fatih sultan mehmet macunu kullananlar faydasini gorenler ve kullanmak isteyenler buyursun

ebrulikis

Biliyorum birgun geliceksin bebegim...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
821
188
53
Merhabalar bebek icin yapmadigim kur kalmadi en son bu macunu deneyeyim dedim kullanip faydasini gorenler var mi veya kullanmak isteyenler varsa buyursun birlikte mucadele edelim.
Onceden
SEN &BEN dik
Sonra
BİZ Olduk
Ama
AİLE Olamadik
Cocuksuz ev eksik evdir. Cocuk olmadan aile olunmaz. ALLAHIM BUTUN BEBEK ISTEYENLERE BEBEK VERSIN INS. ALLAHIM BIZLERE AILE OLMAYI YASATSIN INS AMIN...

64 gr. Corek otu
32 gr. tarcin
Karanfil
Kereviz tohumu
Fulful
Kebabe
Isirgan otu
Havuc tohumu
Salgam tohumu
Turp tohumu
Mastika sakizi
Sinameki
Ak günlük
Uzerlik tohumu
Aci badem yagi
16 gr. Misk
Kereviz tohumu
Udul kahr
192gr. Esmer kamis sekeri
Yarim kilo bal
malzemeler bunlar fazla tutmuyor bal haric butun otlar 45 lira tuttu. Allahim kimsenin kucagini bos koymasin amin

64 gr. Corek otu
32 gr. tarcin
Karanfil
Kereviz tohumu
Fulful
Kebabe
Isirgan otu
Havuc tohumu
Salgam tohumu
Turp tohumu
Mastika sakizi
Sinameki
Ak günlük
Uzerlik tohumu
Aci badem yagi
16 gr. Misk
Kereviz tohumu
Udul kahr
192gr. Esmer kamis sekeri
Yarim kilo bal
malzemeler bunlar fazla tutmuyor bal haric butun otlar 45 lira tuttu. Allahim kimsenin kucagini bos koymasin amin
Amin canim kadınlar için mi bu macun

Amin canim kadınlar için mi bu macun
Evet cnm hem kadin hem erkekler kullaniyor zaten bunlarin . Hepsi 70gun yetecek kadar cikiyor kadin erkek ikisi de 40 gun boyunca bir yemek kasigi aksam ve sabah yenecek. 40 gunun sonunda. Kadin on yasindaki kiz gibi erkek de 18 yasindaki ergen gibi olurmus zaten yerken dua da okunacakmis sizde erkek infertilite mi var

Kisaca ben kendimden bahsedeyim ben 23 yasindayim ve bir bucuk yillik evliyim evlendigimden beri korunmadik evlendikten sonra alti ay olmayinca artik doktora basvurdun adetimde degisiklik vardi. Hormonlara baktilar 35 cikti fsh. Sonra daha buyuk bir hastaneye gittim. Dedi bu ay adetin 3.gunu gectigi icin bu testi gelecek ay yapariz dedi gel rahmine bakalim dedi. Bakti ve gayet iyi durumda rahmin hatta bebek istiyor rahmin suan dedi bende cok sevindim ilkkez duydugum seylerdi bunlar bende hamile kalcam zannettim o ay cok dikkat ettim ama olmadi adt oldm tekrar test yapti bu sefer fsh 7 cikti dedi labaratuar hatasi vardir hicbirseyin yok dedi eve geldim 3ay daha bekledim yine gittim test yapildi aci gercekle tanistim erken menepoz dendi. Amh testi yapildi 0.16 doktor bu sonucla kendiligin gebelik bekleme ancak tup bebekle olabilir. Tup bebekte sansin % 5 dendi odur budur ugrasiyorum 6-7 tane tup bebek merkezine gittim kimse tedavi uygulamadi bir tanesi 5ay boyunca dhea kullandirdi o biraz ise yaradi ama yok yine gebelik yok. Bogurtlen koku. Ictim mukemmel bir yarari oldu artik idrar yollarim yanmiyor. Incir yedim. Yumurtam oldu ici bos cikti. Sogan ictim yone ayni idrar yolu yanmasini kesti idrar sogan suyu kokunca onu da biraktim. Hayit tohumu mucize bir ot fsh degeri dustu ve adetler duzenli. Simdi gata ankara hastanesinde tup bebek yaptiracagim subat mart gibi yine de bir mucize belki kendiliginden olur umidiyle bekliyorum. Buay tarcin bal corek otu kullaniyorum. Ve bumacunu yaptiriyorum kismet bakalim nolacak

