Ya Allah ya sabır He doğayı kendileri seviyor o kadar seviyorlar ki sağolaunlar derelerimiz kurudu hes' lerden. Resmen çocukların kafasına bakın Kuran' ı sevmiyorlar bunlar kafir doğayı da sevmiyorlar zaten diye işliyorlar,sen doğa deyince, geçen MEB in yaptığı teog denemesi aklıma geldi
Eki Görüntüle 1513062 doğru cevap A olarak nitelendirilmiş yani Kuran ve doğa sevmiyorlar :/
sonra din kültürü dersi zorunlu olmasın seçmeli olsun teogta soru çıkmasın deyince, uzaydan gelmiş muamelesi görüyorum
allahım bu nasıl bir sorudur yahusen doğa deyince, geçen MEB in yaptığı teog denemesi aklıma geldi
Eki Görüntüle 1513062 doğru cevap A olarak nitelendirilmiş yani Kuran ve doğa sevmiyorlar :/
sonra din kültürü dersi zorunlu olmasın seçmeli olsun teogta soru çıkmasın deyince, uzaydan gelmiş muamelesi görüyorum
İçlerinde dogdum büyüdüm.. Babannem rahmetli hep aleviye gelin edin derdi canım benım.. anne tarafımda biokadar karşı cıktı. malesef şimdi damatlarını benden cok severler. gelin geldiğimde daha iyi anladım ki merhamet , hak , hukuk konusunda malesef benim diyen sünniden daha dürüstler..
Bunun malesef muslumanlikla alakasi yok. Boyleleri yüzünden dinden dönen yada yanlis bilenler oluyor malesef.. döl israflari bunlar..Bu yaşanan olay benim için ' gerçek islam nedir?' sorusunun cevabıdır.
Ayy sagolsun valla canım kocam.. hak hukuk uzerine tanimam valla. Illaki onlarinda kotusu vardır ama dediğin gbi cok insanlar..Aynen ben de aleviyle evlencem gibi duruyo su an... cok adaletliler genelde durustler bi de cok humanistler.
pek guzel yazdinfatih tezcan senin lokumunu ben gönderirim yanında kına da ister misin
Sorma sinirlerim zipladi bu fatih tezcan in ilk densizligi de degil bundan bikac ay once peygamberimizede uygun olmayan birseyle itham etmisti tam hatirlamiyorum ne dediginipek guzel yazdinyaww
evlaaefeYapilan buyuk saygisizlik kimin icin yapilsada olumun pesine zafer ilani lokum..ayiptir...Bir iki terbiyesizin yaptigi ahlak disi hareket evet ama bunu muslumanliga baglamak ve laf etmek agir.Curuk yumurtalari atin artikk atin.3 5 kendini bilmezle muslumanliga laf etmek buyuk bir saygisizliktir.
yavaşş..
evlaaefe
kimin için yapılsada.
şunu bana bir açıklar mısın.
ölsünler iyide bunu yapmak yanlışmı demek bu. haa resmen o demek
evet...
öldür güzel ha iyi yaptınızda bunu göze sokmak olmadı demek resmen
cümleyi tekrar oku queenAy ben anlamadim nasil yani okypete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?