fatih şendağ hastalarından bilgi istiyorum

Arkadaşlar kendisine 6 aylik evliyken gittim tum dr lar kist yüzünden çocuğun olmaz ameliyat ol dediler bu adamın adını duydum ve gittim hay gitmez olsaydim evet kist var ama bu 7 bin ameliyat parası istedi 530 muayene parası istedi imkansiz dedi cocuk olmaz dedi test falan yapmadı baktı sadece bana kisirsin dedi 6 ayda nasil anladı bilmiyorum kısır teşhisi 12 aydan önce koyulmaz olmadım ameliyat sonuç olarak bi gün hamile oldugumu ogrendim doğuma girene kadar inanmadım psikolojik cok bozuktu ama simdi kizim 10 aylik ve sağlıklı bi bebek bu kişi para için ameliyat ediyor benim kist sag over. Soldan hamile kalmis olabilirim annem doğuştan tek yumurtalık sahibi 3 cocuk doğurdu her sey para degil ben hiç ama hiç memnun değilim
arkadaşım iyi güzel diyorsun da tahlil yapmadı test yapmadı ameliyat kararını nasıl aldı anlamadım aynen kurduğumuz diyalog
-şu andan itibaren ameliyat sürecindesin bu kist bağırsak ve rahime yapışık onu almazsam gebelik gerçekleşemez
+dr bey yani bu ameliyat şart mı olmazsam çocuk olmayacak mı
-tabi ki şart sen çocuk istemiyor muydun
+başka yol yok mu
-eşinin sprem testini yapalım olmadı tüp bebek yaparız ama sen doğal yolla gebe kalamazsın

bu konuşma geçti bende düşündüm tüp bebekle oluyorsa neden ameliyat ol diyor abartıldığı kadar bi madah değil bence.. ayrıca duruma bakılırsa dr açısından şanslı olan sizsiniz bence beni muayene ederken gününde değildi belki de çünkü büyük saçmaladı

Arkadaslar merhaba...fatih hoca ile istanbulda tedavisini devam ettiren var mi aranizda? Ya da daha once gitmis olan ? Yardima ihtiyacim var

Arkadaslar merhaba...fatih hoca ile istanbulda tedavisini devam ettiren var mi aranizda? Ya da daha once gitmis olan ? Yardima ihtiyacim var

umarım geç olmamıştır tesadüfen gördüm sorunuzu. ben fatih hocadan çok memnunum. kendisi atakent acıbademde iken gittim. cok sukur gebeyim şu an. fakat taksim acıbadem'e geçtiği için ve bana çok uzak olduğu için artık devam edemeyeceğim. bana her zaman güven verdi. elimde bir sayfa dolusu soru ile gittiğimde sabırla hepsini yanıtladı. :)
seviyoruz kendisini... yolu açık olsun..

umarım geç olmamıştır tesadüfen gördüm sorunuzu. ben fatih hocadan çok memnunum. kendisi atakent acıbademde iken gittim. cok sukur gebeyim şu an. fakat taksim acıbadem'e geçtiği için ve bana çok uzak olduğu için artık devam edemeyeceğim. bana her zaman güven verdi. elimde bir sayfa dolusu soru ile gittiğimde sabırla hepsini yanıtladı. :)
seviyoruz kendisini... yolu açık olsun..
Merhabalar.oncelikle cevap icin tesekkur ederim ama hersey icin cok gec:) ameliyat olmak icin arastiriyordum ama ameliyati olali epey zaman gecti:)

Merhaba Arkadaşlar Fatih Şendağ da 2 kere tüp bebek yaptırdım ve bin pişmanım kendisi kadın hastalıkları alanında evet prof. ama tüp bebek alanında ise asla değil. ben iki denememi de orada yaptım bir kere asla fatih hoca kontrol aşamasında gelmedi toplama da ve transferde yüzünü gördüm. Olumsuz oldu ikisinde de açıklamayı bize dosyamızı yanımızda bakarak açıkladı alanında iyi değil paranıza yazık günah ben asla tavsiye etmem. bir kere tedavi öncesi yumurtalıkları baskılayıp doğum kontrol hapı verdi sornasında biostren kullandırdı yumurta oldu ama kalitesizdi. yumurta rezerv azlığı var dediler ama 3.denememde tam 15 tane büyük sağlam yumurta topladılar ve 10 tane de küçük vardı nasıl rezerv az oluyor. Fatih hocada asla gelişen yumurta sayım 8 in üzerine çıkamadı ve döllenen yumurtam 2 tane çıktı ki kalitesiz dediler. neymiş kamera ile izliyorlarmış falan filen hepsi tırt ve ve ve size bana yapılan kazığı da söyleyim. biz salak gibi 3.denemeyi de orada düşünüyorduk bize dediler ki en son çare embriyolara gen tahlili yapıcaz yumurta başı 300 dolar sonra bilmemne parası olacak falan toplam 18,000 TL ye fiyat biçtiler ve bunu da biim yanımızada karar verdiler hani bunlarıda deneyelim diyerek para kopartmak açamları ve sonra ne oluyorsa Fatih hoca hastaneden ayrılıyor ve hastane bize haber bile vermiyor biz kurban gibi bekliyoruz bir hastadan duyuyorum ayrıldığını. hastaneyi arıyorum diyorlar ki aa wvet ayrıldı ama Elif hoca da alanında iyi o yapacak ulan ben para veriyorsam ELif hoca niye yapsın daha önce hiç tüp bebek bile yapmamış sadece transferde ulstrosn tutan kişidir kendisi. siz siz olun asla ama asla acıbadem e gitmeyin.

