Fatih Dağdelen revizyon?

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
98
Salih Emre Üregene ameliyat oldum fakat memnun değilim çok büyük geniş kaldı önden ve asimetri var. İlkay Hüthüt, Bülent Tekerekoğlu ve Fatih Dağdelenle görüştüm, bir tek Fatih Dağdelen yapmaya olumlu yaklaştı diğerleri elleme boşver dedi. Kendisine revizyon olmalı mıyım burun estetiği olan ya da çevresinde olan var mı kızlar?

İstanbulda önden daraltma konusunda iyi olan revizyon iyi yapan başka doktor önerisi olan varsa alabilirim kızlar 🙏🏻🙏🏻

Ben cok goruyorum fatih beyin yaptigi burunlari bana guvenilir geliyor. Revizyona ne fiyat verdi size

resim atar mısınız bende üregene olacağım hiç mi beğenmediniz

yani yanlış anlamayın ama fatihbeyin burunları güzel değil.

Üregen'i ben de beğeniyorum, onu düşünüyordum. Öncesi/sonrası fotoğraf atma imkanınız var mı? Bir de burnununuz simetrikti de ameliyattan sonra mı asimetri oluştu?

Salih Emre Üregene ameliyat oldum fakat memnun değilim çok büyük geniş kaldı önden ve asimetri var. İlkay Hüthüt, Bülent Tekerekoğlu ve Fatih Dağdelenle görüştüm, bir tek Fatih Dağdelen yapmaya olumlu yaklaştı diğerleri elleme boşver dedi. Kendisine revizyon olmalı mıyım burun estetiği olan ya da çevresinde olan var mı kızlar?
Fatih Dağdelen’e hiçbirşey yaptırma.

furkan certel. Kendisi benim doktorum.

Ben oldum memnunum .Bir çok arkadaşımda kendisine oldu onlar da memnun.

Önerebilirim.

Fotograf gönderebilir misiniz rica etsem ?

Ben kendi doktoruma görüşmeye gittiğimde doktorun odasından bi kadın çıktı, burnunu kendi doktoruma yaptırdı sandım ve bu yüzden neredeyse vazgeciyordum ameliyattan. Kime yaptırdığını sorduğumda fatih dagdelen dedi. Üzgünüm ama burnunda aşırı çökme ve yamulmalar vardı. Revizyon için görüşmeye gelmişti.

Back
X