tabiki hayır asla da gitmem olmaz dediği çocuk 17 aylık@Ekim2015 merhaba. Şuan Fatih Şendağ'da mı devam ediyorsun arkadaşım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki hayır asla da gitmem olmaz dediği çocuk 17 aylık@Ekim2015 merhaba. Şuan Fatih Şendağ'da mı devam ediyorsun arkadaşım?
arkadaşım iyi güzel diyorsun da tahlil yapmadı test yapmadı ameliyat kararını nasıl aldı anlamadım aynen kurduğumuz diyalogArkadaşlar kendisine 6 aylik evliyken gittim tum dr lar kist yüzünden çocuğun olmaz ameliyat ol dediler bu adamın adını duydum ve gittim hay gitmez olsaydim evet kist var ama bu 7 bin ameliyat parası istedi 530 muayene parası istedi imkansiz dedi cocuk olmaz dedi test falan yapmadı baktı sadece bana kisirsin dedi 6 ayda nasil anladı bilmiyorum kısır teşhisi 12 aydan önce koyulmaz olmadım ameliyat sonuç olarak bi gün hamile oldugumu ogrendim doğuma girene kadar inanmadım psikolojik cok bozuktu ama simdi kizim 10 aylik ve sağlıklı bi bebek bu kişi para için ameliyat ediyor benim kist sag over. Soldan hamile kalmis olabilirim annem doğuştan tek yumurtalık sahibi 3 cocuk doğurdu her sey para degil ben hiç ama hiç memnun değilim
Arkadaslar merhaba...fatih hoca ile istanbulda tedavisini devam ettiren var mi aranizda? Ya da daha once gitmis olan ? Yardima ihtiyacim var
Merhabalar.oncelikle cevap icin tesekkur ederim ama hersey icin cok gec:) ameliyat olmak icin arastiriyordum ama ameliyati olali epey zaman gecti:)umarım geç olmamıştır tesadüfen gördüm sorunuzu. ben fatih hocadan çok memnunum. kendisi atakent acıbademde iken gittim. cok sukur gebeyim şu an. fakat taksim acıbadem'e geçtiği için ve bana çok uzak olduğu için artık devam edemeyeceğim. bana her zaman güven verdi. elimde bir sayfa dolusu soru ile gittiğimde sabırla hepsini yanıtladı. :)
seviyoruz kendisini... yolu açık olsun..
Merhabalar.oncelikle cevap icin tesekkur ederim ama hersey icin cok gec:) ameliyat olmak icin arastiriyordum ama ameliyati olali epey zaman gecti:)
Merhaba;Fatih ŞENDAĞ bence işinde çok başarılı kesinlikle tavsiye ederim.Bende miyom,kis ve bağırsak yapışıklığı vardı ve miyomum çok krıtik bir yerdeymiş amaliyatımı Fatih bey yaptı çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.Aynı zamanda başka doktorlar miyom ameliyatından sonra çocuğun olmaz demişlerdi miyomun yerinden dolayı Fatih bey olur dedi ve hamileyim.