Tüp bebek konusundaki uzmanlığını bilmiyorum maalesef.. Benim yumurtalıklarım çok çalışıyordu o yüzden gitmiştim. Bir de bir doktor kistin var demişti, Fatih hoca kist olmadığını söyledi ve haklı çıktı. ben memnundum yani... Tedavi olup sonuç alamayanlara çok üzüldüm inşallah kısa zamanda mutlu haberi alırlar..

Fatih hoca kadın hastalıkları tedavisinde iyi olabilir ama asla ve kattiyen tüp bebek denemeyin. Başka hastanede ilk denemem çok sukur allahima şuan hamileyim. Rezerv azlığı var cocugun olmaz dediği adam 20 tane yumurtam oldu.asla tavsiye etmem acıbadem para yiyor

Kızlar miyomum var ve çok kararsızim korkuyorum.fatih sendaga miyom ameliyati olan varmı.acik yada kapalıfarketmez.lutfen yardımcı olurmusunuz.

Herkese merhaba hala birileri belki burayı görüp yazar :) benim kardeşimin çok büyük bir kisti vardı kimsenin açık bile zor yapılır dediği yumurtalıklarının alınması gerekir dediği ameliyatı fatih bey kapalı yöntemle yaptı evet çok yüksek fiyatları var ama hayat kurtardı çok memnunun kist için en iyi doktor kendisi . Şuan ben tüp bebek denemeyi düşünüyorum tüp bebek yaptıran varmı bu konuda çok kararsızım nasıldır tüp bebek yapımı? Benim belirsiz sebep olmasına rağmen ilk denemem olumsuz oldu yumurta kalitem düşükmüş

Tüp bebek yapımından Fatih'ten uzak dur, ilacı basıyor hormonlarını bastırıyor ve ilgilenmiyorlar sırf para alıyorlar, ben iki kere denedim ortada hiçbir şey yokken tutmadı, 3.denemede ise beni denek gibi kullanacaktı yok emriyo DNA si yok rahme çizik 20.000 TL para çıkarttı, Lara kara bu kadar parayı nasıl bulacağız derken Allah yüzümüze güldü. tam bir ay kala apar topar hastaneden ayrılmış haberde vermediler sonra ben şişli memorial da başladım en az doz ile tedavim oldu ve hiç olmayacak kadar yumurtam gelişti ayrıca 6 tane de donduruldu ve şuan 5 aylık hamileyim.cok şükür. Fatih ten uzak dur parana emeğine umuduna yazık. Benim.psikolojimi bozdu karı koca ikisi de umudumu kaybetmişken bebeğime kavustum

merhaba arkadaşlar, şuanda güncel olarak fatih şendağ hastası olan var mı acaba? tüp bebek için değil. sağ tüpümde sıvı tespit edildi alınması gerekiyormuş ancak ameliyat için doktor araştırıyorum ve birde fatih beye görünmek istedim. bilgilerinize ihtiyacım var .

Fatih ŞENDAĞ bence işinde çok başarılı kesinlikle tavsiye ederim.Bende miyom,kis ve bağırsak yapışıklığı vardı ve miyomum çok krıtik bir yerdeymiş amaliyatımı Fatih bey yaptı çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.Aynı zamanda başka doktorlar miyom ameliyatından sonra çocuğun olmaz demişlerdi miyomun yerinden dolayı Fatih bey olur dedi ve hamileyim.
Merhaba;
Uzun zaman olmuş yazalı ama ben de sizinle benzer şeyleri yaşıyorum, Fatih hoca laparoskopi ve histereskopi yöntemiyle miyom ameliyatı yaptı. Çok memnun kaldım. Şimdi tüp bebek önerdi, 1. denemem taze embiryo ile yapıldı, negatif sonuçlandı. 1 ay sonra dondurulmuş embiryolarla transfer olacak. İnşallah olumlu olur, ben de hamile kalabilirim. Sizin hamileliğiniz tüp bebeklemi oldu? Normal yollamı oldu? Teşekkür ederim.

Back
X