat arttı,bununla beraber görüntüsü daha kötü hale geldi.ya doktor kendi dedi burnun çok kalın incelteceğiz ama belirgin bir şekilde eskisinden daha kalın burnum şuanda ,çok daha büyükve üstelik yamuk.psikolojim mahvolmuş durumda.albümümde iki halimin de fotoğrafı var.bu durumda ne yapmalıyım?doktora dava mı açmalıyım?bana yol gösterin arkadaşlar,albümüm özeldir davet attın kabul ederim.ama sadece yorum yapıp yol göstereckler eklesin lütfen.
yok zaten doktor kabul ediyor sorunu.düzeltiriz diyor yazın altı ay geçtikten sonra..sorun şu ki ilkini kötü yapana ikinci kez gidilir mi?bence mantiksiz
böyle arkadaşlık yolluyosunuz,yorum falan yapıp destek olmak yok sadece kişisel merakınızı gideriyorsunuz gıcık oluyorum oyüzden sildim seni de,gidin internetten fotolara bakın,bana davet falan atmayın
arkadaşım ben gitmezdim gibime geliyor doktoruna bağlıyorsam bu sorunları.fotoğraflarını görmedim teklif yolladım kabul edersen görebilecem.
korktum valla bu mesajını okuyunca,epey kızmışsın.arkadaşlarda yardımcı olmuşlar aslında biraz mesaj yazarak.
Arkadaşlık davet ettim canım.Önce bir resimlerine bakalım sonrada deneyimli ve 3. ameliyatını bugün olmuş ve hemen hemen tüm sorunlaru yaşamış biri olarak sana yardım etmeye çalışacağım.Umarım düşündüğüm tarzda birşeyler yoktur albümü görmeliyim.Sıkma canını.
fataldanger msj sayisindan dolayi özel msj atamiyorum.
batik dedigim yani resimde sol taraf orta kisim ice dogru batmis sanki bilmiyorum anlatabildim mi
ilk resimle iki resim arasinda pek fark yok bana göre ameliyatta pek birsey yapilmamis malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?