Evet cnm hem kadin hem erkekler kullaniyor zaten bunlarin . Hepsi 70gun yetecek kadar cikiyor kadin erkek ikisi de 40 gun boyunca bir yemek kasigi aksam ve sabah yenecek. 40 gunun sonunda. Kadin on yasindaki kiz gibi erkek de 18 yasindaki ergen gibi olurmus zaten yerken dua da okunacakmis sizde erkek infertilite mi var
EVET canım azosperm

Kisaca ben kendimden bahsedeyim ben 23 yasindayim ve bir bucuk yillik evliyim evlendigimden beri korunmadik evlendikten sonra alti ay olmayinca artik doktora basvurdun adetimde degisiklik vardi. Hormonlara baktilar 35 cikti fsh. Sonra daha buyuk bir hastaneye gittim. Dedi bu ay adetin 3.gunu gectigi icin bu testi gelecek ay yapariz dedi gel rahmine bakalim dedi. Bakti ve gayet iyi durumda rahmin hatta bebek istiyor rahmin suan dedi bende cok sevindim ilkkez duydugum seylerdi bunlar bende hamile kalcam zannettim o ay cok dikkat ettim ama olmadi adt oldm tekrar test yapti bu sefer fsh 7 cikti dedi labaratuar hatasi vardir hicbirseyin yok dedi eve geldim 3ay daha bekledim yine gittim test yapildi aci gercekle tanistim erken menepoz dendi. Amh testi yapildi 0.16 doktor bu sonucla kendiligin gebelik bekleme ancak tup bebekle olabilir. Tup bebekte sansin % 5 dendi odur budur ugrasiyorum 6-7 tane tup bebek merkezine gittim kimse tedavi uygulamadi bir tanesi 5ay boyunca dhea kullandirdi o biraz ise yaradi ama yok yine gebelik yok. Bogurtlen koku. Ictim mukemmel bir yarari oldu artik idrar yollarim yanmiyor. Incir yedim. Yumurtam oldu ici bos cikti. Sogan ictim yone ayni idrar yolu yanmasini kesti idrar sogan suyu kokunca onu da biraktim. Hayit tohumu mucize bir ot fsh degeri dustu ve adetler duzenli. Simdi gata ankara hastanesinde tup bebek yaptiracagim subat mart gibi yine de bir mucize belki kendiliginden olur umidiyle bekliyorum. Buay tarcin bal corek otu kullaniyorum. Ve bumacunu yaptiriyorum kismet bakalim nolacak
hastaneden herkez çok çekiyor AllAh doğru doktorlarla karşılaştırın merhameti olan inşallah bi an once anne oluruz

hastaneden herkez çok çekiyor AllAh doğru doktorlarla karşılaştırın merhameti olan inşallah bi an once anne oluruz
Ins canim alin uygulayin bi allahtan umut kesilmez bak canim taze sikilmis havuc su da sperm urettiriyor bi de iliskiye girmeden yarim saat once turk kahvesi icilmesini soyluyor doktorlar

kızlar merhaba ..

eşim tekrar test yaptırdı ..

40 milyon sayı % 17 ileri hareket ..

150 bir ilac yazdı dr .. 3 ay kullan tekrar sperm testi yapalım dedi ..

proxeed yazıyor internette,henüz almadık ilacı ..

aktardanda bir karısım & macun aldık 500 tl ..

umarım faydası olur .. dua eder, dua beklerim ..

kızlar merhaba ..

eşim tekrar test yaptırdı ..

40 milyon sayı % 17 ileri hareket ..

150 bir ilac yazdı dr .. 3 ay kullan tekrar sperm testi yapalım dedi ..

proxeed yazıyor internette,henüz almadık ilacı ..

aktardanda bir karısım & macun aldık 500 tl ..

umarım faydası olur .. dua eder, dua beklerim ..

Günaydın esescim benim bir hastam sperm i 1.5 milyon hareketlilik azdı. Burda bitki köklerini kaynatıp kavanoza koyup veren bur adam var ona gittiler 4 aydır kullanıyor sperm sayısı 3 milyon oldu hareketlilik arttı. Şimdi bu ay klomenle doğal deniyorlar 2 günü kaldı test yapacağız iinşallah hamile dir. 3 kere tüp bebek yaptılar olmamıştı sperm yoktu ameliyat oldu.ama şimdi bu koklerle aşılama deneyecek gelecek ay olmazsa bu ay..kavonozu 40tl miş. Istersen adını tlf numarasini alırım sana.ben içtim 1 tane yumurta büyüdü kendiliğinden ama çatlamadi düşün ki benim amh 0.1 tüp bebek olmazsa gene gidecem alaçam o adama.neyse uzun oldu öpüyorum koccamannn.

Back
X