fataldanger Burun Estetiği Ameliyatı

canım bendede senınkıne benzer problem var ama benım uzerınden 15 ay gectı artık degısmeyecek kesın benı 3. amelıyat bekler ,ama senın daha yenı umarım sıslıklerdendır ve gecer gecmıs olsun cnmm kendıne dıkkat et.

teşekkür ederim umarım öyledir ama sanmıyorum gerçekten aşkaşk..

ameliyata kbbci girdigi halde nefes sorunu kötülesti mi. :S

aynen ..buyüzden çok büyük pişmanlık yaşıyorum.yani madem nefes düzelmicekti bari görüntüsünün muntazam olması için plastik cerraha olsaymışım..kafamı çok vurdum duvarlara ama geç artık...

cnm hangı doktor acaba bende bekle 6 ayı derım en azından doktorun soylucek babanesı o9llmasın

yok zaten doktor kabul ediyor sorunu.düzeltiriz diyor yazın altı ay geçtikten sonra..sorun şu ki ilkini kötü yapana ikinci kez gidilir mi?bence mantiksiz

ben kesinlikle iki kez ayni doktora olmazdim ki senin burnunda baya sorunlar olusmus. revizyon icin daha iyi bir doktora ihtiyacin var.

fotoğraflarını görmedim ama bende aynı durumdayım canım burnum kalın banada incelticem demişti aslında kemiği inceltmiş bunu elimle dokununca anlıyorum ama neden küçülmüyor kibarlaşmıyor hala diye üzülüyorum inşallah ödemdirde rahatlarız bu arada fotoğraflarını görmeme izin verirsen daha rahat yorum yapabilirim

yok zaten doktor kabul ediyor sorunu.düzeltiriz diyor yazın altı ay geçtikten sonra..sorun şu ki ilkini kötü yapana ikinci kez gidilir mi?bence mantiksiz

ya valla aynı şeyi bende düşünüyodum şimdi diyoki 7.ayda burun ucu mesafesini kısaltcam diye bana sormadan etmeden biz öyle düşündük diyo abiml, siz öyle düşündünüzde bana sordunuz mu diyecektim ,sanki ilkinden çok memnun kaldım 2. yide size yaptırcam bide şöyle bi durum var ben hiç 2.de düzelen görmedim 3-4 giderse nolacak yaa çok korkuyorum napcaz böyleeee....

arkadaşım ben gitmezdim gibime geliyor doktoruna bağlıyorsam bu sorunları.fotoğraflarını görmedim teklif yolladım kabul edersen görebilecem.

böyle arkadaşlık yolluyosunuz,yorum falan yapıp destek olmak yok sadece kişisel merakınızı gideriyorsunuz gıcık oluyorum oyüzden sildim seni de,gidin internetten fotolara bakın,bana davet falan atmayın

korktum valla bu mesajını okuyunca,epey kızmışsın.arkadaşlarda yardımcı olmuşlar aslında biraz mesaj yazarak.

yokyok ben onu bir arkadaşın mesajına ithafen yazmıştım,silinmiş engelli üye olduğu için.şeydediki fotoları görürsek yorum yapabiliriz,kabul ettim ama tık yok yani sadece meraklarını doyurmak için bakacak foto arıyolar.sen alınma.ben onu bir kişi için dedim

bende 3. ameliyat düşünüyorum kime oldunuz acaba

arkadaşlar üstelik siz de gördünüzmü fotolarda,burnum eskisinden daha yamuk.ucu eskisine oranla daha sola doğru kayık

fataldanger msj sayisindan dolayi özel msj atamiyorum.
batik dedigim yani resimde sol taraf orta kisim ice dogru batmis sanki bilmiyorum anlatabildim mi
ilk resimle iki resim arasinda pek fark yok bana göre ameliyatta pek birsey yapilmamis malesef.

bu durumda ne yapmalıyım?sonuçta ameliyat sonrası bir sürü ızdırap falan.hakkımı hukuki yollarla arayamaz mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…